:: |
Autor |
Poruka |
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Afričke kikice se nadograđuju veštačkom kosom, na principu namotaja bez lepljenja, čime ne oštećuju vašu kosu. Ako je kosa već oštećena, ona se u kikicama oporavlja jer je zaštićena veštačkom kosom. Dužina kose za pravljenje kikica treba da bude najmanje oko deset santimetara kako bi kikice mogle da stoje bez bojazni da skliznu.
Kikice se jednostavno održavaju, običnim pranjem i ne zahtevaju nikakav specijalni tretman. Najvažnije kod održavanja je da se ne koristi fen, nego treba sačekati da se osuše prirodnim putem. Farbanje kikica može da izazove oštećenje, tako da se ne preporučuje.
Postoji veliki izbor boja kose za nadogradnju, sasvim prirodnih nijansi, farbanih i crazy, tako da je mogućnost kombinovanja velika.
Maksimalna dužina kikica je do struka i mogu da se nose šest meseci uz korekcije.
Vezivanjem samih kikica mogu se formirati mnogobrojne frizure.
Proces pravljenja traje od deset do petnaest sati.
Ako je neko imao iskustva kakva su?
|
Poslednja prepravka: Babily on Ned Feb 18, 2007 5:10 am; ukupno izmenjena 3 puta |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Nemam nikakva iskustva, ali samo mogu reći da mi je to jako ljepo, naročito ako je u pitanju crna kosa kod cure
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
alanya Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 296 Mesto: Maribor
|
|
cula sam da nije prakticno zbog umivanja
|
|
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Znam devojku koja ih je imala i to strasno ostecuje kosu. Njoj su pramenovi ostajali u ruci posle cesjanja. Ne znam da li ti je to bas pametno. Vidim da imas plavu kosu koja je vec tretirana.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
tv Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428
|
|
joj to je superrrrrr ali ne stoji svakom. moras bas biti u hipi stilu... i ja sam isto cula da steti kosu...
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
I ja sam cula da ostecuje ali opet, negde drugde sam cula da je na neki nacin i dobro.
Ko ce vise znati...
|
|
|
|
|
|
baby_phat Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 15 Mesto: Beograd
|
|
Ja sam za afro kikice, ali ne znam gde se rade!
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
Gledala sam reklamu na Balkanmedia tv, salon je u Beogradu, ali ne znam kako se zove.....zaboravila. Mislim da ugrađuju neke kamenčiće u pramenove.
|
|
|
|
|
|
LELICA17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 249 Mesto: Osijek
|
|
Joj ja sa tim nemam velika iskustva ali ima moja koleginica..Ne valja to , verujte mi:)
[Edit by ***Srna***: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
_________________ KISS MEEEEEEEE |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ja bih volela afro kikice da imam ali neznam u koji salon da idem i posto imam kosu do ramena neznam dal je moguce i dali bih trebalo da nagradujem...?!
|
|
|
|
|
|
Maki09 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2006 Poruke: 266
|
|
Joj meni se afro kikice uopste ne svidjaju a i cula sam da jako ostecuju kosu
|
_________________ FDGV FGBFG |
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Meni je to bas super! Stetimo mi nasoj kosi i na drugi nacin, tako da... ja bih probala...
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|