www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Goga20 Trazi
Strana 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~
::  
Autor Poruka
goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 30 Dec 2004
Mesto: Linz

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 13, 2005 10:51 am    Naslov poruke: Goga20 Trazi Na vrh strane Na dno strane

Trazim

Poslednja prepravka: goga20 on Čet Sep 21, 2006 10:01 am; ukupno izmenjena 26 puta

zorta
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Okt 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 13, 2005 1:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam ovu pesmu, javi se na pp ili ostavi mail, ukoliko zelis da ti je posaljem Very Happy
Pozz

Kad stavim glavu na njegove grudi uvek se nadisem njegove duse. I nikad mi nije dosta toga...

goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 13, 2005 3:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas super, puno hvala.

Moja mail je: gordana.nikolic@innotech-linz.at

ako nebude moglo ondar na GordanaN@gmx.at

goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 19, 2005 6:59 pm    Naslov poruke: Goga20 trazi Na vrh strane Na dno strane

Gdje mogu da nadjem novi Album od Gage Dollar za download

Zbog tebe - Ja nisam andjeo - Ne pitaj me more - Zbogom pameti - Necu s tobom spavati - Sumnjiv si - Dok je vruce - Ova kuca mi vise nije dom CD Bonus: Nad izvorom - Karanfil - Stara slika - Vraticu se - Sta je tebi kceri moja

Album 2005 Zbog tebe Izdavac: Renome

N A J V A Z N I J A mi je pjesma
==> Sta je tebi ceri moja <==.

Hvala na Pomoc!

Poslednja prepravka: goga20 datum Uto Jan 03, 2006 10:49 am; ukupno izmenjena 1 put

*Jovana*
*Jugovićeva sekica*
*Jugovićeva sekica*

Godine: 38

Datum registracije: 25 Mar 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 20, 2005 2:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A zasto nisi lepo napisala Goga20 trazi,kao sto svi pisu i kao sto pise u pravilima Wink

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 20, 2005 12:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo ja sam to pravio za tebe Gago Wink

goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 20, 2005 2:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ Jovana: Sorry
@ sale30: hvala puno!

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 22, 2005 10:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ta pesma od pomenute pevacice ima vise od pet godina tako da nije novi album. Mislim da tu pesmu "Sta je tebi ceri moja" ima Jugovic samo ne znam dali je postavio Rolling Eyes

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 23, 2005 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Juga ima tu pesmu ali ona nema 100 poruke a posto je i ti imas prijatelju, se javi curi na PP (napisi jos poruke Razz ) pa joj posalji! Very Happy Razz

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 23, 2005 3:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

HaHa, treba mi jos 11 poruka da bih poslao pm.

goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 27, 2005 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znam da ta pjesma nije na novom albumu al je kao bonus na njemu.
ja se trudim koliko mogu da napisem ti 100 poruka. ako ima ikakva druga mogucnost da dobijem tu pjesmu sto prije samo mi reciti

goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 09, 2006 10:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobila sam novi CD od Gage Dolar. CD je super! Ako nekome treba neka se javi pa cu poslati!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~ -> Goga20 Trazi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  sledeća
Strana 1 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon