:: |
Autor |
Poruka |
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
Je li itko imao ovu bakteriju i kako se liječi? koje posljedice može izazvati ako se ne liječi? Je li istina da može uzrokovati neplodnost?
Hvala!
|
|
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
lijeci se se antibioticima (azithromycin, tetracycline ili ofloxacin). ako se ne lijeci moze doci do hronicnog bola u pelvisu, neplodonosti i ectopic pregnancy (ne znam na srpskom).
oboljela osoba i partner se oboje trebaju lijeciti i odustati od seksualnih aktivnosti za to vrijeme.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
bolje se obrati doktoru i potraži pomoć
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
nista bez brisa i ginekologa
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
tv Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428
|
|
s obzirom da je to bakterija koja se prenosi spolnim odnosima najbolje je obratiti se doktoru. koliko sam na internetu mogla da pronadjem uglavnom se ljeci antibioticima koji se uzimaju oko 14 dana. 90 posto slucajeva uspije da se izljeci od prvog tretmana...
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Ja sam izlječila ureaplazmu nakon jedne doze Hiramicin antibiotika, pila sam svakih 12 sati.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|