:: |
Autor |
Poruka |
plavooka_ns Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Avg 2006 Poruke: 12
|
|
Oduvek mi nije bilo jasno zasto ljudi pre se okrecu resenju da nekog prevare,pronadju utehu u nekom drugom..umesto da rese postojece probleme sa partnerom..ili par okoncaju vezu?Skoro u svakoj vezi jedan od partnera je neveran..zasto?Zasto biti s nekim u vezi..a svrljati okolo..i uz to tesiti samog sebe recima...ma to je bio samo seks,ili poljubac...neobavezni flert..ne to je bila PREVARA
Sta vi mislite?
|
_________________ The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Mislimo da je tema na pogresnom mestu!!!
Postoji pod-forum "ljubav i prijateljstvo"!
Premestam temu, gde joj je mesto!
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
plavooka_ns je napisao/la sledeće: | Oduvek mi nije bilo jasno zasto ljudi pre se okrecu resenju da nekog prevare,pronadju utehu u nekom drugom..umesto da rese postojece probleme sa partnerom..ili par okoncaju vezu?Skoro u svakoj vezi jedan od partnera je neveran..zasto?Zasto biti s nekim u vezi..a svrljati okolo..i uz to tesiti samog sebe recima...ma to je bio samo seks,ili poljubac...neobavezni flert..ne to je bila PREVARA
Sta vi mislite? |
eh vecito pitanje na koje smo milion puta do sada odgovorili pa ipak, mislim da niko ne moze dati konkretan i uopsten odgovor na isto....Sve je to do coveka.Neko prevaru smatra kukaviclukom, neko smeloscu, neko u prevari nadje utehu, neko resenje za izlaz iz problema, neko prevari tek da bi se pohvalio u drustvu...Nema tu tesenje ili je prevara ili nije...neki cak i kazu, ako u vezi u kojoj ste nema osecanja, onda to nije prevara..ali i dalje stoji cinjenica da ste u vezi...Pa ipak, ste sa nekim drugim..prevara zar ne?Vrlo cesto ljudi nemaju snage da stanu na kraj necemu sto traje jako dugo...pa onda izlaz traze u prevari..u nekoj novoj ljubavi..znate kako nas narod kaze klin se klinom izbija.....
A neki jednostavno...prevare..zato sto u tom trenutku osete da je to jedino ispravno...Nije sad tu samo pitanje morala, o tome bismo mogli raspravljati danima....Tu je i pitanje osecanja koji u jednom odredjenom trenutku nadvladaju razum i nema tu opravdanja niti pravdanja...Ponekad ljudi nisu ni svesni cinjenice u kolikoj im je krizi veza dok ne dodju u situaciju da prevare partnera...tek onda shvate da tu odavno ne stima...i sve polako pocne da se raspada...Zalosno jeste, ali je cinjenica da je tako. Nije posteno, pre svega prema partneru sa kojim ste u vezi, a onda i prema vama samima i prema osobi sa kojom ste prevarili partnera, ali u tim trenutcima druga osecanja prevladjuju taj deo razuma...iskreno, u zadnje vreme se jako cesto polemise bas oko tog pitanja neverstva, i nekako mi se cini da me sada, sa ovom zreloscu to vise ne moze povrediti kao sto bi me ranije povredilo. Jednostavno, lakse bi mi bilo da prebolim kraj nego da me obaspe kojekakvim glupim razlozima i izgovorima..ovako bih barem znala da je definitivno kraj.Jer gde se javi prevara, ocigledno je da ta veza ne moze da funkcionise..ocigledno je da se stvorio jaz....i onda bude ili ili....milion je drugih nacina da se primeti da je veza u skripcu, ali s druge strane i sama prevara mi vise nije tragedija kao sto je ranije bila...jednostavno valjda to ide s godinama..nauci covek da podnosi poraze i onda drugacije i shvata neke stvari
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Bound Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 164 Mesto: Frankfurt
|
|
Mislim da nismo svi isti. Ja recimo u zivotu nisam prevarila partnera. Ako nam ne ide, ako nisam zadovoljna nashom vezom, to definitivno znaci duge razgovore...pa ako ni ti ne pomaze....ODLAZIM. Nemam zivce da lazem i varam.
|
_________________ Trebas mi ti, snagu mi daj
Ti budi moj pocetak i kraj
Umorna sam i malo me strah
Zagrli me, trebam tvoj dah |
|
|
|
|
plavooka_ns Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Avg 2006 Poruke: 12
|
|
Pinkie..vrlo dobar post..slazem se sa tobom..
E sad i ja rezonujem da je bolje rascistiti sa tom vezom nego krenuti u nesto drugo..Al recimo upoznala sam jako puno momaka,koji su cak u dugackim vezama..prevarili su sto puta devojku..kad ih pitas jel vole tu devojku?Da.Zasto je varaju?Ma nema to veze s njom...
Sta muski imaju da kazu na to?
|
_________________ The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
po meni tesko je i jedno i drugo al tezze je nekoga prevariti bar po meni jer ossetio sam prevaru i znam da nikad to ne bi da priredim nekoj devojci pre bi raskino nego je prevario jer prevara vise boli od raskida a to sto to uglavnom rade mnogii tj varaju a ne rraskidaju to je zato jer su kukavice
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
plavooka_ns je napisao/la sledeće: | Oduvek mi nije bilo jasno zasto ljudi pre se okrecu resenju da nekog prevare,pronadju utehu u nekom drugom..umesto da rese postojece probleme sa partnerom..ili par okoncaju vezu?Skoro u svakoj vezi jedan od partnera je neveran..zasto?Zasto biti s nekim u vezi..a svrljati okolo..i uz to tesiti samog sebe recima...ma to je bio samo seks,ili poljubac...neobavezni flert..ne to je bila PREVARA
Sta vi mislite? |
To ni meni nece biti jasno...Mislim da je to zbog toga sto ljude mrzi il jednostavno nemaju snage il volje da rese postojece probleme u vezi..il jednostvano vise svoje partnere ne vole pa im je svejedno...ali cak i da je tako pa bar zbog one ljubavi koju ste osecali daj probajte da resite te probleme a ako ne ide bar priznaj da ne ide ,pogledaj u oci i kazi zdravo...
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
plavooka_ns je napisao/la sledeće: | Pinkie..vrlo dobar post..slazem se sa tobom..
E sad i ja rezonujem da je bolje rascistiti sa tom vezom nego krenuti u nesto drugo..Al recimo upoznala sam jako puno momaka,koji su cak u dugackim vezama..prevarili su sto puta devojku..kad ih pitas jel vole tu devojku?Da.Zasto je varaju?Ma nema to veze s njom...
Sta muski imaju da kazu na to? |
Hvala
Ajd sad iako nisam musko da odgovorim na drugi deo pitanja iz ugla jedne zene sa kojom sam razgovarala, koja nikada nije prevarila muza do sada, ali smo pricale uopsteno na temu toga...Ajd da ne duzim sad svim stvarima o kojima smo pricale i na kraju mi je rekla...Dodje to coveku..ili zeni, veruj mi nema razlike.Nema to veze sa ljubavlju.Nakon par godina, nekima je to 10, nekima 20, nekima nikad, ali coveku treba promena. Jednostavno, takav prekidac postoji u glavi i dzabe...Volis ti nju/njega i dalje, ali da bi ocuvao/la postojecu vezu nekad ti je potreban izlet u neke druge vode... ostala sam zabezeknuta, narocito zato sto od jedne takve zene nisam ocekivala takav odgovor....i jos povrh svega mi je rekla...kad mi zene osecamo takvu potrebu, sta mislis kako tek muskarci osecaju
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
To je sam kraj veze. Kad puca na sve strane, a nemate snage da odete, pa se trazi drugo resenje. Veoma ruzno i veoma nisko.
U pitanju je najobicniji kukavicluk. Nista drugo.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
shifra Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 08 Maj 2006 Poruke: 99 Mesto: Lukavac
|
|
eeee lakse je otic sto dalje od ljubavi pa radit shto se nesmije
|
|
|
|
|
|
slatkica87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 141
|
|
pa nismo svi isti...
meni je lakse prekinuti,nego prevariti...
jer mnogo brze prebolim raskid , nego prevaru
|
|
|
|
|
|
smixy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 227
|
|
To je velika greska kod ljudi, jer su mnogi kukavice i nesmeju da priznaju kako stvari stoje, vec beze u drugi zagrljaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|