www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sta vam je vaznije....?
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
nenica1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 23 Apr 2006

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 05, 2006 6:38 pm    Naslov poruke: Sta vam je vaznije....? Na vrh strane Na dno strane

Sta vam je vaznije... Prijateljstvo ili Ljubav?

Nasta ste spremni zbog Ljubav da radite?

Sta nebi nikad uradili zbog Prijatelja?

Dali je tesko imati dobrog prijatelja i svoju veliku ljubav?

Meni je vaznije prijateljstvo do neke mere i dakodje i ljubav... Zbog ljubav bi dala sve samo da me ne maltertira.... A zbog prijatelja nebi nikad dozvolila mom decku da mi zabrani da se druzim.... Nekada je tesko zavisi od osobe.... Moj bifsi se uvek pokacio sa mojom najboljom prijateljicom... to nisam mogla izdrzati... pa sam se i ja svadjala snjim... a kad bi se mi dvoje u nasoj vezi svadjali onda bi on sa mojom prijateljicom jer on misli da je ona kriva i ako to nije tako....

Kako je to kod vas???

Vampirela
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 31 Avg 2006
Mesto: Tamo gdje je on...

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 05, 2006 11:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vazno mi je i prijateljstvo i ljubav ali danas je jako tesko naci i jedno i drugo. za prave prijatelje sam spremna uraditi skoro sve ali sam se u zadnje vrijeme toliko puta opekla kada je prijateljstvo u pitanju da sada dobro razmislim kada treba uciniti nekome neku uslugu. obicno vam kad tad zabiju noz u ledja.
sto se tice ljubavi bez nje ne mogu zamisliti svoj zivot. bitno mi je da nekoga volim i da me neko voli. trenutno sam ludo zaljubljena i bila bi spremna skoro sve uraditi za njega...

DeKom
Upozorenja: 2 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 01 Sep 2006
Mesto: nis

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 05, 2006 11:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vazno mi je u zivotu postenje a i naravno da ne dobijam vise upozorenja od dotichne mlade damice.

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 05, 2006 11:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iz prijteljstva se rađa ljubav al iz ljubavi nikad prijateljstvo

**hell&granger neka vam je sa srećom**

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 06, 2006 10:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne moze se podvuci crta i reci e ovo je vazno a ovo nije..ili ovo je vise vazno a ovo manje vazno.Svako ima svoje mesto u mom zivotu i prijatelji i ljubav.Moje se drustvo ne mora dopadati muskarcu sa kojim sam u vezi, ali to ne znaci da cu prekinuti veze sa njima..vec ce muskarac biti taj koji ce , ako mu je stalo do mene , da spusti loptu na zemlju i bude ako nista barem tolerantan i prijatan prema njima..i obrnuto..jednostavno, to su dve stvari koje se mogu a ne moraju slagati i samo treba naci dobar kompomis nista drugo Rolling Eyes

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 09, 2006 6:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I prijateljstvo i ljubav su mi podjednako vazni!

sanjica980
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 10, 2006 12:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kada volim potpno se dajem,podjednako su mi vazni i ljubav i prijateljstvo i za sada dobro balansiram,nikada ne zapostavljam jedno zbog drugog

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 10, 2006 12:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da se to 1 sa drugim kosi jer uvek ces nekada morati nekoga da povreds da bi bio s nekim drugim tj da otkaciss druga da bi bio s devojkom ili obrntuo...
po meni vazno je i jedno i drugo al zeznuto je kadje npr vas drug-arica ljubomoran-a na vaseg decka/devojku ili obrnuto verujte mi iz iskustva znam da je to grozno...
a sto se tice toga sta bi uradio za prijatelje a sta za ljubav pa ajmo realno danas je tesko naci i jedno i drugo a cesto kad nadjemo mi to ispustimo al nema toga sta ne bi uradio i za prijatelje i za ljubav jer i jedno i drugo su od velikog znacaja za mene naravno govorim o pravim prijateljima i iskrenim ljubavima s kojima vam je super i kojima mozete da verujete a takve je tesko naci........

....tvoj i u dobru i u zlu....

emotivnalooda
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 27 Nov 2005
Mesto: Subotica-Palic

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 10, 2006 4:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da jedno bez drugog ne ide.Generalno mi je ljubav pokretac ,kao gorivo..a prijatelja pravih je malo..

t_a_s_a
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 11, 2006 11:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih mogla da zamislim sebe bez ljubavi.Prijateljstvo mi je jako vazno,i ne bih volela da imam pored sebe osobu zbog koje bih zapostavila svoje prijatelje,ili da njemu smeta sto ja izlazim veoma cesto sa njima.Drago mi je kad se moj decko dobro uklopi u svo to moje drustvo.Ali za sada je sve super,zaljubljena sam i stvarno je super sto uglavnom svugde idemo zajedno i drustvo je njega super prihvatilo.
Sve moze da se uskladi i ljubav i prijateljstvo.Ali oboje je jako bitno za mene.Za osobu koju volim spremna sam sve da uradim.

Srculence101
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 16, 2006 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prijateljstvo je 100 puta vaznije i uvek ce biti ali ima tu i izuzetaka

Ela85
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 29 Okt 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 17, 2006 12:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oboje su mi vazni...ne mogu ni bez ljubavi ni bez prijatelja...sto rece pinkie ne moraju se oni dopadati jedno drugom, ali posto me oboje vole, ili bi barem tako trebalo biti, spustice loptu i biti tu...mozda ce vremenom i poceti da se slazu...
I ybog prijateljstva i ybog ljubavi sam spremna sve da uradim...radila sam mnogo i radicu za one prijatelje koji su uvek tu...i za onog za koga mislim da je pravi, barem u tom trenu....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Sta vam je vaznije....? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon