:: |
Autor |
Poruka |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Sta ste tuning-ovali na svom autu...napisite....i ako imate sliku...postavite
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Sto se mojih kola tice,ja sam se trenutno pozabavio sa ozvucenjem...i to je za mene bio prvi korak...Imam renoa 5 90god....i u njega sam do sada ubacio
1. Pioneer MP3 player 4x50 W deh2800mp
2. Pioneer 2-way sound TS-C1625 (za vrata)
3. Pioneer 3-way sound TS-A6911 (za policu)
4. Pioneer subwoofer tsw306dvc
Jedino sto mi nedostaje je dostojno pioneer-ovo pojacalo da gura subwoofer,tako da bih zamolio sve koji se razumeju u ovu temu,neka posalju svoje misljenje,koje je najbolje pojacalo od pioneera
|
|
|
nesa1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 31
|
|
Ja sam se mnogo pozabavio i jos je TS u toku evo par slajbi...
M@RCHELLO je napisao/la sledeće: |
Jedino sto mi nedostaje je dostojno pioneer-ovo pojacalo da gura subwoofer,tako da bih zamolio sve koji se razumeju u ovu temu,neka posalju svoje misljenje,koje je najbolje pojacalo od pioneera |
Prvo daj tacnu oznaku zvucnika, Drugo jacinu, Trece velicinu...
|
_________________ FOOORD ZAKOOON
NST-club
San mog zivotaaa
|
|
|
|
|
DENI@L Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 5
|
|
golf 3 1,8 115 ks....navlaka prednjeg branika,difuzer zadnjeg branika,pragovi,skrge na haubi,spojler gepeka manji,spojler gepeka veci,izravnjana tablica,muzika sal 12-ce 2x350 woofer jvc mp3 player,pioneer 12,pojacalo jeensan...
|
|
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
Ugradio sam joj novi motor od 2.2 litra, a ako polozim vozacki i dobijem je za (sebe) prvo sto kupujem je:
Dva Remus izduva, nove felne petokrake i...i mozda kasnije sakupim kesh za Turbo! Bice to Autic! Trenutno je vozena 220 km/h i moze jos!
|
|
|
sErgey Odomaćeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2007 Poruke: 1860 Mesto: rajvosa-raj na zemlji
|
|
luuud sam za muzikom pa zato...
|
_________________ nisi valjda luda da se stidiš što si me prognala istočno od raja
bar se nasmiješi kada me vidiš,ostani đubre do kraja |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
a definicija tuning-a je?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
DJ-KOmar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 175 Mesto: Zagreb/Odzak
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | a definicija tuning-a je? |
hehe..ovo sve styleri
Moj je tek sad stock, civic 94god..imjenjo sve selene kugle...tako da sam ga tek sad doveo u potpuno ispravno stanje, zatim kupio felge i dobre gume, pa slozio kompletan ispuh, neki filter je gore, nosaci motora su ojacani poliuretanskim umetcima....pa muzika....
Sljedece je u planu spustit auto, sredit jace kocnice....
|
|
|
boolero Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 265 Mesto: Beograd
|
|
Za sad motor (sa 75 na 115), menjac (sa 4 brzine na 5, sa 170Nm max na 210Nm max), kocnice sa 236 na 256mm ventilirajuce, trap napred od calibre, i tvrdje i nize opruge...
U planu (u zavisnosti koliko para bude bilo) shtelujuci da grebe patos, roll bar kavez i drugi motor opet, 2.5 V6 (170ks), 286mm kocnice napred...menajc stari ostaje pa shta mi bog da.
Ako ne bude para, onda 1.8E komplet glava, ECU i klipovi od 20seh, i da se izbaja da ostane staro paljenje. Sa tim ako ne ode na bar 130 nishta nisam uradio
A ovo je tay auto:
|
_________________ Opel Kadet E 2.0
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
|
Mladja G Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5 Mesto: kš
|
|
Zar je nešto potrebno tuning-ovati na mom autu?Imam Mercedes 190D 2.5 Turbo,iz '88.i prvi sam vlasnik.
|
|
|
|
|
|
free4all Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 10 Mesto: Beograd
|
|
posto auto jos nije moj u njemu sam samo stavio dobru muziku....ovog leta kad bude moj stavicu i felne i zatamnicu mu stakla....
|
|
|
Dzoni87 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Avg 2006 Poruke: 9
|
|
Pa sto se tice mog bmw-a nesto je uradjeno,a nesto se jos uvek radi ili treba da se uradi...Ali trenutno je uradjeno sledece....
Stavljene su alu felne 16, zatamnjen, dva izduva (remus) i imam neko malo slabo ozvucenje od 600w (ali docice i jace)....A ono sto tek treba da se uradi i sto je u pripremi su branici (spojleri) prednji, zadnji i spojler za gepek.Kad se to zavrsi stavljam slike.....
Pozz
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|