www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sta ste tuningovali na svojim kolima ???????
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Automobili ~
::  
Autor Poruka
M@RCHELLO
MUSIC WIZZARD
MUSIC WIZZARD

Godine: 37

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 05, 2006 3:09 am    Naslov poruke: Sta ste tuningovali na svojim kolima ??????? Na vrh strane Na dno strane

Sta ste tuning-ovali na svom autu...napisite....i ako imate sliku...postavite Wink

Love don't let me go

M@RCHELLO
MUSIC WIZZARD
MUSIC WIZZARD

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 14, 2006 1:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se mojih kola tice,ja sam se trenutno pozabavio sa ozvucenjem...i to je za mene bio prvi korak...Imam renoa 5 90god....i u njega sam do sada ubacio

1. Pioneer MP3 player 4x50 W deh2800mp
2. Pioneer 2-way sound TS-C1625 (za vrata)
3. Pioneer 3-way sound TS-A6911 (za policu)
4. Pioneer subwoofer tsw306dvc

Jedino sto mi nedostaje je dostojno pioneer-ovo pojacalo da gura subwoofer,tako da bih zamolio sve koji se razumeju u ovu temu,neka posalju svoje misljenje,koje je najbolje pojacalo od pioneera

Love don't let me go

nesa1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 13 Apr 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 18, 2006 1:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam se mnogo pozabavio i jos je TS u toku evo par slajbi...

M@RCHELLO je napisao/la sledeće:

Jedino sto mi nedostaje je dostojno pioneer-ovo pojacalo da gura subwoofer,tako da bih zamolio sve koji se razumeju u ovu temu,neka posalju svoje misljenje,koje je najbolje pojacalo od pioneera

Prvo daj tacnu oznaku zvucnika, Drugo jacinu, Trece velicinu...

DENI@L
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 03, 2007 8:08 pm    Naslov poruke: VR6 Na vrh strane Na dno strane

golf 3 1,8 115 ks....navlaka prednjeg branika,difuzer zadnjeg branika,pragovi,skrge na haubi,spojler gepeka manji,spojler gepeka veci,izravnjana tablica,muzika sal 12-ce 2x350 woofer jvc mp3 player,pioneer 12,pojacalo jeensan...

g_bmw_m3
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 20 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 03, 2007 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ugradio sam joj novi motor od 2.2 litra, a ako polozim vozacki i dobijem je za (sebe) Rolling Eyes prvo sto kupujem je:

Dva Remus izduva, nove felne petokrake i...i mozda kasnije sakupim kesh za Turbo! Twisted Evil Bice to Autic! Trenutno je vozena 220 km/h i moze jos! Razz

Automobilski (BMW i Porsche) FANATIK!

sErgey
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Mar 2007
Mesto: rajvosa-raj na zemlji

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 14, 2007 6:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

luuud sam za muzikom pa zato... Very Happy

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 14, 2007 6:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a definicija tuning-a je? Rolling Eyes

" I know the way to fuck them all...."

DJ-KOmar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 05 Jan 2006
Mesto: Zagreb/Odzak

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 15, 2007 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
a definicija tuning-a je? Rolling Eyes

hehe..ovo sve styleri Smile

Moj je tek sad stock, civic 94god..imjenjo sve selene kugle...tako da sam ga tek sad doveo u potpuno ispravno stanje, zatim kupio felge i dobre gume, pa slozio kompletan ispuh, neki filter je gore, nosaci motora su ojacani poliuretanskim umetcima....pa muzika....

Sljedece je u planu spustit auto, sredit jace kocnice.... Rolling Eyes

boolero
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 17, 2007 3:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za sad motor (sa 75 na 115), menjac (sa 4 brzine na 5, sa 170Nm max na 210Nm max), kocnice sa 236 na 256mm ventilirajuce, trap napred od calibre, i tvrdje i nize opruge...

U planu (u zavisnosti koliko para bude bilo) shtelujuci da grebe patos, roll bar kavez i drugi motor opet, 2.5 V6 (170ks), 286mm kocnice napred...menajc stari ostaje pa shta mi bog da.

Ako ne bude para, onda 1.8E komplet glava, ECU i klipovi od 20seh, i da se izbaja da ostane staro paljenje. Sa tim ako ne ode na bar 130 nishta nisam uradio Cool

A ovo je tay auto:

Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia

Mladja G
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 20 Jan 2008
Mesto: kš

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 15, 2008 8:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zar je nešto potrebno tuning-ovati na mom autu?Imam Mercedes 190D 2.5 Turbo,iz '88.i prvi sam vlasnik. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

free4all
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 03 Apr 2008
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 03, 2008 8:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

posto auto jos nije moj u njemu sam samo stavio dobru muziku....ovog leta kad bude moj stavicu i felne i zatamnicu mu stakla....

Dzoni87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 20, 2008 1:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa sto se tice mog bmw-a nesto je uradjeno,a nesto se jos uvek radi ili treba da se uradi...Ali trenutno je uradjeno sledece....
Stavljene su alu felne 16, zatamnjen, dva izduva (remus) i imam neko malo slabo ozvucenje od 600w (ali docice i jace)....A ono sto tek treba da se uradi i sto je u pripremi su branici (spojleri) prednji, zadnji i spojler za gepek.Kad se to zavrsi stavljam slike.....

Pozz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Automobili ~ -> Sta ste tuningovali na svojim kolima ??????? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon