:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Zanimale bi me ove tablete.. koliko su sigurne a koliko stetne? Da li ih je vec neko koristio? Da li ima nekih posledica?
Kada je takva situacija da ne moze nam nista drugo pomicu sem ovih tableta?
Ja kada sam danas bila u apoteci apotekarka je rekla da su jako opasne tablete i da mi ih niposto ne bi preporucila...
|
|
|
kiki1979 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 184 Mesto: Bec
|
|
pitanje je o kojim tabletama pricas. pilule il sta?
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
Vjerojatno pilule za dan poslije? Moja prijateljica ih je pila i stvarno su opasne, treba ih popiti nekoliko u 2 dana i imaju jako puno hormona, zato dobro razmisli prije nego uzmeš! Ona je dva dana samo ležala i bolila je glava nakon toga jer ti u kratko vrijeme moraš puno hormona unijeti u sebe da bi ubila plod! Zato stvarno razmisli jeli ti to potrebno......
|
|
|
|
|
|
schmekerica Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546
|
|
Ja jih nisam nikada uzimala, ali jesu moje drugarice, mislim da dobiješ 2 tablete koje uzmeš u razmaku 12 ili 24 h, nisam baš sigurna
Reakcije su mučnina, glavobolja, povraćanje, bol u stomaku itd.
Ali ipak mislim da nisu baš strašne, ako nemaš drugog izlaza onda jih uzmeš, šta ćeš drugo, ali mislim da je glupo koristiti takav izlaz u sili više puta, jednom je sasvim dovoljno da drugi put bolje paziš
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Pilule ,,Postinor 2x,,
U pitanju je moje iskustvo od pre par meseci :
Ovo je pakovanje od 2 tabletice koje se u apoteci kupe za 422 dinara.
Mogu se popiti u roku od 72h ali je najnajbolje popiti ih u roku od 24h - u razmaku od 12h - dajem primer ( popiješ jednu u 21h uveče, sledeću u 9 ujutru) .
Apotekarka (a pre toga i moj ginekolog) su mi rekle da su potpuno bezbedne ukoliko se pravilno koriste , u šta sam se i sama uverila.
Imaju specijalno uputstvo koje - pod obavezno - ukoliko nisi otišla kod ginekologa na savet - moraš pročitati .
Nemoj ih piti ukoliko imaš epilepsiju, ili neku cistu u jajnicima. To sve piše u upustvu i vrlo je jasno.
Ja sam ih popila, naravno, osećala sam male bolove u jajnicima,ipak su to hormoni, ali niti sam povraćala, imala probleme, nije me bolela glava. Možda zavisi i od osobe, ali ovo je moja preporuka
Postinor 2x., ako već dolaziš u tu situaciju, uvek je bolje zaštiti se pre!!
|
Poslednja prepravka: ***Srna*** datum Sub Sep 09, 2006 5:52 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
MariY00s Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Jun 2006 Poruke: 74
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | Zanimale bi me ove tablete.. koliko su sigurne a koliko stetne? Da li ih je vec neko koristio? Da li ima nekih posledica?
Kada je takva situacija da ne moze nam nista drugo pomicu sem ovih tableta?
Ja kada sam danas bila u apoteci apotekarka je rekla da su jako opasne tablete i da mi ih niposto ne bi preporucila... | Koristila ih je moja drugarica i nisu shtetne ali su delotvorne... bla bla bla...
|
|
|
|
|
|
LELICA17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 249 Mesto: Osijek
|
|
Ja koristim 24 h poslije pilule
|
_________________ KISS MEEEEEEEE |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
e govorim bas o tim tabletama o kojima je pricala srna..
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
previše hormona bas i nije zdravo..al ako nemas drugog izllaza preostaje ti onda samo to..drugi put pazi..sretno
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | e govorim bas o tim tabletama o kojima je pricala srna.. |
Nikako nisu preporucljive za često korišćenje, Bože sačuvaj, mora se znati da je mnogo lakše se zaštiti na vreme! Te tablete mogu jako uticati na zdravlje.. vrlo,vrlo su efektne ali nisu za jesti kao bombone! Samo sam ih jednom uzela i ne želim da dođem u tu situaciju mada su ove o kojima sam pričala zaista dobre..
Evo pre neki dan mi je drugarica rekla da je isto uzela ,,Postinor 2x,, i da je nju bolela glava, nije imala mučnine. Definitivno zavisi od devojke do devojke ali ti sa najboljom namerom ipak preporučujem da odeš kod ginekologa na savet, e to je besplatno!!
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
skoro sam naleteo na neki txt koji je bas govorio o postinoru.Te tablete su neverovatno stetne.A cak sta vise sstvaraju isti efekat organizmu kao da je odradjen abortus.i najbolje je imati samo 1 terapiju(upotrebu) godisnje nikako vise od 1.Videcu da pronadjem clanak pa da ga postavim....
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
***Srna*** je napisao/la sledeće: | Pilule ,,Postinor 2x,,
U pitanju je moje iskustvo od pre par meseci :
Ovo je pakovanje od 2 tabletice koje se u apoteci kupe za 422 dinara.
Mogu se popiti u roku od 72h ali je najnajbolje popiti ih u roku od 24h - u razmaku od 12h - dajem primer ( popiješ jednu u 21h uveče, sledeću u 9 ujutru) .
Apotekarka (a pre toga i moj ginekolog) su mi rekle da su potpuno bezbedne ukoliko se pravilno koriste , u šta sam se i sama uverila.
Imaju specijalno uputstvo koje - pod obavezno - ukoliko nisi otišla kod ginekologa na savet - moraš pročitati .
Nemoj ih piti ukoliko imaš epilepsiju, ili neku cistu u jajnicima. To sve piše u upustvu i vrlo je jasno.
Ja sam ih popila, naravno, osećala sam male bolove u jajnicima,ipak su to hormoni, ali niti sam povraćala, imala probleme, nije me bolela glava. Možda zavisi i od osobe, ali ovo je moja preporuka
Postinor 2x., ako već dolaziš u tu situaciju, uvek je bolje zaštiti se pre!! |
Ja sam uzimala Postinor dva puta za godinu dana.
Sve gore navedeno je apsolutno tacno!
Samo sto ja nisam imala nikakve bolove, sve je bilo u redu.
Nisam imala nikakav cudan osecaj.
Takve tablete je preporucljivo uzimati samo po jednu kutiju na sest meseci, nikako vise.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|