www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tablete 48 sati kasnije
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 04, 2006 2:27 pm    Naslov poruke: Tablete 48 sati kasnije Na vrh strane Na dno strane

Zanimale bi me ove tablete.. koliko su sigurne a koliko stetne? Da li ih je vec neko koristio? Da li ima nekih posledica?
Kada je takva situacija da ne moze nam nista drugo pomicu sem ovih tableta?

Ja kada sam danas bila u apoteci apotekarka je rekla da su jako opasne tablete i da mi ih niposto ne bi preporucila...

kiki1979
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 13 Mar 2006
Mesto: Bec

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 05, 2006 11:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pitanje je o kojim tabletama pricas. pilule il sta?

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 05, 2006 12:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vjerojatno pilule za dan poslije? Moja prijateljica ih je pila i stvarno su opasne, treba ih popiti nekoliko u 2 dana i imaju jako puno hormona, zato dobro razmisli prije nego uzmeš! Ona je dva dana samo ležala i bolila je glava nakon toga jer ti u kratko vrijeme moraš puno hormona unijeti u sebe da bi ubila plod! Zato stvarno razmisli jeli ti to potrebno......

schmekerica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 15 Mar 2005

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 08, 2006 12:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja jih nisam nikada uzimala, ali jesu moje drugarice, mislim da dobiješ 2 tablete koje uzmeš u razmaku 12 ili 24 h, nisam baš sigurna Embarassed
Reakcije su mučnina, glavobolja, povraćanje, bol u stomaku itd.
Ali ipak mislim da nisu baš strašne, ako nemaš drugog izlaza onda jih uzmeš, šta ćeš drugo, ali mislim da je glupo koristiti takav izlaz u sili više puta, jednom je sasvim dovoljno da drugi put bolje paziš

***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 08, 2006 12:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pilule ,,Postinor 2x,,
U pitanju je moje iskustvo od pre par meseci :

Ovo je pakovanje od 2 tabletice koje se u apoteci kupe za 422 dinara.
Mogu se popiti u roku od 72h ali je najnajbolje popiti ih u roku od 24h - u razmaku od 12h - dajem primer ( popiješ jednu u 21h uveče, sledeću u 9 ujutru) .
Apotekarka (a pre toga i moj ginekolog) su mi rekle da su potpuno bezbedne ukoliko se pravilno koriste , u šta sam se i sama uverila.
Imaju specijalno uputstvo koje - pod obavezno - ukoliko nisi otišla kod ginekologa na savet - moraš pročitati .
Nemoj ih piti ukoliko imaš epilepsiju, ili neku cistu u jajnicima. To sve piše u upustvu i vrlo je jasno.
Ja sam ih popila, naravno, osećala sam male bolove u jajnicima,ipak su to hormoni, ali niti sam povraćala, imala probleme, nije me bolela glava. Možda zavisi i od osobe, ali ovo je moja preporuka
Postinor 2x., ako već dolaziš u tu situaciju, uvek je bolje zaštiti se pre!!

Poslednja prepravka: ***Srna*** datum Sub Sep 09, 2006 5:52 pm; ukupno izmenjena 1 put

MariY00s
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 09, 2006 2:47 am    Naslov poruke: Re: Tablete 48 sati kasnije Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
Zanimale bi me ove tablete.. koliko su sigurne a koliko stetne? Da li ih je vec neko koristio? Da li ima nekih posledica?
Kada je takva situacija da ne moze nam nista drugo pomicu sem ovih tableta?

Ja kada sam danas bila u apoteci apotekarka je rekla da su jako opasne tablete i da mi ih niposto ne bi preporucila...
Koristila ih je moja drugarica i nisu shtetne ali su delotvorne... bla bla bla...

LELICA17
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 29 Dec 2005
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 09, 2006 5:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja koristim 24 h poslije pilule

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 11, 2006 1:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e govorim bas o tim tabletama o kojima je pricala srna..

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 11, 2006 2:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

previše hormona bas i nije zdravo..al ako nemas drugog izllaza preostaje ti onda samo to..drugi put pazi..sretno

**hell&granger neka vam je sa srećom**

***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 13, 2006 1:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
e govorim bas o tim tabletama o kojima je pricala srna..

Nikako nisu preporucljive za često korišćenje, Bože sačuvaj, mora se znati da je mnogo lakše se zaštiti na vreme! Te tablete mogu jako uticati na zdravlje.. vrlo,vrlo su efektne ali nisu za jesti kao bombone! Samo sam ih jednom uzela i ne želim da dođem u tu situaciju mada su ove o kojima sam pričala zaista dobre..

Evo pre neki dan mi je drugarica rekla da je isto uzela ,,Postinor 2x,, i da je nju bolela glava, nije imala mučnine. Definitivno zavisi od devojke do devojke ali ti sa najboljom namerom ipak preporučujem da odeš kod ginekologa na savet, e to je besplatno!!

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 08, 2006 9:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

skoro sam naleteo na neki txt koji je bas govorio o postinoru.Te tablete su neverovatno stetne.A cak sta vise sstvaraju isti efekat organizmu kao da je odradjen abortus.i najbolje je imati samo 1 terapiju(upotrebu) godisnje nikako vise od 1.Videcu da pronadjem clanak pa da ga postavim....

....tvoj i u dobru i u zlu....

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 08, 2006 3:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

***Srna*** je napisao/la sledeće:
Pilule ,,Postinor 2x,,
U pitanju je moje iskustvo od pre par meseci :

Ovo je pakovanje od 2 tabletice koje se u apoteci kupe za 422 dinara.
Mogu se popiti u roku od 72h ali je najnajbolje popiti ih u roku od 24h - u razmaku od 12h - dajem primer ( popiješ jednu u 21h uveče, sledeću u 9 ujutru) .
Apotekarka (a pre toga i moj ginekolog) su mi rekle da su potpuno bezbedne ukoliko se pravilno koriste , u šta sam se i sama uverila.
Imaju specijalno uputstvo koje - pod obavezno - ukoliko nisi otišla kod ginekologa na savet - moraš pročitati .
Nemoj ih piti ukoliko imaš epilepsiju, ili neku cistu u jajnicima. To sve piše u upustvu i vrlo je jasno.
Ja sam ih popila, naravno, osećala sam male bolove u jajnicima,ipak su to hormoni, ali niti sam povraćala, imala probleme, nije me bolela glava. Možda zavisi i od osobe, ali ovo je moja preporuka
Postinor 2x., ako već dolaziš u tu situaciju, uvek je bolje zaštiti se pre!!

Ja sam uzimala Postinor dva puta za godinu dana.
Sve gore navedeno je apsolutno tacno!
Samo sto ja nisam imala nikakve bolove, sve je bilo u redu.
Nisam imala nikakav cudan osecaj.
Takve tablete je preporucljivo uzimati samo po jednu kutiju na sest meseci, nikako vise.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Tablete 48 sati kasnije Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon