www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Egzoticni jezici
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Jezik je produžetak misli, osećaja, znanja ~
::  
Autor Poruka
coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 03, 2006 12:13 am    Naslov poruke: Egzoticni jezici Na vrh strane Na dno strane

Razni kursevi i skole nam nude ogranicen broj jezika koje mozemo kod njih da naucimo. To su, uglavnom: engleski, nemacki, francuski, spanski, italijanski...

U jednom mailu [spam] koji sam dobio jedna skola je nudila i kurseve "egzoticnih jezika" - stranih jezika koji ne spadaju u gornju grupu, ali ih ljudi rado uce. Medju njima spada i nas iz prostog razloga sto ucis jedan, a naucis tri! Laughing [zvuci to malo kao "Kinder" jaje]

Tu spadaju: grcki, hebrejski, bugarski, japanski, korejski, esperanto...

Da li ste ikada pokusali da naucite neki od tih jezika [koji se ne uci u skolama]?

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 06, 2006 4:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesam, malo cavrljam Japanski posto mi je mama od zene iz Fukuoke.
Naucio par rijeci na tagalogu, cebuanu, bahasa, kineskom, korejskom, marokanskom arapskom, nepalskom, rumunjskom itd...
Meni je to zabavno...

vmirko
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Dec 2004
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 8:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bih voleo da ucim neki od njih, ali nikako da nadjem vreme i novac za to.

Rakelly
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 24 Feb 2006
Mesto: Valjevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 27, 2007 12:26 am    Naslov poruke: Egzoticni jezici Na vrh strane Na dno strane

Pokusao sam da naucim arapski jezik (ukoliko se on moze ubrojati u egzoticne). Nisam daleko odmakao, ali nisam se ni trudio mnogo. Stotinak reci je ceo moj fond. O pisanju nema ni govora, nisam ni pokusao sa naucim slova, dok za brojeve nije bilo problema. Doduse nisam ni imao neku literaturu, a kasnije kada sam je mogao nabaviti ponestalo mi je volje.
Grcki jezik zvuci mi interensantno, mogao bi me zainteresovati.
Medjutim uvek kada nadjem vremena da se posvetim ucenju jezika, obavezno se odlucim za prosirenje znanja iz engleskog, jer zakljucim da ce mi to najvise trebati.

Annya
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 16 Nov 2006
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 13, 2007 2:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam nijedan, ali imam jaku zelju da naucim...npr arapski ili kineski...jako volim jezike i idu mi samo sto sada nemam puno vremena za to

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Jezik je produžetak misli, osećaja, znanja ~ -> Egzoticni jezici Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon