:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
kao kuma, moram da otvorim novu temu i da obavestim prisutne
da su nasa draga Nastasenjka i nas dragi Misko resili da stupe u mrak, ovaj brak i da vas pozivam da od sad pocnemo sa slavljem i cestitkama koje ce trajati minimum nedelju dana, a poklone ja preuzimam na cuvanje
nasim dragim mladencima zelim sve najlepse u buducem, zajednickom zivotu, puno malih Natasica i Miska, srece, zdravlja i ljubavi
blagosloven nas domaci sto spoji dva golupcica
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
O draga moja kumice...Hvala ti do neba...Mrak, tj brak mi za sada neverovatno prija. Ti si jedan od 'krivaca' za njega tako da ako nesto slucajno ne bude stimalo tebi se prvoj zalim.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Ovo je zaista divno od teme kumo moja...hvala ti na cestitkama,a Natasica i ja cemo se potruditi da sto pre dobijes kumcice...heheheeee meni takodje brak prija sa mojom ljubavi... :dvasrca: :ILoveYou:
|
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Opaaaa pa sta ja to vidim neka je sa srecom i zelim vam sve najboljeeeee
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
opa!!!!Vidi vidi ti njih :zagrljaj: nego cekaj bre, zar ja tek ovako javno da saznam???Ja glavna trachara na forumu hehehehehe.... :zagrljaj: ma dragi moji samo neka mi se vi lepo slazete, i samo budite ono sto jeste i siigurna sam da ce vas mrak :bleeee: ovaj brak :bleeee: prilicno dugo trajati ma oboje ste mi srcu prirasli, a i znam da ste divne osobe, tako da sta drugo mogu da vam kazem osim da vam zelim jaaaaako puno srece u vasoj vezici, neka traje sto duze, i volite se bre. :178: hehehe...ma salim se ja..samo se vi volite i ostalo ce doci samo po sebi!!!!!Uh bre kad me ovako rassentimentalisete od ranog jutra Ziveli mladenci :zdravica: :ziveli_mi:
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
|
|
|
Hvala Gago najdraza.
E moja pinkie, sta da ti radim. Pocela si da popustas (ne bih rekla da su te godine stigle, mada mozda gresim ). Nego, hvala ti na lepih zeljama. Znam da su od srca. 'ljubac za tebe.
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
E, pa, blago meni (a tek vamaaaaa !), neka je sa srećom :srculence: :464: :402: , da se volite, mazite, pazite, goooomilu dece izrađate, zdrave i vesele
Od mene skroman poklon 8) , da se mladenci voze na venčanju i zadrže ga i posle venčanja
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
blago vama... Neka vam je sa srecom i da puno dece imate.... Neka vas sreca vodi u vasem mraku ups braku da se volite cuvate i pazite ... evo vam od mene jedna tortica za sada...
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene i da mi budede Zivi i Zdravi i da imate puno Deca
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
|
|
Gago,pinkie,sale,breskvice,anabel...zaista ste me obradovali,hvala vam od srca!!
A poklone prosledite nasim kumovima dameski&kumchetu(koji trenutno nije tu al sta da se radi..)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala vam narode od sveg srca. Puno poljubaca za sve.
A sto se dece tice, vi samo ostavite narudzbine pa cemo vam se Misko i ja javiti kad ih sklepamo. Obecavam da cemo se odmah baciti na posao. hihihihii
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
|
|
Zeno,aj da se mi bacimo na decu...da ljudi ne cekaju...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|