:: |
Autor |
Poruka |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Necu sad nista pametovati na ovu temu neg mi je potrebna pomoc tj. potrebno mi je da znam koliko je potrebno vremena da kad malom djetetu prvi ispadne mlijecni zub na tom mjestu poraste drugi zub....
Radi se o mojoj sestricnoj kojoj je 6 godina i danas joj je ispao prvi zub al' naravno kao sto se to po obicaju desava, ispao je bas onda kad ne treba jer ona treba da ide na finalno takmicenje za izbor djeteta BiH koje ce se odrzati ovdje u Sarajevu u oktobru jer je na prethodnim pobijedila (sad malo da se pohvalim )
Zato vas molim ako ista znate o ovom da odgovoriti veoma je hitno.......
Unaprijed veeeliiika hvala i sorry ak sam pogrijesio forum....
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Joooj pa ljudi nije valjda da niko ama bas nista ne zna o ovome.....ne mogu da vjerujem....
a u medjuvremenu mojoj sestricnoj je ispao i drugi zub
|
|
|
|
|
|
Lane25 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 145
|
|
ja mislim da treba prilicno vremena....
|
|
|
|
|
|
Konstantin_Desisti Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 32 Mesto: ...negde u dubokom svemiru...
|
|
Stalni zubi pocinju da se pojavljuju u 6-7 godini i do recimo 18. se zadnji pojave umnjaci. Istiskuju mlecne zube i nicu na njihovo mesto. Vise meseci treba dok ne nikne stalni zub
Sestricina ce da ide na takmicenje bez 2 zuba ocigledno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konstantin_Desisti je napisao/la sledeće: | Stalni zubi pocinju da se pojavljuju u 6-7 godini i do recimo 18. se zadnji pojave umnjaci. Istiskuju mlecne zube i nicu na njihovo mesto. Vise meseci treba dok ne nikne stalni zub
Sestricina ce da ide na takmicenje bez 2 zuba ocigledno | e bas ti hvala.....
nema veze ipak mislim da ce i ovako pobijediti....
nije džaba dosla do finala i pobijedila svu prethodnu djecu.....ali ipak hvala vam na odgovoru
|
|
|
Konstantin_Desisti Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 32 Mesto: ...negde u dubokom svemiru...
|
|
anytime... anywhere... :angel:
javi kako je prosla sestricina u finalu
pozdrav
|
_________________ True friends are those who, When you make a fool of yourself, Don't believe that this condition is permanent.
Nijedan čovek ne može dva puta preći istu reku, jer ni reka ni čovek više neće biti isti... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|