:: |
Autor |
Poruka |
zucko11 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Nov 2004 Poruke: 11
|
|
Stvarno sva cast !!!!! Mnogo hvala od sveg srca stvarno ste ZAKON. Pitam se da li slucajno mozete da nadjete pesmu od BG BEND-a "Kad jednom sve to prodje" ako ne onda nista hvala i za ovo a ja kad se setim neceg novog ja vam javljam.C A O
|
|
|
|
|
|
Oriental Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Okt 2004 Poruke: 51
|
|
Da, da to je taj Zucko, sve same hitove trazi... )) Samo cu reci AAAghnnn n....n..n De si bre matora je*em li ti sunac...
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Jesi ti siguran da je taj bend bas BG BEND Pretrazih sve zivo,nigde nema ni traga od takvog benta
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
hvala ti sanjice za ovu grcku muziku cmoka
|
|
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
sanjica_021 je napisao/la sledeće: | Jesi ti siguran da je taj bend bas BG BEND Pretrazih sve zivo,nigde nema ni traga od takvog benta |
i ja prvi put cujem za taj BG bend
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
ima ta grupa samo neznam da li je izdala cd
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Mozda ima ali na netu ih nema!
|
|
|
|
|
|
sigurno da nema jel kad ti nemozes da nadjes onda pisi da nema
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neka neka proba i Savior kad bude imao vremena,ipak je on bolji od mene ,skidam kapu
|
|
|
|
|
|
nisi ni ti daleko od saviora ja oboma skidam kapu )))
|
|
|
|
|
|
Oriental Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Okt 2004 Poruke: 51
|
|
Stvarno je pesma extra, mislim da je BG bend peva u originalu, mozda po naslovu "Kad jednom sve to prodje" ima negde, mada sam je trazio svuda... kao i "svirajte mi tuzne pesme" sto sam trazio, pa nisam nasao... ali zato ekipica sa domaceg.de zna gde ima...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Savior kaze da ni on nije cuo za taj bend,znaci sanse da ti je nadjemo su promilske! Sorry
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|