www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ni sekira mu ništa ne moze
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Iwan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 42

Datum registracije: 25 Dec 2003
Mesto: Frankfurt/nemacka

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 09, 2004 9:35 pm    Naslov poruke: Ni sekira mu ništa ne moze Na vrh strane Na dno strane

KRAGUJEVAC - Na Urološkoj klinici u Kragujevcu oporavlja se tridesetogodišnji A.R, koji je sebi pre deset dana sekirom odsekao penis.

Na njegovu sreću, operacija koju je izveo dr Srećko Đorđević protekla je uspešno, pa će A.R. ubuduće koristiti svoj polni organ kao i do sada.

- Ne znam šta mi je bilo i kako mi je na pamet pala ideja da se osakatim. Sećam se da sam bio ljut na sve oko sebe. Pobesneo sam jer me je život pritisnuo, u porodici su bili loši odnosi, nemam para za život i lečenje supruge... Pao mi je mrak na oči, izašao sam iz kuće u dvorište, prišao mestu gde se cepaju drva. Otkopčao sam pantalone, skinuo gaće i na panj stavio „njega”. Zamahnuo sam sekirom i udario. Prvi put je izdržao, pa sam odalamio i drugi udarac - kaže A.R. dok sedi u ordinaciji u koju je juče došao na kontrolu.

- Zabolelo je mnogo, krv je počela da prska, i onda sam se pokajao. Zakukao sam, srećom, komšije su čule i pritrčale u pomoć. Odvezli su me u KBC, i tamo sam spasen. Da nije bilo ovog doktora, mogao bih da ga okačim o kajsiju, kao ukras, a gaće bi bile prazne. Sigurno je da ovo nikada više neću da uradim. Sada me taj deo žiga na promenu vremena, ali i to će proći.

Doktor Srećko Đorđević kaže da je nesrećni A.R. nosio penis u rukama, umotan u peškir kada je došao kod njega. Videvši o čemu se radi, bio je u dilemi šta da čini dalje.

- Mlad je čovek, oženjen, a kada je došao, onako ranjen, njegova tuga je bila neizmerna. Odlučio sam da ga operišem, i pri totalnoj anesteziji, za pola sata, penis mu je prišiven. Dobro je što je sve sraslo kao treba, tako da posledica neće ni biti - kaže dr Srećko Đorđević.
(Blic)

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 09, 2004 11:33 pm    Naslov poruke: Re: Ni sekira mu ništa ne moze Na vrh strane Na dno strane

Iwan je napisao/la sledeće:
...Prvi put je izdržao, pa sam odalamio i drugi udarac - kaže A.R. dok sedi u ordinaciji u koju je juče došao na kontrolu...

Kad sam ja to poslednji put pokušao, pukla je sekira.
Još čuvam držalje za uspomenu...

helenka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 08 Avg 2004
Mesto: L.A.

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 10, 2004 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked hahaha ne verujem ti Rolling Eyes

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 10, 2004 12:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije verovao ni onaj što je menjao držalje...

Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

Godine: 42

Datum registracije: 21 Dec 2003
Mesto: Frankfurt - Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 10, 2004 12:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a joj svasta Confused coveku je izgleda stao mozak da radi kad je to radio!
ne mogu da verujem!!!!!

Suze su coveku najbolji drug,
kada te svi napuste, one se uvek pojave!

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 10, 2004 12:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahahah
kada je meni ludi brat hteo da otfikari ruku secivo je odletelo kako je zamahnuo da ga je jos udarilo u glavu...
kako-ne pitaj me...

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ni sekira mu ništa ne moze Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon