:: |
Autor |
Poruka |
Iwan Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Dec 2003 Poruke: 279 Mesto: Frankfurt/nemacka
|
|
KRAGUJEVAC - Na Urološkoj klinici u Kragujevcu oporavlja se tridesetogodišnji A.R, koji je sebi pre deset dana sekirom odsekao penis.
Na njegovu sreću, operacija koju je izveo dr Srećko Đorđević protekla je uspešno, pa će A.R. ubuduće koristiti svoj polni organ kao i do sada.
- Ne znam šta mi je bilo i kako mi je na pamet pala ideja da se osakatim. Sećam se da sam bio ljut na sve oko sebe. Pobesneo sam jer me je život pritisnuo, u porodici su bili loši odnosi, nemam para za život i lečenje supruge... Pao mi je mrak na oči, izašao sam iz kuće u dvorište, prišao mestu gde se cepaju drva. Otkopčao sam pantalone, skinuo gaće i na panj stavio „njega”. Zamahnuo sam sekirom i udario. Prvi put je izdržao, pa sam odalamio i drugi udarac - kaže A.R. dok sedi u ordinaciji u koju je juče došao na kontrolu.
- Zabolelo je mnogo, krv je počela da prska, i onda sam se pokajao. Zakukao sam, srećom, komšije su čule i pritrčale u pomoć. Odvezli su me u KBC, i tamo sam spasen. Da nije bilo ovog doktora, mogao bih da ga okačim o kajsiju, kao ukras, a gaće bi bile prazne. Sigurno je da ovo nikada više neću da uradim. Sada me taj deo žiga na promenu vremena, ali i to će proći.
Doktor Srećko Đorđević kaže da je nesrećni A.R. nosio penis u rukama, umotan u peškir kada je došao kod njega. Videvši o čemu se radi, bio je u dilemi šta da čini dalje.
- Mlad je čovek, oženjen, a kada je došao, onako ranjen, njegova tuga je bila neizmerna. Odlučio sam da ga operišem, i pri totalnoj anesteziji, za pola sata, penis mu je prišiven. Dobro je što je sve sraslo kao treba, tako da posledica neće ni biti - kaže dr Srećko Đorđević.
(Blic)
|
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Iwan je napisao/la sledeće: | ...Prvi put je izdržao, pa sam odalamio i drugi udarac - kaže A.R. dok sedi u ordinaciji u koju je juče došao na kontrolu... |
Kad sam ja to poslednji put pokušao, pukla je sekira.
Još čuvam držalje za uspomenu...
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
helenka Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 08 Avg 2004 Poruke: 1139 Mesto: L.A.
|
|
hahaha ne verujem ti
|
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Nije verovao ni onaj što je menjao držalje...
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
a joj svasta coveku je izgleda stao mozak da radi kad je to radio!
ne mogu da verujem!!!!!
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
hahahah
kada je meni ludi brat hteo da otfikari ruku secivo je odletelo kako je zamahnuo da ga je jos udarilo u glavu...
kako-ne pitaj me...
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|