:: |
Autor |
Poruka |
max_max Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Okt 2005 Poruke: 42
|
|
parkirao sam odmah ispred ulaza u diskoteku, srecan da necemo morati dugo da pesacimo. U toku voznje nismo mogli da se svadjamo zbog glasne muzike koju sam pustio, ali duza setnja bi otvorila mogucnost razgovora i prepirke, do cega mi nije bilo stalo. Milica je bila strasno razdrazljiva poslednjih dana. Nemamo novaca, ide Nova Godina a ja nista necu da ustedim, da nesto organizujem, da se raspitam gde se praznik moze proslaviti, gde su nasi klubovi. Dugo se zadrzavam na poslu, plaze su svuda unaokolo krcate zgodnim svetom, pa se po njoj sigurno tamo smucam i trosim novac dok ona sedi kod kuce i nastoji da skrpi kraj sa krajem. Da bar nije tolika vrucina. Placam ulaz za oboje i gledam je ispod oka. Kako se zena moze brzo promeniti. Naucni saradnik na Institutu, devojka koju nisam mogao da odvojim i smatram svojom, devojka na koju sam se nalozio do te mere da prihvatim njen plan o tome da se ode negde i pocne iz pocetka (mada je to bio i moj plan), devojka kod koje je prilika u vidu drustva i podrske za odlazak bila jedina pristupnica do srca - ili do mozga - eto, to je Milica. Milica zivi pored mene, ali nisam siguran da je moja, niti da cu je sutra zateci. Kada joj nesto smeta, u stanju je da bude krvozedna pa se posle takvih istupa pitam da li joj ista znacim. Kada spazi nesto sto je zainteresuje, ostavlja me i juri tamo, a cini mi se da se ponovo nalazimo samo zato sto je ja uvek stizem. I dobijem packe da sam spor i da bi pored mene sve moglo da prodje. Takvu sam je dakle poveo. Usto, poveo sam najbrilijantnijeg studenta decenije, devojku koja je postala naucni saradnik bar pet godina ranije no sto je uobicajeno, devojku koja je u struci nepogresivo bila u pravu, u toku i u ciji sam kliker imao poverenja kao u svoj. Sasvim samostalnu, egocentricnu, netolerantnu, zustru i ambicioznu devojku, sa groznim talentom da kinji muskarca. Ali poveo sam ribu. Volela je da kaze da je samo zato i imam, a ako se ne pokazem, da se mozda i razidjemo - jer ona nema nameru da nekog slepa kroz zivot. Koliko da je dobra riba, toliko uzdrzano reaguje u krevetu. Pomisljao sam da je frigidna. Priznajem da me to dovodi do ludila i raspaljuje u potpunosti. Na izvestan nacin, moje celodnevno angazovanje u novoj zemlji, po ovakvim temperaturama umanjilo je moje prohteve prema njoj iako sam latentno nadrazen zbog lake garderobe, mora, devojaka na plazi i mirisa koji lebde vazduhom noc i dan. Milica dan provodi u kuci, vredna je i dobra domacica, pokusa ponekad da me pomazi, kada vidi da sam na kraju snaga (a ja sam tada daleko izvan svake snage) ali ribicu daje kao nagradu, ili kao nesto sto sam ja trazio a ona u svom savrsenstvu svakako moze i bez toga. Znam da ne biste tako mislili da je vidite. Visoka gotovo metar i osamdeset (na stiklama) vitka i dugonoga, duge talasaste plave kose, preplanula, sirokih ramena i sportski izrazenih misica na celom telu sada je nervozno cekala da platim i uzmem ulaznice koje su istovremeno i konzumacije, a za to vreme, disala je tako da su joj grudi poskakivale, stomak joj je titrao i zgrcio se pokazujuci svaku plocicu, butine stvrdnute spremne da krenu, a listovi izrazeni i dugi, stiklama priterani da se pokazu. Oko vrata kratka kozna pantljika sa parom sebrnih spirala i nekakvom skoljkom u sredini podescaju me na Olimpiju. Brushalteri se u ovoj zemlji ne nose, pretoplo je. Nesto sto bi se kod nas zvalo jelek, samo mnogo lepse, od finog materijala koji ima neku tezinu i poseban nacin na koji pada - raskopcalo se, verovatno dok je histerisala i sada joj od sisa ne vidim jedino bradavice, a to samo ako ostane mirna (sto je neverovatno). Suknjica od istog materijala uvek se pripija uz butine (ako uopste dopire do njih, posto se od pozadi naziru one dve usekline od kojih butina zvanicno pocinje). Ona u tamno sivom, gotovo crnom, a ja u krem, gotovo belom. Pravi raspored boja djavola i andjela. Lokal je pun sveta koji je isto tako obucen - ili svucen, ali Milica je ipak nesto posebno, plavusa medju latinoamericim crnkama, divljakusa medu divljakusama, samo niti onako divlja kao one niti tako arogantna kao evropske plave divljakuse. Nesto sasvim drugacije, izmesano, nesto sto se primecuje i pleni. - Ma hajde vec, ala si smotan, drezdim ovde da me ovi latinosi jedu pogledima. Videla sam koliko si platio ulaz. Da znas da cu toliko da se iznerviram da ce mi presesti vece. Pa bas radis po svome, rekla sam ti da pristedimo novac.- Milica hoda ispred mene i osvrce se da bi mi preko sve buke nasiktala ono sto ima da kaze. I pri tom ne vidi kako je muskarci gledaju. Pri tome je puna akcije, agresivnosti i onome ko ne razume sta prica deluje kao da opisuje kako i sta hoce da joj uradim kada dodjemo kuci. - Eno, tamo imamo separe.- pokazujem joj. - Hajde da se smestimo pa da popijemo po pice, a posle cemo lako.- Narucujem oboma po dupli meskal (koji je inace, verovatno zabranjen, ali ja vec imam svoje veze). Milica se za to vreme znatizeljno osvrce, razgleda lokal i publiku, smesta se i namesta frizuru. Primetila je i da joj se korset raskopcao pa ga prikopcava ravnodusno kao da je dugme na zimskom kaputu. Ona ima taj dar, ili manu, da ljude gleda direktno u oci i da im nesvesno podeli osmeh, nagovestaj, a ovo moze biti vrlo nezgodna okolnost u ovakvoj zemlji. Ovde svako misli da je Bog prvo njemu dodelio kitu, a tek potom i samom sebi! Muskarci su nasrtljivi i prodorni i misle da samo sa sto vise takvih kvaliteta mogu da osvoje zenu. Nisam brinuo o Milici - ne zam zasto i kako. Bio sam prilicno pomiren i nisam pokazivao vise ni svoja osecanja, naslucujuci da je to njen stil zivota: osecanja su losa, odaju i slabe licnost, a u zivotu treba biti grub i jak. Uostalom, ovi srednjevekovni macosi odmah bi se opekli o nju. Meskal radi brzo. Narucili smo vec drugu turu, sedeli i cutali ne pokusavajuci da nadglasamo tehno. Milica je najednom pocela da igra. Verovatno je pomislila da ce tako razbiti dejstvo alko-droge koja je vec opasno pomutila njen zdrav razum. Ali, kako je ustala, meskal je uneo sasvim novo raspolozenje u nju. Razigrala se jos na putu do podijuma i gurala me napred da sto pre stignemo. Lepo me je milovala kroz tanku kosulju po ledjima. Igrala je kao djavo! Korset joj se, naravno, ponovo raskopcao ali sumnjam da je toga bila svesna. Igrala je svakim misicem. Sise kao dve rukometne polulopte bile su spremne da se uzmu u ruku. Kosa joj je letela samarajuci one do nas. Igrala je uzbudjeno. Videlo se da je tek meskal otkljucao vrata koja ona nije otvarala. Valjda je mislila da tako treba. Ja sam bio dobijen, ali sam ostao rezervisan, razumevajuci da je Milica razdrazena zato sto joj posvecujem premalo paznje, sto je malo mazim i sto sam premoren. Ona je ljubomorna zato sto sam medju ljudima, dok je ona, posle dinamicne karijere postala domacica. Ona tvrdoglavo nece da mi pokaze da uziva u seksu zato sto bi time pokazala da joj nedostajem i da joj znacim. Ona ima ceo splet zasto-zato u kome se vise ni sama ne snalazi, a vec je gusi. Zato sada eksplodira. - E, dosta je bilo! Hajde da malo sednemo, ne mogu vise, sva sam mokra. - Receno-ucinjeno. Samo, u nasem separeu zatekli smo par domacih. On - Antonio Banderas bez ostatka, sve sa kaubojkama i razdrljenom kosuljom i dobrim delom lokalne prasume pod njom, kroz koju protice reka od dvestagramskog lanceta -pogodnog za slepanje kola - i ona, fatalna crnka jako talastaste kose, tamnog tena, bujna divlja i - stidljivo priprosta. On je ucinio gest kao da nas malo preko volje pusta da sednemo sto je sasvim u skladu sa njihovim maco mentalitetom. Ona je spustila ruku pod sto da bi oslobodila svoje butine od njegovih saka. Pri tom je ucinila onaj zenski arogantni gest koji mi je toliko poznat. Uzeli smo jos meskala. Antonio, nakon sto je video sta narucujemo prodrao se za konobarom da i njima donese isto. Video sam nevolje. Pogana Milica sada se pretvorila u malu macu i spustila glavu na moje rame, ali tako da joj ispadne sisa. Mazila me je po grudima, gurala ruku u moju kosulju i kroz kosulju dole, da sam morao da raskopcam par dugmadi, kako se ne bi iscepala. A da je ne oteram, mazila me je vrlo pohotno. Pojma nemam kako, ali usla je i u moje pantalone. Ja sam ostao vrlo hladan i to ne iz osvete, priznajem, bio sam malo na oprezu zbog Antonia, ali vise sam se pitao sta li se desava sa njom. Nisam zeleo da ucinim nesto sto bi je nateralo da pohisterise, a i godila mi je uloga tipa oko koga se riba lomata - i to takva riba. Vec posle prvog srka meskala, Antonio je postao naglaseno opusten i krenuo da presvlaci svoju pratilju. Ona se bunila sakama i laktovima, ali nakon sto bi neki pedalj teritorije izgubila, prestala bi da se intersuje za to i prepustala se uzivanju, koje - eto tako - ne moze da suzbije! Antonio jeste silovao crnku, ali je ljubav vodio sa Milicom, u koju je piljio kao tele, pokusavajuci to da sakrije od mene vise nego od svoje devojke. Milicina predstava bila je neverovatna. Ljubila me je po bradavicama, vise nego ocigledno nastojala da mi ga izdrka pod stolom, gde joj je i glava zavrsavala s vremena na vreme. Kad je uhvatila sebe da trlja svoju sisu, trgla se i izvukla me na podijum a ja sam jedva uspeo da ga vratim tamo gde mu je mesto. Ludovala je! U stvari, bila je velicanstvena. Voleo sam je zato sto je umela da bude zena, a ne zenska. Imala je onu punocu sebe koja pleni, podsticala je onu potrebu kod coveka da je osvoji, unapred spreman da pretrpi neuspeh. Godilo mi je sto sam nasao modus da budem kraj nje, da me njen ego ne unisti, da je razumem, ali nisam verovatno osetio da latinosi ovo dozivljavaju kao da je neki tamo smokljan neopravdano izasao sa ribom koju bas oni imaju pravo da kresnu. Cela muska guzva je bila oko nas, i ja sam poceo da dobijam modrice. Stvar je malo popravio Antonio, koji se, slucajno, nacrtao sa ribom do nas. Sa nekim blesavim smeskom mic po mic prikljucio nam je sebe i svoju prikolicu, koja je divlje zabacibala cele slapove kose sa lica, besno ga gledala i isto tako dobro djuskala. Antonio je koristio guzvu i moju pasivnost pa se primakao Milici. Njegove ruke vec su bile na njenim bokovima. Bila je presrecna i zabavljala se ludo. I iskreno. I nesputano. Nisam je jos takvu video. Jedina briga bila mi je kakva ce oluja nastati kada dodje sebi. Bicu ja kriv kada joj budem morao da objasnim sta je meskal u stvari. I sta je ona uradila. A dotle, ona je svoje trcasto guza vec strugala o Antoniov slic, a njegove ruke bile su na bokovima, sisama (istina ne dirajuci bradavice), ramenima, i svuda gde je za igru bilo opravdano da se nadju. Ja sam igrao svoju igru. Crnki je jedino ostalo da mi se priblizi, bila je ljubomorna, besna i nadrazena i osecao sam da svu tu energiju polako seli na mene, jer - zaboga, sada ona meni treba da ostane, a ja je ne primecujem. Kako to biva u nerazvijenim zemljama, kad DJ napravi maksimum stimunga, onda to presece blokom stiskavaca. cim su se zaculi uvodni taktovi, Antonio je uzeo Milicu za ruku ali, umesto da zaigra sa njom, on je poveo natrag u separe. Priznajem da je i mene ovo iznenadilo. Ponosan na sebe sto erekciju i orgazam mogu da kontrolisem koliko god da je potrebno, sto mogu da sprecim erekciju kako me volja, sada sam osetio onu pravu, iskonsku navalu erekcije u prazno - Milicu je odveo drugi. Nisam mogao da odolim, malo sam promenio mesto igre da bih video sta njih dvoje rade. Separe je inace u prilicnom mraku, ovalnog oblika sa dosta visokim naslonima. Oboje su seli ledjima prema podijumu. Poceli su da se ljube. Antonio je bio nasrtljiv, ali to je tek znacilo da se nalaze na pola puta. Milica je divljala. Zatim je nesto pocelo da se dogadja. Na cas su se razdvojili, a potom je Milica, uz velicanstven talas plave kose sela njemu u krilo. Zabacena glava i nabrekle zile - svrsava prvi put cim ga primi. Pomislio sam da je gotovo. Medjutim scenu je gledala i crnka i revoltirano mi se pripila celim telom bez ostatka da osetim vrelinu njene pice. Zaigrao sam sa njom neobavavezno, osvrcuci se prema mojoj zeni. Ona i Antonio rasturali su separe, uz vrlo malo obzira prema tome gde se nalaze a jos manje prema tome sa kim su dosli. Crnka me je bukvalno za kitu povela do istog separea. Posadila me je tako da oboje mogu da nas vide, sela i iz sedeceg polozaja, preko cipela skinula gacice i gurnula ih na sediste sebi iza ledja. Otkopcala mi je slic i pocela tako dobro da ga pusi da sam mislo da cu svrsiti. Tada sam odlucio da prestanem da se kocim i da se opustim, Antonio nije bio bas mnogo opasan, a ostali su, zauzeti sobom prestali da pokazuju interesovanje za nas. Tako to ide - solidarni su kada vide da je neko domaci umocio i ne prave probleme cekajuci drugu sansu. Lepo sam zgrabio crnku za guzove i posadio je na kitu. I ona je svrsila odmah - meskal je sila! A onda sam krenuo da je deljem kako ja umem. Podizao sam je do orgazma pa je spustao, menjao ritam i ugao, strpkao bradavice, i prosetao preko guzne rupice. Kad bi ona pocela da se trese od navale ja bih se umirio, a kad je nateram da svrsi, ponovim joj to odmah jos par puta dok je slaba da se obuzda. Bili smo mokri od znoja. I Milica se dobro tucala, gledao sam je iz zadnjeg poluprofila, video sam Antonijeve ruke na njenim guzovima koji vrte njemu sigurno nerazumljivom zestinom i on svrsava kao zec. Milica se okrene prema meni, sada vidim da je zadovoljna sto sam tu. A onda pogadjam da postaje svesna da se jebe sa drugim covekom na ocigled onoga ko je hrani i oblaci. I tada ponovo pomesa malo glave i BiiiiP pa se na tren snuzdi. . . ali se trgne i iscima Antonijevu splasnulu kitu dok i sebi nije napravila zestok orgazam. Gledajuci me u oci. Ja sam jos opsluzivao crnku koja se izgubila i istopila od necega sto od latina nikada nije dobila - hladan seks koji je izludjuje, muskarca koji jebe kao BiiiiP, sracunato da potraje sto duze i da bude sto bolje, kako bi mogao da uzme puno para i ostane ciste svesti. Na koncu sam i ja svrsio, a crnka se drala toliko da su se i oguglali konobari osvrtli u cudu. Sjahala je sa Antonia, strpala gacice u tasnicu, zgrabila me za ruku i cimnula iz separea. Crnka je verovatno odletela pod sto, nisam mogao da joj pomognem. Sve do kola osecao sam kao da imam mantil prebacen preko ruke - tako je bila krotka i mazna. cutala je, sto je bilo retko i obgrlila me tako da smo jedva hodali. U kolima je sedela i cutecki milovala unutrasnje strane butina. Premisljala se da li je peku ili prijatno bride. cim sam se spustio u divan i upalio TV - i dalje bez reci, uzivajuci sto je mucim izvadila je gacice i bacila ih preko naslona fotelje, da ih vidim, pa je legla pored mene, kao sto obicno cini, da bi me presavila onako kako joj najvise odgovara dok gleda program. Ali, nije se presvukla. I bila je topla. I mislim da je lagano drhtala. Namestila se tako visoko da sam video samo pola ekrana i celu njenu sisu. Mirisala je. Prebacila je nogu preko noge i ubedjen sam da je radila misicima. Neka teska borba vodila se u njoj. Kada me je poljubila u uvo i mazno pitala da li bih kafu, znao sam da je izgubila. - Neka, kasno je. - i recenicu sam produzio grabeci je za guzu. U trenu je bila na meni. Kada se noge rasire, minic sam poskoci gore. Korset sam skinuo i bacio na drugi kraj sobe. A onda sam poceo da je BiiiiP onako kao crnku malocas. Hladno, strucno i drsko. Milica je sada bila druga zena. Pesnicama mi je lupala po grudima, vrtela guzom kao vrag, trzala napred - nazad i poskakivala. Onda me je ponovo uzela za ruku i povela u krevet. Zastao sam ispred ogledala u predsoblju, okrenuo je ka njemu i zabio joj ga odpozadi. Gledala je sebe, uzivala u sebi, milovala mi guzove i povlacila na sebe. Prekinuo sam je i iskoristio to sto je sav okupan vodicom, malo joj podesio guzu, rasirio je i naveo ga na guznu rupicu. Stresla se kao od struje. -Hijao! Ne! Pa zar ces tamo. Lud si, nemoj, bolece, moras polako!- Ja sam ga pustao da ulazi, a ona je gurala i vrpoljila se. Usta je otvorila koliko je mogla. Polako sam poceo da ga setam a ona je vise hujala nego stenjala. Zgrabio sam je preko pregiba bedara i ugurao ga do kraja. Nije je bolelo. Rukama sam joj otvorio pickicu i mazio je spolja i iznutra. Sigurno je svrsila. Kada sam ga izvadio i ona se okrenula, video sam ponovo onaj isti stid. Sada sam ja nju poveo pod tus. Voda prija po vrucini. Zajedno smo se tusirali - u stvari stajali pod mlazom zagrljeni. Sa rukama na njenim ramenima potisnuo sam je dole. Opirala se i zacudjeno me pogledala, ali sve sto je videla bio je moj strog pogled. Popustila je, ljubila mi pupak i stomak, gurao sam je jos dole, dok nisam osetio da se moja kita trlja o njene obraze. Uhvatio sam je za kosu i naterao da ga proguta. Verovatno se zagrcnula, mozda joj je bilo i gadno, ali on je u njenim ustima narastao i to ju je nateralo da poludi. Pusila ga je polako, milujuci mi jajca, ulazeci prsticem tamo gde sam ja njoj malocas. Osetio sam punocu nagrade za sve sto sam sa njom pretrpeo. U stvari, Milicu poznajem relativno kratko. Upoznao sam je u Jugi preko interneta i maltene na slepo dogovorili smo se da zajedno pokusamo da se iselimo. Oboje smo hteli toplu zemlju, oboje smo bili spremni da zaboravimo diplome, ali smo rekli da idemo bez obaveza jedno prema drugome. Tek smo ovde poceli da se tucamo, i - iako ona to nikada nije rekla, trebalo je da mi bude jasno da to radi samo zato sto, eto i ona ima tu potrebu i na taj nacin zeli da mi se oduzi posto samo ja privredjujem. Sve vreme bila je ono sto zovu - hladna kucka. Ja sam morao da radim i da se snalazim, sve je bilo toliko novo i prepuno opasnosti da nestanemo u ovoj divnoj i divljoj zemlji tako da je patnja i rasprava za mene bila luksuz. Opredelio sam se da budem hladan kao Englez. I sada je moja nagrada oticala u njeno grlo i niz njene obraze. Zatim smo zaspali kao klade. Jutro pored Milice je lepo. Tela se u snu rashlade pa je dodir ponovo iznenadujuc i stimulativan kao vreo dodir veceri. Prvi sam se probudio i mazio je po ledjima i guzi. Razbudila se i nasmesila. Mazila me po grudima jos nesposobna da govori. Osetio sam da se zagreva, odbacio pokrivac i prevrnuo je na ledja. Polizao sam je divlje, presrecan sto je Milica potpuno obrijana. Njeno telo celo klizi, miluje se veoma lako, kao svila. Zatim smo vodili ljubav u svim pozama. - Kao da sam druga licnost od ovog jutra. sta je u stvari taj meskal?- - Ma rakija, obicna brlja. . .
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|