www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vas Momak.....
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~
::  
Autor Poruka
nenica1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 23 Apr 2006

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 10:25 am    Naslov poruke: Vas Momak..... Na vrh strane Na dno strane

Ovoga leta sam provela sa deckom nekoliko dana i vise dana sa drugaricama....

Moj decko poceo da mi postavlja uslove, da ne nosim ovo, da ne izlazim, da ne radim ono....

Ja se iznervirala i pocela da se zezam.... i upoznala sam njih vise.....

Question Sta vi mislite jer je to pametno da ga ostavim???? I jer ste imali isti slucaj, sta su vama zabranili???? Question

bebacka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 15 Jun 2006
Mesto: SUBOTICA

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 12:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nesmem vise da hvalim svog momka,kao da to deluje kontraproduktivno na njega,obavezno me posle toga iznervira Wink

mivanam
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 2:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sa deckom sam 4 godine i jos mi nije dosadno ni trenutka, ni u cemu. to govori!!!!

Alekssandra
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 31 Jul 2006
Mesto: Havaji

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 2:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa pazi meni se to vise puta obilo o glavu jer sam tako postala nezasita i dosta me je njih povredilo i posle sam shvatila da je on bio taj koji je voleo svaku moju sitnicu i znao sve da ceni i prihvati !Branio mi je sve ali samo zato sto se plasio da ce me tako izgubiti!Ne mora ovo da bude tvoj slucaj ali kazem ti moje iskustvo!

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 3:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikada mi decko nije govorio sta smem da obucem ili ne smem..
jedino sto mi je ponekad rekao da se sexy obucem,sto mi nije predstavljao problem.. Very Happy

neznam,sacekaj malo pa vidi sta ce se izdesavati... reci mu da ti on ne moze reci sta smes da obuces a sta nesmes.. ni ti njemu ne govoris sta da obuce..
ako se ne promeni posle odredjenog vremena reci mu da zelis da raskines sa njim i reci mu i razlog... verovatno ce te moliti da se pomirite,ako ga volis pomiri se sa njim ali mu stavi do znanja da ti vise ne govori sta da radis i kako da se oblacis..
ovo obicno pali,strah za raskidom..

merymca
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 28 Jun 2005
Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 4:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da mi kaže nesmiš to oboči pitala bi ga jeli normalan... Rolling Eyes

pravnica iz tuzle
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 28 Avg 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve to sto ti decko brani radi iz ljubavi prema tebi, ne zeli da te izgubi i zeli za tebe sve najbolje. Ne zeli da te drugi gledaju, pogotovo ne izazovno obucenu, posesivan je....Ma sve ti to znas
Ali to nije razlog da mu sve to tolerises.
Pokusaj s njim razgovarati i pitaj ga kako bi se on osjecao da mu ti zabranjujes da odlazi sa drugovima na utakmice, pije pivo, isl...
Ako ga volis, nemoj ga ostavljati, a drugog je najlakše naći.
Samo pitanje je koliko će te taj drugi poštovati.

Paris_Hilton
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 28 Nov 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 29, 2006 2:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, imam isti problem kao i ti.... tacnije imala sam, jer smo bas zbog toga sinoc raskinuli, i sada mi salje poruke ali ja vise to stvarno ne mogu da podnesem, jako mi je tesko jer smo godinu dana bili zajedno, i ne znam kako da se postavim, ne volim da mi neko postavlje uslove i ultimatume "nemoj da oblacis suknjicu vidi ti se celo guza, nemoj da pijes ponasas se kao budala, nemoj da djuskas s tim kurvama (misleci na moje drugarice?!?!?!), nemoj da pricas sa njim, nemoj nikog da gledas, nemoj da pevas na karaokama..." mislim dobro mi nije reko "nemoj da dises vazduh"... u redu da je neko ljubomoran, ali ipak....ni ja ne znam sta da radim, jos uvek mi je stalo do njega, pa mozda neko od vas moze da mi pomogne?! ne znam vise koga da slusam.... a inace upoznala sam jednog preslatkog i predobrog decka, ali on zivi u milanu,da je ovde on bi mi pomogao da prebolim, ali ovako.... pomagajte!!!!! Crying or Very sad

nenica1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 23 Apr 2006

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 29, 2006 10:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hi Paris_Hilton,

Ma nije on vredan toga da te maltertira, razmisli ako on od sad tako stobom, sta ce on posle stobom.... da ne izlazis vise iz kuce jer moze neko da te vidi..... Ja bi ti preporucila da nadjes nekog drugog jer jednom si mlada i treba da se zivot zivi i da gledas gore a ne da se vracas u nazad.... znam da sad boli jer ga volis jer je i moj slucaj bas kao i tvoj... al ipak bolje sad nego kasnije da ga ostavis i da imas decu... be happy don´t warry.....

Ja sam mom pokusala da kazem Devojke da cu da raskinem, a on kao prihvatio na sve, al znam ga vrlo dobro on to sad obeca a posle nekoliko dana opet ista prica.... rekla sam da razmislja o svemu i da cemo se cuti jos....

Paris_Hilton
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 28 Nov 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 30, 2006 2:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ti si potpuno u pravu....samo tesko je, znas.... al dobro, moram da predjem preko toga i da zaboravim sto pre.... ako i ti.... i verovatno jos mnogo devojaka.... i zato ... "ko jos moze nama da odoli, ko jos moze s nama da se boriii...." Very Happy

yeki
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 30, 2006 2:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mrzim zabrane, ultimatume itd... Ponasacu se onako kako se uvek i ponasam, pa ako moze takvu da me prihvati - ok, a u suprotnom...

And break the rule

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 25

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 30, 2006 2:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni decko ne odredjuje sta cu da obucem,a sta ne... Moze i treba da mi kaze svoje misljenje da li mu se svidja to sto sam obukla ili mu se ne svidja,ali da mi brani to nisam dozivela.. Pa ako si lepa i zgodna , on samo moze da bude ponosan na tebe sto se lepo oblacis, i sto si njegova,a ne da ti brani i odredjuje sta ces ti nositi... joooj ljubomora je cudo....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~ -> Vas Momak..... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon