www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Peting (pitanje za devojke)
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Kobass
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 23 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 27, 2006 9:23 pm    Naslov poruke: Peting (pitanje za devojke) Na vrh strane Na dno strane

Koliko volite peting?!
Da li ponekad svrsite za vreme petinga?

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 12:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da pali,sad sve zavisi koliko se ubudimo i koliko ste dobri u tome Wink

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 30, 2006 2:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ona zeli da joj ja radim...uziva u tome i posle svakog seksa pruzim joj zadovoljstvo da i tako dozivi vrhunac..luda je za petingom Rolling Eyes

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 30, 2006 3:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da uzivam u petingu, ali ne volim predugo! Zna se sta je predjelo, a sta glavno jelo! Wink I naravno, logicno je, da peting definitivno moze da dovede do vrhunca!

E sad, za one koji ne znaju, pretpostavljam da ih ima, a postavljac teme nije objasnio sta je to: peting je rec americkog porekla (petting), u bukvalnom smislu znaci mazenje zivotinja! Rolling Eyes Very Happy Posto zenski polni organ jos nazivaju i "maca" "ribica" i sl., peting se odnosi pre svega na predigru. Sve u svemu, drazenje bez da on "udje u nju"! Znaci-ruke i jezik! Very Happy

zelenojedobrozaoci
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 30 Avg 2006
Mesto: beograd/ i ostatak sveta.

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 30, 2006 7:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da,da,da,naravno.volim to da joj radim i pre , a i posle seksa.zna da bude jako lepo.

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 02, 2006 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa sad nisam zensko al moja devojka se bas popali kad joj to pruzim a pponekad svrsi i vise puta tokom toga mada i ja uzivam u petingu.... Very Happy

....tvoj i u dobru i u zlu....

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 05, 2007 12:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mmm...da Very Happy Jako mi se dopada i volim da ga upražnjavam Wink Desilo mi se da doživim vrhunac na taj način...prvi put kada mi se to desilo imala sam utisak da ću da iskočim iz sopstvene kože od miline, nisam znala šta ću i gde ću sa sobom Very Happy Mada...kad malo bolje razmislim...vrhunci su mi generalno kvalitetni 8)

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 08, 2007 12:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, naravno da volimo peting i on i ja, i da, desava se cesto da dozivim vrhunac...
i sjajno je Mr. Green

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*
<b>*Vestica sa bicem*</b>

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 08, 2007 10:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da volim peting, ali nekad moj decko zna da stane bas kad mi treba sekunda da svrsim...al nekad krene pa nikad da stane Smile ono, alo svrsila sam pre 10 minuta Smile

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 6:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Peting nisam nesto narocito volela kod bivseg decka,
jer jednostavno nije to radio kako treba.
Sa sadasnjim mi je prelepo... Zna covek sta i kako Laughing
ni jedan put nije omanuo Razz

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 5:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne verujem da neka devojka ne voli rad jezikom ili prsticima pre sexa,ali kao sto neko vec rece zna se sta je predjelo a sta glavno jelo

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 6:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ponekad u tome uživam više nego u samom činu.Tad sam najviše ,,na oblacima,, i nije mi teško da doživim vrhunac.Naravno , ne uvijek. Samo ponekad, ne znam od čega to zavisi osim naravno od mog partnera. Ali to mi je nekad lijepše, mnogo više dodira, strasti, riječi....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Peting (pitanje za devojke) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon