:: |
Autor |
Poruka |
Kobass Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Jul 2006 Poruke: 189
|
|
Koliko volite peting?!
Da li ponekad svrsite za vreme petinga?
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
naravno da pali,sad sve zavisi koliko se ubudimo i koliko ste dobri u tome
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ona zeli da joj ja radim...uziva u tome i posle svakog seksa pruzim joj zadovoljstvo da i tako dozivi vrhunac..luda je za petingom
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Naravno da uzivam u petingu, ali ne volim predugo! Zna se sta je predjelo, a sta glavno jelo! I naravno, logicno je, da peting definitivno moze da dovede do vrhunca!
E sad, za one koji ne znaju, pretpostavljam da ih ima, a postavljac teme nije objasnio sta je to: peting je rec americkog porekla (petting), u bukvalnom smislu znaci mazenje zivotinja! Posto zenski polni organ jos nazivaju i "maca" "ribica" i sl., peting se odnosi pre svega na predigru. Sve u svemu, drazenje bez da on "udje u nju"! Znaci-ruke i jezik!
|
|
|
zelenojedobrozaoci Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 30 Avg 2006 Poruke: 105 Mesto: beograd/ i ostatak sveta.
|
|
da,da,da,naravno.volim to da joj radim i pre , a i posle seksa.zna da bude jako lepo.
|
_________________ iskustvo je ono sto dobijes dok ocekujes nesto drugo |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
pa sad nisam zensko al moja devojka se bas popali kad joj to pruzim a pponekad svrsi i vise puta tokom toga mada i ja uzivam u petingu....
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Mmm...da Jako mi se dopada i volim da ga upražnjavam Desilo mi se da doživim vrhunac na taj način...prvi put kada mi se to desilo imala sam utisak da ću da iskočim iz sopstvene kože od miline, nisam znala šta ću i gde ću sa sobom Mada...kad malo bolje razmislim...vrhunci su mi generalno kvalitetni 8)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
da, naravno da volimo peting i on i ja, i da, desava se cesto da dozivim vrhunac...
i sjajno je
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
naravno da volim peting, ali nekad moj decko zna da stane bas kad mi treba sekunda da svrsim...al nekad krene pa nikad da stane ono, alo svrsila sam pre 10 minuta
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Peting nisam nesto narocito volela kod bivseg decka,
jer jednostavno nije to radio kako treba.
Sa sadasnjim mi je prelepo... Zna covek sta i kako
ni jedan put nije omanuo
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
ne verujem da neka devojka ne voli rad jezikom ili prsticima pre sexa,ali kao sto neko vec rece zna se sta je predjelo a sta glavno jelo
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ponekad u tome uživam više nego u samom činu.Tad sam najviše ,,na oblacima,, i nije mi teško da doživim vrhunac.Naravno , ne uvijek. Samo ponekad, ne znam od čega to zavisi osim naravno od mog partnera. Ali to mi je nekad lijepše, mnogo više dodira, strasti, riječi....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|