www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

internet explorer nece da se otvori
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~
::  
Autor Poruka
cabi8
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Sep 2005
Mesto: Uzice

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 25, 2006 5:39 pm    Naslov poruke: internet explorer nece da se otvori Na vrh strane Na dno strane

Treba mi hitno pomoc ne mogu nikako da pokrenem internet explorer,mogu da otvorim i operu i mozilu ali ovo ne mogu,kako kliknem nista se ne desava a trebe mi posto samo pomocu njega mogu da radim i proveravam nesto,ako ko zna neka pomaze,hvala unapred.

[Edit by Zoran_Karavla: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoć, Problem, Da li i slične, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadržaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnik-om.]

Zoran_Karavla
~ Beli mišOv ~
~ Beli mišOv ~

Godine: 39

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: NS

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 25, 2006 7:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Skini, pa ga instaliraj ponovo:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1e1550cb-5e5d-48f5-b02b-20b602228de6&DisplayLang=en

Iako ne znam sta to moze u IE sto u firefoxu ne moze, al dobro...

cabi8
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 26, 2006 6:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve sam ja to radio i nista ne vredi,stvarno mi treba taj program da ne bi dzabe uradio format c zbog takve sitnice.

Zoran_Karavla
~ Beli mišOv ~
~ Beli mišOv ~

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 26, 2006 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A da li si probao da skeniras komp sa nekim AV-om ili aniti-spyware programom? Ako nisi, toplo preporcujuem, to ce verovatno resiti problem.

cabi8
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 26, 2006 6:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve sam pokusao:reinsaliram ga,pa obrisem registar bazu,pa ga ponovo insliaram i nista,skeniram ga sa kasperskim i nista ne nalazi,koristim zone alarm,pa [pokusam i sa ad-awere,pa registry mechanic i ama bas nista ne vredi nema sta nisam radio,a samo pomocu njega mogu da proverim neke racune,posto je optimizovan IE kod tih firmi,samo kako ga pokrenem kursor od misa bude zauzet ali nikako ne otvara.

nenadmorpheus
Just me
Just me

Godine: 36

Datum registracije: 23 Okt 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 26, 2006 7:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Start Meni-->Settings-->Control Panel-->Add or Remove Programs-->Add/Remove windows Components, zatim nadji IE obrisi ga. Nadji instalaciju IE-a v6 ili 7 i instaliraj.

Ili Foramt C:

We walk around just playin' the violin behind you

cabi8
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 26, 2006 9:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne vredi to nista,probao sam to odavno.

Zoran_Karavla
~ Beli mišOv ~
~ Beli mišOv ~

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 27, 2006 12:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Onda ti jedino preostaje format... nema druge, ako nista od gore navedenog ne pomaze...

cabi8
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 27, 2006 3:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa jedino to jer mi stvarno treba sta cu,hvala vam u svakom slucaju.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~ -> internet explorer nece da se otvori Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon