:: |
Autor |
Poruka |
billythekid Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 4 Mesto: rijeka
|
|
moja prva je bila 1988 zvezda-milan i još čuvam kartu (evo je u svaštari)
pozdrav
p.s. izvinjavam se ako postoji slična tema
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Dinamo - Olimpija (Ljubljana), davno kad sam bio dijete. 5:0 za Dinamo.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
markan_bbb Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 100
|
|
Osijek - Dinamo 1988. imao sam dvije godine, ne znam koji je rezultat bio, ne sjećanm se ničeg, to mi je stari reko da me vodio na tu tekmu, a prva koju se sjećam je bila Osijek - Dinamo, mislim 1990. 2:1 za Osijek je bilo, Šuker je igro i zabio za Dinamo
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Crvena Zvezda - Rad negde 99 godine, mislim da je bilo 2:0 za Zvezdu. Zatekao sam se sa svojima u Beogradu i bila utakmica na stadionu, prvenstvena je bil i otišli smo pogledati.
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
billythekid Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 4 Mesto: rijeka
|
|
zvezda- milan mi je bila prva na marakani, a inaće prvenstvenih od Rijeke se niti ne sjećam prve, ali pamtim evropske 1980 Rijeka-Juventus 0:0 i .Rijeka - Real 3:1 neznam koje godine točno.
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
kosima de urawa Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jul 2006 Poruke: 160
|
|
|
|
|
The_Dragon Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 135 Mesto: Zagreb
|
|
DINAMO - PARTIZAN 5 : 0
Prvo pretkolo Kupa prvaka 1997./98., 2. utakmica
Zagreb, Stadion u Maksimiru
Gledatelja: 40000
Sudac: Gilles Veissiere, Lakhdar Benchabane i Jacques Clavet (Francuska)
Strijelci: 1:0 - Silvio Marić (13); 2:0 - Igor Cvitanović (15); 3:0 - Marko Viduka (24); 4:0 - Silvio Marić (43); 5:0 - Igor Cvitanović (69)
Žuti kartoni: Viduka (24), Šimić (29), Tomić (47), Jurčić (56), Svetličić (66), Ilić (74)
Crveni kartoni: -
DINAMO: Ladić, Jurić, Šimić, Jurčić, Šarić, Mujčin (Brlenić, 71), Prosinečki, Marić (V. Petrović, 69), Krznar, Viduka (Tomas, 75), I. Cvitanović Trener: Marijan Vlak
Partizan: Kralj, Taševski, Bolić, Svetličić, Szabo, Krstajić, Tomić (Ilić, 46), Vukičević, Trobok, Stojisavljević (Čirić, 65), Obradović (Isailović, 46) Trener: Ljubiša Tumbaković
|
_________________ I FEER NO ONE |
|
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna
|
|
Zrinjski:Hajduk,prije 3 godine
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Olimpija (LJ) - Crvena Zvezda, ovdje u LJubljani godina '89 ili 90' ne sječam se više tačno, vodio me otac poslje dugog moljenja i plakanja , živjeli smo (starci još uvjek) u Velenju, stari me vodio avtobusom u LJ, on ne voli da ide na stadion, kaže buka mu prevelika, a meni milina, tad sam se shvatio da želim da budem Delija, jer se ni ne sječam rezultata ni same utakmice, jedino se sječam Delija i njihove pjesme i naravno tuče sa milicijom.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
pfckraljpfc Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jan 2006 Poruke: 248 Mesto: BP-NS Tu i tamo...
|
|
Партизан-звезда,пре 10-ак година...Водио ме покојни теча и тад сам постао свестан да волим Партизан!
|
_________________ Partizane Partizane
Partizane jedini
Tebe vole,za te' ginu
Tvoji verni GROBARI! |
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Partizan - Chukarichki 2:0 pre 10-ak godina
|
|
|
|
|
|
semir_86 Iskusni član
|
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 921 Mesto: Mostar
|
|
Isao sam na ove "male" utakmice nase lige prva velika BIH-SCG
|
_________________ Kod nas se od Daytona godine broje ljudi se ljudi boje i svako glasa za svoje, brđani postaju građani, do juče svjetla gasili sjekirama a sad su u odijelima... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|