:: |
Autor |
Poruka |
zli_dis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Maj 2006 Poruke: 110 Mesto: Backo Dobro Polje
|
|
Treba mi hitno program za pravljenje midi fajlova ako neko zna neko neki,ili ga ima nek mi javi,na forum ili na e-mail
zli_dis@yahoo.com
|
_________________ - BACKO DOBRO POLJE - |
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala,treba mi i neki koji prebacuje iz mp3 u midi?
a da nije program WIDI koji je jako losh....
|
|
|
|
|
|
|
|
Nisam siguran da ni jedan to moze kvalitetno da uradi, jer je midi ipak specifican format koji u sebi ne sadrzi samu muziku kao ostali audio fajlovi nego samo informacije, koje softwer posle cita a muzicka kartica kroz njega reporodukuje.
|
|
|
|
|
|
Bas me zanima kako poznate firme koje prave midi fajlove urade to,da li odsviraju ili...???
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa ne konvertuju muziku nego je prave. Odsviraju tonove na klavijaturi, pa preko midi porta prebace u komp, odnosno u midi sekvencer (softwer) i onda iz njega prave midi fajl.
|
|
|
|
|
|
Boga mi to rade odlicno,i suvise dobro,svaki ton,notu...sve,barem je tako u toj firmi gde ja narucujem.
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
zli_dis je napisao/la sledeće: | Boga mi to rade odlicno,i suvise dobro,svaki ton,notu...sve,barem je tako u toj firmi gde ja narucujem. |
Imam ortakinju koja profesionalno svira klavijaturu i veruj mi da je njima najmanji problem da nadju note i takt neke pesme.... Onaj ko zna da svira klavijaturu nikada nece imati problema sa MIDI fajlovima :d
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|