:: |
Autor |
Poruka |
NikolaKO Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 332 Mesto: Kotor
|
|
|
|
|
sasa91 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 03 Maj 2006 Poruke: 3 Mesto: na foteljji
|
|
hvala nikolako
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Baš smo se navikli na XP
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Naslednik XP-a, cuveni i dugoocekivani Windows-Vista je odlozeno za Januar 2007 i to samo za komercialne potrebe.
Vista za nas "obicne smrtnike" se, po jucerasnjim informacijama, ocekuje cak za drugu polovinu 2007. godine, a kako su poceli, nece ni od te viste biti nista nego ce izmisle u medjuvremenu i nesto deseto pa ce se ceka do penzije....... ako ne i duze
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Koliku li ce zahtevnost traziti?Verovatno ce trebati vise memorije jer XP "trosi" oko 150 MB.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Ma bice to opet neko sr*** za koje ce izaci zilion zakrpa, ali cim to izadje za komercialnu upotrebu, vrlo brzo ce da bude i neka Home verzija.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
rile_master je napisao/la sledeće: | Koliku li ce zahtevnost traziti?Verovatno ce trebati vise memorije jer XP "trosi" oko 150 MB. |
Bice potrebno najmanje 512MB ram memorije, ali bar 1GB za optimalan rad, samo Windowsa!
|
|
|
NikolaKO Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 332 Mesto: Kotor
|
|
Citat: | Bice potrebno najmanje 512MB ram memorije, ali bar 1GB za optimalan rad, samo Windowsa! |
Odlican je i xp,pricekace vista instalaciju na moj comp ako je tako zahtjevan
|
_________________ The Doctor... |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
NikolaKO je napisao/la sledeće: |
Odlican je i xp,pricekace vista instalaciju na moj comp ako je tako zahtjevan |
Dobro se secam da smo tako isto pricali kad je izaso XP
Ja sam se dugo drzao 2000 al kad sam preso na XP video sam da je ipak dosta bolji i stabilniji.
Tako isto ce biti i sa vistom. Prvo cemo se dvoumiti ocemo li necemo li pa ce na kraju ipak biti da ocemo jer gore od ovog sto je sad ne mere bit pa da se na glavu nasade
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Zoran_Karavla je napisao/la sledeće: | rile_master je napisao/la sledeće: | Koliku li ce zahtevnost traziti?Verovatno ce trebati vise memorije jer XP "trosi" oko 150 MB. |
Bice potrebno najmanje 512MB ram memorije, ali bar 1GB za optimalan rad, samo Windowsa! |
Tako sam i mislio! 1 GB minimum!
Slozio bih se i sa Dusanom.I ja sam bas dugo koristio Win 2000 i kad je izasao XP dvoumio sam se...Win 2000 podize mnogo servisa, nije bas pogodan za LAN (barem meni)...Medjutim, kad sam probao XP momentalno sam presao na njega.Za Vista-u cemo videti; samo da ne bude previse nasminkana a manje funkcionalna...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
koki007 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Jan 2006 Poruke: 3
|
|
Treba, treba sacekati mnogi programi ne mogu da rade na visti, dok se sve to ne sredi ostacemo sa nasim xp-om
|
|
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Ne bih rekao da ce predhodna poruka biti nesto preterano tacna.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|