:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Nisam debela al imam slaufek na trbuhu i nemogu to nikako skinuti pa bi dobro dosao koji savjet
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
Modesty Blaise Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 19 Mar 2004 Poruke: 98
|
|
Jesi li razmisljala o lipo-aspiraciji? Ukoliko nisi debela, vec se salo gomila samo u jednoj regiji, to je genetski predodredjeno, i sta god ucinila, tu ces uvek imati vise no na ostalim mestima.
Naravno, ako radis trbusnjake, ne pijes pivo i ne preterujes u ugljenim hidratima, samo moze da pomogne.
|
|
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
mjenjaj svoje navike. mrsanje je zdravo samo na prirodan nacin. mani se lipo-aspiracija i klinika za mrsanje. samo ces vecu stetu sebi napraviti.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
Dulee_nbg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 142
|
|
Ubaci malo aktivnosti u zivot, trcanje npr...to bi ti pomoglo da skines salo!!! Znaci da trosis vise kalorija nego sto unosis!! I setanjem se stice kondicija, ali daleko manje se trosi kalorija nego trcanjem i slicnim aktivnostima!! Zaboravi (na neki period) skrobaste namirnice tipa: krompir, pirinac, HLEB, banane....pored toga majonez (ima 800 kalorija na 100 grama) i pazi na mlecnu mast iz mlecnih proizvoda!!!!
|
|
|
|
|
|
randi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jan 2006 Poruke: 128
|
|
ja ne bih preporucila nokakve vjestacke preparate.
Zdrava, nemasna ishrana, voce i bavljenje sportom
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
koliko tacno imas kila? jer ako imas samo par viska,ili ako si umislila/o da si debela onda po meni ne moras uopste da se nerviras.. kome se ne svidja nek ne gleda...
ja spadam medju one osrednje devojke,znaci niti mrsave,niti debele,lagala bih kada bih rekla da ne bih zelela da smrsam jos bar 5 kila ali svi oko mene mi govore da sam opicena i da ne treba da se uopste brinem oko toga jer dobro izgledam,a ko voli one mrsavice kojima se kosti vide,taj nek okrene glavu..
i verujes ili ne,uvek se okrenu zamnom
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
genius25 je napisao/la sledeće: | Nisam debela al imam slaufek na trbuhu i nemogu to nikako skinuti pa bi dobro dosao koji savjet |
recimo promenjeni rezim ishrane, izbaci hleb iz upotrebe, unosi mnogo vise vode, pokusaj ako mozes da se bavis nekim sportom ili barem fizickom aktivnoscu bilo koje vrste..recimo vezbe kod kuce...ali pre svega slatkisi, hleb, sladoledi, grozdje isl namirnice --> out......
a povecaj unos vode i vremenom..mada trebace dosta vremena ce se i taj slauf ukloniti...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
kosima de urawa Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jul 2006 Poruke: 160
|
|
|
|
|
tanja k Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 30 Avg 2006 Poruke: 1
|
|
Kakav turbo slank. I ja sam ga koristila, ali bar meni nije nista pomogao.
Jednostavno ne mogu da vjerujem da sa njim mozete da smrsate ukoliko ne gladujete. A ako obratite paznju na ishranu i na sto vise kretanja malo pomalo ce te skinuti koje kilo. Ali treba biti istrajan u tome.
|
|
|
|
|
|
nikbat Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Sep 2006 Poruke: 3
|
|
Za 2 mwseci oslabev 30 kila i nikoj nema pravo da kaze deka nikogas nemoze da oslabne. Treba samo jaka volja
|
|
|
|
|
|
kiki1979 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 184 Mesto: Bec
|
|
to bi trebala ispitat kod onih koji se stvarno u ti razumiju
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
pokušaj vježbom a ako ne vidiš nikakve rezlutate obrati se stručnjacima oni će ti znati pomoći,sretno
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|