:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Općepoznata stvar da sunce steti kozi a ipak se svi pržimo ona jadna 2tj na moru i to najvise iz razloga što ti netko kaže pa šta ništa nisi pocrnio A čemu to pitanje kad je moderno bit bijel
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
slazem se s tobom ,al djaba ne mozes to nama dokazati moramo se mi prziti d bi ljudi vidjeli da smo bili na moru cirkus ba
|
|
|
|
|
|
jovanicar *mala_garava*
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 1505 Mesto: Bijeljina
|
|
Tacno je da je suncanje mnogo nezdravo i stetno za nasu kozu ali ja ipak volim taman ten tako da se ipak suncam vise od dozvoljenog.
|
|
|
ivonas Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 120
|
|
Meni je svako przenje dzabe, jer i kad 'pocrnim' izgledam tek kako drugi kazu 'normalno'. A bezbroj puta su me pitali zasto se ne suncam. Sta ja mogu kad imam kozu ko da zivim na severnom polu
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Pa mislim da je to stvar ukusa ili mode neznam.
Licno mislim da je lepse imati taman ten to jest da se vidi da smo bili na moru, na odmoru, nego beo.
Lepse izgleda. Bilo koja devojka ili decko lepse izgleda kada ima taman ten.
Al istina je da je sunce nezdravo i da steti kozi.
Ali opet
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
genius25 je napisao/la sledeće: | Općepoznata stvar da sunce steti kozi a ipak se svi pržimo ona jadna 2tj na moru i to najvise iz razloga što ti netko kaže pa šta ništa nisi pocrnio A čemu to pitanje kad je moderno bit bijel |
Ma, ja se nikada nisam zbog toga sunčala, i nikada nisam preterivala u sunčanju, baš iz razloga da ne oštetim svoju kožu, ali volim tamniji ten, i sunčam se postepeno i po malo, sve dok ne dobijem željenu boju... Volim taman ten, meni se tako svidja, ne gledajući šta će drugi reći.
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Jelena-hn Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Avg 2006 Poruke: 82
|
|
Ja imam prirodno taman ten, tako da ne provodim previse vremena na suncu, ali mi je mnogooo ljepse vidjet momka ili curu sa tamnim tenom nego kad su bijeli...
NE treba pretjerivati, jer treba cuvati zdravlje, ali opet, ako se suncate kada sunce ne zraci toliko, ima i dobra dejstva za kozu...
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Zdravo ili nezdravo,obozavam da imam dobar ten i lepu boju koze od sunca ali naravno nista preterivanja,dobra krema,preparati za sunce i sve je ok...
|
|
|
|
|
|
PEPPO Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...
|
|
Neinteresuje me sto drugi kazu
ja se nemogu prziti po onoj vrucini
vise volim plivati ili sjediti u beach-bar
|
|
|
|
|
|
Uniqa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159
|
|
sunčanje i solarij stete kozi al ja svejedno idem tam:) hehe volim biti tamna
|
|
|
|
|
|
Rocket_Queen Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 19 Mesto: LA-city(LaZaReVaC)
|
|
Ja imam malo tamniji ten i veoma lako dobijem josh tamniji ali ipak vishe volim beo ten, ne bolesno beo i onako izmoren, vetj lep beo ten, nekako izgleda chisto i slatko
|
_________________ freedom's just another word for nothing left to lose, and that nothing, ain't worth nothing, but it's free.. |
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
....lijepši su ljudi sa tamnijim tenom - zato što ti on daje jednu dozu svježine i odmornosti....Nekako dok smo bijeli izgledamo umornije nego što jesmo, ali ne mora značiti da bijeli ten nije lijep...Može bijeli ten koji je njegovan itekako biti lijep možda nekad čak i lijepši od tamnog tena...Jer nekima porsulanska put lijepše stoji...Evo uzmimo za primjer Nicole Kidman...Ima bijeli ten i sviejtlu kosu, da pocrni ko' mali cigan izgledala bi grozno!Dok recimo Jessica Alba i njen tamni ten joj idelano pristaju...eTo tako...
I da....Ne valja se perviše pržiti na suncu, jer stvarno jest štetno za kožu koja i brže stari i ružno onda izgleda...ALi eto...Što sve ne radimo za ljepotu, pa poslije plačemo
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|