www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Naša draga Srna na 8. spratiću!! Bravo lipa moja!!
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 6:13 pm    Naslov poruke: Naša draga Srna na 8. spratiću!! Bravo lipa moja!! Na vrh strane Na dno strane

Čestitan ti opet prva i želin ti sve najbolje dalje i još puno spratića i druženja sa nama. Lipa moja, ljubin te.

vive
*plavušica*
*plavušica*

Godine: 34

Datum registracije: 15 Maj 2005
Mesto: ''....Med javom i med snom...''

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 6:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:blob3: :blob4: cestitam :blob3: :blob4:

Srno,sve cestitke od srca,samo tako nastavi i da nam sto pre stignes na 9 spratic!!!!!!!

Jer kad ljubav zameni krv u žilama,onda ni svi olujni vetrovi,ni sve nedaće ovog života ne mogu uništiti koren duboko zasađen u našim dušama...
*V*I**V*E*

smokvica84
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 17 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 6:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Komšinice moja čestitam ti od srca, samo nastavi tako da pičiš Wink

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 7:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pridružujem se čestitkama, samo napred Very Happy

Savior
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 06 Okt 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 7:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lele meni treba jos 10 gid. dok stignem toliko Smile

Svaki ti dao samo dalje tako Wink

***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 9:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala svima na čestitkama, od srca Potrudiću se... hvalaaaaaaaaaaa :travolta:

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 10:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sugradjanko moja,svaka cast,sve cestitke od mene...Wink sve najbolje i samo napred...Wink

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 19, 2006 12:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

opet ti... i opet ja... pa, dokle bre više? ima li na ovom forumu teme gde se nas dvoje ne sretnemo? neko će još pomisliti da ašikujemo.

došao sam ovako ranjen sa čalmom na glavi ( koju sam zaradio u kafani od onog tvoga finog gosta) da ti čestitam od srca ovaj jubilej i da ti se zahvalim za sve prijatne tenutke koje si nam priredila. Nastavi i dalje da budeš tako pozitivna i luckasta.

***Srna***
Chilly
Chilly

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 19, 2006 1:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala PinkLady sugrađanko i hvala lopove za čestitke, i nerazdvojno druženje u kafani, hvala Vam od srca ali opet..vrati gazdin sat Shocked

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 19, 2006 10:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam Srno, svaka ti čast, želim ti da tako nastaviš i da imaš što manje problema u kafani, a ja ću ti pomoći koliko mogu.

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 19, 2006 12:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke i od mene za osvojen jos jedan spratic, jos malo pa cemo slaviti i jubilej Smile Zelim ti jos mnogo postova, predjenih spratova i da se jos dugo druzimo na domaci.de, sve najbolje i samo napred Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

***Srna***
Chilly
Chilly

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 19, 2006 12:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala skorpijice i bobane, od srca, brže do jubileja Wink Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Naša draga Srna na 8. spratiću!! Bravo lipa moja!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon