:: |
Autor |
Poruka |
tomislavjancic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 170 Mesto: Pod sjajem ruzicastih zvezda...
|
|
Ucinio bi ono sto je naizgled nemoguce, a vi???
|
_________________ Sustina Ljubavi nije pronaci savrsenu osobu, vec voleti nesavrsenu osobu savrseno. Prava ljubav nema srecan zavrsetak, ona jednostavno nikada i ne prestaje... |
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Za ljubav sve.....ali kad bolje razmislim,ne znam da li bih ubila nekog zbog ljubavi,ili se prodala....kad bolje razmislim postoji par sitnica koje zbog ljubavi ne bih uradila!
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Naravno za Matka sve, jer on je vridan toga.
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Sve za moju Bojanu, jer i ona sve pruža meni, a za takvu ljubav je vrijedno mnogo truda uložiti i naravno srca.
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Sve šta je u mojoj mogućnosti, željama i u srcu. Volim da volim i da dajem, nekad i ne tražim da mi se isto vrati. Volela bih činiti i nemoguće, u granicama normale. Sve bih dala za voljenog, dok god to i njemu i nama prija.
|
|
|
|
|
|
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
sve. ja ne priznajem prosecnost kao kategoriju. kad nekog volim, onda ga volim do kraja.
a kad nekog mrzim... dobro to je za drugu temu.
ma more mi je do kolena kad sam zaljubljen. ne smem ni da pricam šta sam sve radio kad sam bio zaljubljen.
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Za Nikolu bi ucinila sve sto je potrebno... sve sto je moguce i sto se cini ne moguce... jednostavno za ljubav sam spremna sve da uradim... Nikola je vredan da sve za njega i zbog njega uradim....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Pa dok nisam imala djecu znam da sam bila na sve spremna za ljubav mene i moje duše...medjutim kako su djeca došla to je malo izblijedilo...jer ipak bez obzira na ljubav ma kolika da je ipak ne bih uradila ništa što bi na ružan način djelovalo na moju djecu i na njihov život
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
mnogo toga ako ta ljubav to zasluzuje .... tad gazim sve pred sobom a ako ne zasluzuje nisam spremna nista da ucinim za takvu ljubav
|
|
|
|
|
|
sandras Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 596
|
|
za mog trenutnog decka bi skoro sve uradila
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
cinim i ono nemoguce ....... cinim ono sto ni zamisliti ne mogu da bi ucinila ....... ali sve je to divno dok mi se vraca onako kako sam ucinila
|
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Sve šta je u mojoj mogućnosti, željama i u srcu kada nekog volim onda ga volim do kraja
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|