www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sta biste sve ucinili za ljubav???
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
tomislavjancic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 24 Jul 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih zvezda...

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 8:01 pm    Naslov poruke: Sta biste sve ucinili za ljubav??? Na vrh strane Na dno strane

Ucinio bi ono sto je naizgled nemoguce, a vi???

vive
*plavušica*
*plavušica*

Godine: 34

Datum registracije: 15 Maj 2005
Mesto: ''....Med javom i med snom...''

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 8:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za ljubav sve.....ali kad bolje razmislim,ne znam da li bih ubila nekog zbog ljubavi,ili se prodala....kad bolje razmislim postoji par sitnica koje zbog ljubavi ne bih uradila!

Jer kad ljubav zameni krv u žilama,onda ni svi olujni vetrovi,ni sve nedaće ovog života ne mogu uništiti koren duboko zasađen u našim dušama...
*V*I**V*E*

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 8:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno za Matka sve, jer on je vridan toga.

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 10:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve za moju Bojanu, jer i ona sve pruža meni, a za takvu ljubav je vrijedno mnogo truda uložiti i naravno srca.

***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 10:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve šta je u mojoj mogućnosti, željama i u srcu. Volim da volim i da dajem, nekad i ne tražim da mi se isto vrati. Volela bih činiti i nemoguće, u granicama normale. Sve bih dala za voljenog, dok god to i njemu i nama prija.

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve. ja ne priznajem prosecnost kao kategoriju. kad nekog volim, onda ga volim do kraja.
a kad nekog mrzim... dobro to je za drugu temu.
ma more mi je do kolena kad sam zaljubljen. ne smem ni da pricam šta sam sve radio kad sam bio zaljubljen.

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 25

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 4:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za Nikolu bi ucinila sve sto je potrebno... sve sto je moguce i sto se cini ne moguce... jednostavno za ljubav sam spremna sve da uradim... Nikola je vredan da sve za njega i zbog njega uradim....

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 21, 2006 12:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dok nisam imala djecu znam da sam bila na sve spremna za ljubav mene i moje duše...medjutim kako su djeca došla to je malo izblijedilo...jer ipak bez obzira na ljubav ma kolika da je ipak ne bih uradila ništa što bi na ružan način djelovalo na moju djecu i na njihov život Rolling Eyes

nenaantena
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 12 Dec 2005
Mesto: tamo gde zivot traje ..............

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 21, 2006 12:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mnogo toga ako ta ljubav to zasluzuje .... tad gazim sve pred sobom a ako ne zasluzuje nisam spremna nista da ucinim za takvu ljubav

sandras
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 17 Apr 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 22, 2006 8:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za mog trenutnog decka bi skoro sve uradila

nenaantena
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 12 Dec 2005
Mesto: tamo gde zivot traje ..............

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 25, 2006 11:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cinim i ono nemoguce ....... cinim ono sto ni zamisliti ne mogu da bi ucinila ....... ali sve je to divno dok mi se vraca onako kako sam ucinila

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 26, 2006 11:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve šta je u mojoj mogućnosti, željama i u srcu kada nekog volim onda ga volim do kraja

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Sta biste sve ucinili za ljubav??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 1 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon