www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Golf V gti vs Astra gtc 2.0 turbo !!!
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Arhiva - Auto-moto svet ~
::  
Autor Poruka
melkor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 20 Jan 2005

saudiarabia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 2:32 pm    Naslov poruke: Golf V gti vs Astra gtc 2.0 turbo !!! Na vrh strane Na dno strane

Pisite koji vam je bolji i zasto!!!!
Po meni astra je lepsa i jeftinija!!!! A golf je precenjen ali je mozda kvalitetniji, mada nisam siguran!!!!
i Upitanju je Astra gtc 2.0 turbo!!!

Poslednja prepravka: melkor on Čet Avg 17, 2006 4:45 pm; ukupno izmenjena 2 puta

boolero
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 3:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne valja ti poredjenje...GTI je na vrhu ponude VW-a, a GTC imash od 90 do 200ks...

Poredi GTI i OPC Wink

melkor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

saudiarabia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 4:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

boolero je napisao/la sledeće:
Ne valja ti poredjenje...GTI je na vrhu ponude VW-a, a GTC imash od 90 do 200ks...

Poredi GTI i OPC Wink
Mislim na 2.0 turbo, astru gtc!!!!
A OPC I GTI ne mogu da se porede jer je OPC sto puta kvalitetniji i jaci!!! Astra opc ima 240 konja i nije u serijskoj prodaji nego po narudzbini!!! I spolja drugacije izgleda!!!!

boolero
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 11:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

melkor je napisao/la sledeće:

Razlika izmedju nje i recimo 1.3cdti il 1.4 16v je samo u motoru i menjacu Wink

A OPC I GTI ne mogu da se porede jer je OPC sto puta kvalitetniji i jaci!!!

Nisam ja krvi VW-u shto iz motora iste zapremine i svrhe ne moze da izvuce vishe snage.

Astra opc ima 240 konja i nije u serijskoj prodaji nego po narudzbini!!! I spolja drugacije izgleda!!!!

OPC je serijski auto, koji se narucuje kao i 90% ostalih kola, samo shto se na OPC ceka malo duze...

GTI je sportski model,motor,vesanje,kocnice,menjac...
OPC je Opelov sportski model,motor,menjac,vesanje,kocnice,menjac...

GTC-u je jedina veza sa sportskom voznjom tipka sport,koja bash i nema neki uticaj...

Al eto ako bash ocesh da se porede GTI i GTC, iako vishe volim opel glas bi dao GTI-u,brzi je,bolje lezi,koci...
Kad bi poredio OPC i GTI...definitvno OPC,auto koji drzi rekord u klasi na Nurburgring.

melkor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

saudiarabia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 1:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

boolero je napisao/la sledeće:

Razlika izmedju nje i recimo 1.3cdti il 1.4 16v je samo u motoru i menjacu Wink

A OPC I GTI ne mogu da se porede jer je OPC sto puta kvalitetniji i jaci!!!

Nisam ja krvi VW-u shto iz motora iste zapremine i svrhe ne moze da izvuce vishe snage.

Astra opc ima 240 konja i nije u serijskoj prodaji nego po narudzbini!!! I spolja drugacije izgleda!!!!

OPC je serijski auto, koji se narucuje kao i 90% ostalih kola, samo shto se na OPC ceka malo duze...

GTI je sportski model,motor,vesanje,kocnice,menjac...
OPC je Opelov sportski model,motor,menjac,vesanje,kocnice,menjac...

GTC-u je jedina veza sa sportskom voznjom tipka sport,koja bash i nema neki uticaj...

Al eto ako bash ocesh da se porede GTI i GTC, iako vishe volim opel glas bi dao GTI-u,brzi je,bolje lezi,koci...
Kad bi poredio OPC i GTI...definitvno OPC,auto koji drzi rekord u klasi na Nurburgring.
Ja imam opelov srvis i znam kako se narucuje, treba dva meseca da se ceka na OPC!!! Inace nema sanse takav auto da bude na lageru!!!!I Opc se proizvodi u drugoj fabrici sto nije slucaj sa GTI-om!!!! Drugo velika razlika je u motorima GTI je obican 2.0 litarski motor koji se proizvodi u maticnoj fabrici dok OPC motor je 2.0 litarski koji se naknadno pojacava u OPC-u!!! Ja sam stavio ovo poredjenje, zato sto su oni slicni po snazi, i performansama!!! Exclamation

boolero
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 5:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja imam opelov srvis i znam kako se narucuje, treba dva meseca da se ceka na OPC!!!Inace nema sanse takav auto da bude na lageru!!!!

Isto kao shto se ceka na bilo koji drugi auto koji nije na lageru...al to ih opet ne cini vanserijskim.

I Opc se proizvodi u drugoj fabrici sto nije slucaj sa GTI-om!!!!

Pa???
I VW porizvodi phaeton-a u zasebnoj fabrici,al je auto i dalje serijski...

Drugo velika razlika je u motorima GTI je obican 2.0 litarski motor koji se proizvodi u maticnoj fabrici dok OPC motor je 2.0 litarski koji se naknadno pojacava u OPC-u!!!

Znaci bilo koji M nije serijski auto zato shto motor ide u M odelenje na doradu????

Ja sam stavio ovo poredjenje, zato sto su oni slicni po snazi, i performansama!!! Exclamation

Slicni su samo po snazi,po performansama nikako, GTI je sportski model GTC je obican porodicni auto sa agresivnim izgledom...

melkor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

saudiarabia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 7:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

OK!!! Upravu si!!! Rolling Eyes

nedd1ch
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 9:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dizajn ubedljivo vodi astra gtc dok je gti motor,menjac i kocenje i vesanje sigurno bolje jer je ipak sportski model, Wink Wink 8) 8) 8)

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 19, 2006 12:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

GTI za mene Smile Kao sto rekose VW motori i mehanika su za mene zakon. Inace sam veliki zaljubljenik u Golf-ove tako da ovo ne treba da vas cudi Very Happy

Vlada_R
///M
///M

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: NL

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 19, 2006 9:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Golf R32..... sve je receno, tako da smo zavrsili sa Opel.

adamovicivan2
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 25, 2006 3:31 pm    Naslov poruke: odg Na vrh strane Na dno strane

ma astra ne moze ni da se poredi sa golfom,ona je previse nezna za toliku snagu,dok je golf kao sto je poznato neunistiva masina

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 25, 2006 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

po meni je astra bolja posto j je golf samo izvikan a i skuplji je a daje mozda malo veci al nezntan kvalitet al po nmeni ja bi uzeo fokusa st jer je u istoj klasi a bogami ima stvarno dobro ponasanje na putu i odlicne performanse ....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Arhiva - Auto-moto svet ~ -> Golf V gti vs Astra gtc 2.0 turbo !!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon