:: |
Autor |
Poruka |
melkor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2005 Poruke: 236
|
|
Pisite koji vam je bolji i zasto!!!!
Po meni astra je lepsa i jeftinija!!!! A golf je precenjen ali je mozda kvalitetniji, mada nisam siguran!!!!
i Upitanju je Astra gtc 2.0 turbo!!!
|
Poslednja prepravka: melkor on Čet Avg 17, 2006 4:45 pm; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
boolero Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 265 Mesto: Beograd
|
|
Ne valja ti poredjenje...GTI je na vrhu ponude VW-a, a GTC imash od 90 do 200ks...
Poredi GTI i OPC
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boolero je napisao/la sledeće: | Ne valja ti poredjenje...GTI je na vrhu ponude VW-a, a GTC imash od 90 do 200ks...
Poredi GTI i OPC | Mislim na 2.0 turbo, astru gtc!!!!
A OPC I GTI ne mogu da se porede jer je OPC sto puta kvalitetniji i jaci!!! Astra opc ima 240 konja i nije u serijskoj prodaji nego po narudzbini!!! I spolja drugacije izgleda!!!!
|
|
|
|
|
|
boolero Upućeni član
|
|
|
melkor je napisao/la sledeće: | Mislim na 2.0 turbo, astru gtc!!!! |
Razlika izmedju nje i recimo 1.3cdti il 1.4 16v je samo u motoru i menjacu
melkor je napisao/la sledeće: | A OPC I GTI ne mogu da se porede jer je OPC sto puta kvalitetniji i jaci!!! |
Nisam ja krvi VW-u shto iz motora iste zapremine i svrhe ne moze da izvuce vishe snage.
melkor je napisao/la sledeće: | Astra opc ima 240 konja i nije u serijskoj prodaji nego po narudzbini!!! I spolja drugacije izgleda!!!! |
OPC je serijski auto, koji se narucuje kao i 90% ostalih kola, samo shto se na OPC ceka malo duze...
GTI je sportski model,motor,vesanje,kocnice,menjac...
OPC je Opelov sportski model,motor,menjac,vesanje,kocnice,menjac...
GTC-u je jedina veza sa sportskom voznjom tipka sport,koja bash i nema neki uticaj...
Al eto ako bash ocesh da se porede GTI i GTC, iako vishe volim opel glas bi dao GTI-u,brzi je,bolje lezi,koci...
Kad bi poredio OPC i GTI...definitvno OPC,auto koji drzi rekord u klasi na Nurburgring.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boolero je napisao/la sledeće: | melkor je napisao/la sledeće: | Mislim na 2.0 turbo, astru gtc!!!! |
Razlika izmedju nje i recimo 1.3cdti il 1.4 16v je samo u motoru i menjacu
melkor je napisao/la sledeće: | A OPC I GTI ne mogu da se porede jer je OPC sto puta kvalitetniji i jaci!!! |
Nisam ja krvi VW-u shto iz motora iste zapremine i svrhe ne moze da izvuce vishe snage.
melkor je napisao/la sledeće: | Astra opc ima 240 konja i nije u serijskoj prodaji nego po narudzbini!!! I spolja drugacije izgleda!!!! |
OPC je serijski auto, koji se narucuje kao i 90% ostalih kola, samo shto se na OPC ceka malo duze...
GTI je sportski model,motor,vesanje,kocnice,menjac...
OPC je Opelov sportski model,motor,menjac,vesanje,kocnice,menjac...
GTC-u je jedina veza sa sportskom voznjom tipka sport,koja bash i nema neki uticaj...
Al eto ako bash ocesh da se porede GTI i GTC, iako vishe volim opel glas bi dao GTI-u,brzi je,bolje lezi,koci...
Kad bi poredio OPC i GTI...definitvno OPC,auto koji drzi rekord u klasi na Nurburgring. | Ja imam opelov srvis i znam kako se narucuje, treba dva meseca da se ceka na OPC!!! Inace nema sanse takav auto da bude na lageru!!!!I Opc se proizvodi u drugoj fabrici sto nije slucaj sa GTI-om!!!! Drugo velika razlika je u motorima GTI je obican 2.0 litarski motor koji se proizvodi u maticnoj fabrici dok OPC motor je 2.0 litarski koji se naknadno pojacava u OPC-u!!! Ja sam stavio ovo poredjenje, zato sto su oni slicni po snazi, i performansama!!!
|
|
|
boolero Upućeni član
|
|
|
melkor je napisao/la sledeće: |
Ja imam opelov srvis i znam kako se narucuje, treba dva meseca da se ceka na OPC!!!Inace nema sanse takav auto da bude na lageru!!!! |
Isto kao shto se ceka na bilo koji drugi auto koji nije na lageru...al to ih opet ne cini vanserijskim.
melkor je napisao/la sledeće: | I Opc se proizvodi u drugoj fabrici sto nije slucaj sa GTI-om!!!! |
Pa???
I VW porizvodi phaeton-a u zasebnoj fabrici,al je auto i dalje serijski...
melkor je napisao/la sledeće: | Drugo velika razlika je u motorima GTI je obican 2.0 litarski motor koji se proizvodi u maticnoj fabrici dok OPC motor je 2.0 litarski koji se naknadno pojacava u OPC-u!!! |
Znaci bilo koji M nije serijski auto zato shto motor ide u M odelenje na doradu????
melkor je napisao/la sledeće: | Ja sam stavio ovo poredjenje, zato sto su oni slicni po snazi, i performansama!!! |
Slicni su samo po snazi,po performansama nikako, GTI je sportski model GTC je obican porodicni auto sa agresivnim izgledom...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OK!!! Upravu si!!!
|
|
|
nedd1ch Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka
|
|
Dizajn ubedljivo vodi astra gtc dok je gti motor,menjac i kocenje i vesanje sigurno bolje jer je ipak sportski model, 8) 8) 8)
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
GTI za mene Kao sto rekose VW motori i mehanika su za mene zakon. Inace sam veliki zaljubljenik u Golf-ove tako da ovo ne treba da vas cudi
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Golf R32..... sve je receno, tako da smo zavrsili sa Opel.
|
|
|
adamovicivan2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Jul 2006 Poruke: 67
|
|
ma astra ne moze ni da se poredi sa golfom,ona je previse nezna za toliku snagu,dok je golf kao sto je poznato neunistiva masina
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
po meni je astra bolja posto j je golf samo izvikan a i skuplji je a daje mozda malo veci al nezntan kvalitet al po nmeni ja bi uzeo fokusa st jer je u istoj klasi a bogami ima stvarno dobro ponasanje na putu i odlicne performanse ....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|