www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

1,2,3,4,....18 spratova punih poruka nashe Vile
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 2:58 pm    Naslov poruke: 1,2,3,4,....18 spratova punih poruka nashe Vile Na vrh strane Na dno strane

Draga Vilo,

Evo da iskoristim priliku da ti kao prvi cestitam na ovako velikom uspehu. 18000 poruka nije mala brojka a pogotovo ne za nekoga ko je na ovom forumu veoma malo. U poslednjih par dana smo se bas upoznali i veoma mi je drago sto je osoba kao ti uletela u moj zivot. Veoma si prijatna i draga i nadam se da cemo da budemo u kontaktu veoma dugo.

Zelim ti sve najbolje u napredku ka vrhu.

Kiss.

vive
*plavušica*
*plavušica*

Godine: 34

Datum registracije: 15 Maj 2005
Mesto: ''....Med javom i med snom...''

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 3:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vilooooo Shocked
Sta reci.....svaka cast....pici dalje Wink

Jer kad ljubav zameni krv u žilama,onda ni svi olujni vetrovi,ni sve nedaće ovog života ne mogu uništiti koren duboko zasađen u našim dušama...
*V*I**V*E*

***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 3:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam šta da ti kažem za brzinu, osim bravo, sve čestitke, svaka ti čast stvarno I evo naše votke da proslavimo i ovde, ne samo u kafani

smokvica84
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 17 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vilo moja, čestitam ti punoletstvo, samo nastavi tako da pičiš! Wink

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 3:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

WOW Shocked 18 hiljadarki Very Happy Svaka chast i samo napred tj. uvis Wink

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 25

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 4:07 pm    Naslov poruke: nasa vila na 18 spraticu Na vrh strane Na dno strane

vilo moja cestitam ti od srca... volim te puno..... :redlips2:

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 4:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka čast partnerko, ja odem pola dana a ti hop na sledeći sprat, ček sad ću i ja još malo.

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 4:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Boky

@ Vive

@ Srna

@ Smokvica

@ Annabel

@ Breskvica

@ Boban

Hvala van svima na ovom. Volin vas sve. Zbilja ste me iznenadili, lipo ste me iznenadili. Obožavan vas sve! Hvala opet na svemu.

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 5:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo vilo ala si brza he he he

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 5:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A ćero ala ti pićiš..očito bura u Dalmaciji pa ti dobro vitar dobro duva u jedra he he he.... bravo malena i samo naprijed

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ Crni Biser, lipa moja, hvala ti najlipša. Volin te puno. Cmoka teb jube.

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 7:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vilenjakinja je napisao/la sledeće:
@ Crni Biser, lipa moja, hvala ti najlipša. Volin te puno. Cmoka teb jube.

:ilu: :ilu: :ilu:

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> 1,2,3,4,....18 spratova punih poruka nashe Vile Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon