www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najsmjesnija stvar u krevetu koja vam se desila?
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
joker1982
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 10, 2006 11:41 pm    Naslov poruke: Najsmjesnija stvar u krevetu koja vam se desila? Na vrh strane Na dno strane

Koja vam je najsmjesnija stvar koja vam se desila u krevetu? Meni se recimo desilo da prilikom seksa sa jednom komsinicom u trenutku kad dolazi do uzarenja atmosfere ona izusti: "jeb.... ti komsija pa to boli". Nakon toga sam se smijao dva sata

nexinet
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 57

Datum registracije: 14 Jul 2006
Mesto: Majdanpek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 12:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja je krešem i kad krevet se raspadne,
pa ja da joj ga dam još malo njena keva uđe i
kaže jel to može nežnije polupaćete i razbićete stvari po kući

kad nisam otkinuo od smeha ,ma došlo mi da plačem,
boleo me stomak,
jaka joj keva majke mi.

stvarno ne znam šta je bilo kad se krevet raspao
prosto da ne veruješ ili je star krevet ili je kombinacija
bila žestoka aaaama jesmo ga dali po seksu aaaa

ponovićemo samo na patosu,ćilimu bit će još žešće
kad počne da žari po bulji i onda dobiješ na turaži
da ga razladiš mislim krevet izbacujemo iz upotrebe

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 12:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa kada je u punom jeku nestalo struje,naravno muzika prestala da radi i moj glas odjeknuo po kuci,a u sobi pored njegovi roditelji...he he he Wink

qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 4:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa osim upada u sobu..... nista specijalno Very Happy

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 6:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad je pukao krevet tokom onoga Embarassed Embarassed Embarassed

....tvoj i u dobru i u zlu....

vladimir86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 28 Nov 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 1:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pao sam sa kreveta Embarassed

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 7:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rodjendan kod mog drugara. Uglavnom, bilo je vise parova, pa smo u jednoj sobi napravili j*bodrom posto ima dva kreveta. Gledamo mi TV, cetvoro [dva para, da ne pomislite svasta] je vec unutra, kad domacica javi da ulazi njena mama.
Sledi scena kao iz filma! Ovo cetvoro se na brzinu obuklo i izaslo u hodnik ispred i - stoje! Taman su se "postrojili", a njena mama ulazi i gleda ih. Umalo zena da pukne od smeha, a ovi se uozbiljiliiiiii... Kao da su celo vreme tu stajali i nista nisu radili. :lolj:

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

slatka_banana
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 05 Jan 2007
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 4:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puknuo nam je krevet usred seksa, a mi smo nastavili... Laughing kasnije smo popravljali... Embarassed

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 4:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slatka_banana je napisao/la sledeće:
Puknuo nam je krevet usred seksa, a mi smo nastavili... Laughing kasnije smo popravljali... Embarassed

i meni se to desilo. A s bivšim sam jednom pala s kreveta Laughing

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

kosima de urawa
Upozorenja: 2 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Jul 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 15, 2007 12:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad mi je rekla riba ZVEKNI ME Jace

jagodinac100%
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 08 Jan 2007
Mesto: bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 15, 2007 1:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Embarassed golicanje New Evil New Evil New Evil

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 15, 2007 6:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad je moja ljubav lupila neku glupost za vrijeme..., a ja se nisam mogla više prestat smijat
:zelenaveca:

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Najsmjesnija stvar u krevetu koja vam se desila? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon