:: |
Autor |
Poruka |
plavooka_ns Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Avg 2006 Poruke: 12
|
|
Vidim da je na ovoj temi popularno da se nesto trazi,pa reko ajd da ne zaostajem
Trebaju mi Flamingosi,tj. ova njihova pesma Lumperaja,pa ako neko zna gde ima da se skine,ili bilo koji nacin da dodjem do nje(osim da kupim cd i sl.),javite mi
Hvala
ups...nasla sam,el ne da mi da skineeem
|
Poslednja prepravka: plavooka_ns datum Čet Avg 10, 2006 8:28 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Flamingosi - Lumperaj
Imas gore na pocetku stranice link Noviteti 2006, zatim udjes u kategoriju *Novi razni hitovi* i tu se nalazi tvoja pesma koju trazis... i ne moras da kupis CD ili da platis ali moras da imas kredit za download...
Poz
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
|
a kako se dobija taj kredit?Sta treba da radim,ja sam nova ovde
|
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Ti edituj svoju prvu poruku i upisi svoju e-mail adresu pa ce ti mozda neko od nasih clanova poslati. A kredit se inace stice tako sto ces pisati po forumu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jos jedan mali dodatak
Ako neko ima pesmu Gorana Karana-probudi me u svitanje,nek se javi...bila bih vrlo zahvalna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Poslacu ti ja obe pesme za pola sata
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok,da ondak sa svojim zeljama i nastavim..Hitno mi treba Marija Serifovic-Ostani...
Da,da,zna, zahtevna sam...al evo samo jos ovo
|
_________________ The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return |
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Jel si sigurna da se pesma tako zove?
Ja sam trazio, ali pod tim imenom je nema nigde, niti sam nasao tekst...Da li je to mozda pesma sa ovim refrenom:
Ostani jos minut da me vidis kada krene
ta oluja hladnih suza poplavice mene
ne krivi me za kraj, pusti ruzna secanja
pamti me po suzama
ako ne, onda stvarno ne znam, sa tim imenom je nema nigde...
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|