:: |
Autor |
Poruka |
enna777 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 705 Mesto: ~*~u njegovom srcu~*~
|
|
ovo je pitanje upuceno najvise damama... Ja sam kupila jaknu, cizmice, farmerke, mnogooooo majica, tonu dzidzbidza za kosu, 3 tasnice, i mnogo, mnogo poklona za druge... e bas sam zensko
a vi? da vas cujem
|
_________________ xxx by enna |
|
|
|
|
rozalinda Odomaćeni član
|
Godine: 31
Datum registracije: 21 Jul 2006 Poruke: 2453 Mesto: ko ce to znati...
|
|
au brate jel ti ostalo uopste para? ja nisam kupila puno ovog meseca(tek je poceo nisam stigla )ali znam sta cu kupiti,kosu(oticicu kod frizera ),3 para patika,neke farmerke,majicu,skolski pribor,kupila sam puuuuuuuuuuuuuno puzla,loptu,filmove,novu karticu za bus(izgubila sam tasnu )i stavila sam 100 evra na konto.
|
|
|
sandras Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 596
|
|
jaknu TFY, dve majce Legend, patike Puma, srebrni prsten sa kristalima, farke Legend i naravno kozmetiku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e da, moji su kupili frizider i mikrotalasnu pa kontam da se to ne racunam u mene, ali su ipak zajednicke pare. A ja sam im kao poklon kupila aparat za kafu, i watercooker
i mislim da jesam bankrotirala... a decku ide 18, i nasih godinu dana
|
|
|
|
|
rozalinda Odomaćeni član
|
|
|
auuuu jadna ti,zavrsices na ulici pa sta se zalis i ja cu dati za novi komp!
|
|
|
|
|
|
pa i ja cu dati za nove krevete, i za skolu i za jos mnogo stvari... mislis da mi je lako? Moram da se umiljavam tati stalno.... nije to lako
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
katarini dve-tri stvarchice i to me raduje.....volim da joj poklanjam, iaoko ona nishta ne trazzi....
|
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Nameštaj za sobu, zavese i američki plakar.
2 farmerica, 4 suknje, 2 kratke suknje, 2 teksas suknje, jaknicu, sandale, papučice na štiklu, japanke 2 para, 2 bikinija, mnogo majica na bretele, naočari za sunce.... 4 torbica - i više mi ništa ne treba Samo još jedna torbica :greenjumpers:
|
|
|
|
|
|
rozalinda Odomaćeni član
|
|
|
budidobar je napisao/la sledeće: | katarini dve-tri stvarchice i to me raduje.....volim da joj poklanjam, iaoko ona nishta ne trazzi.... |
a ko je katarina?(ako nije nista licno,posto se i ja zovem katarina.) meni ne treba namestaj za sobu,moja najstarija sestra nam je sredila sobu sa novim namestajem,kao iznenadjenje.
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
uuu mnogo toga, npr. torbicu, par majicica, par pantalona i farmerica i malo elegantnijih pantolica, sandale, dosta sminke, kozmetke, naravno i nakita...... i ne mogu tacno ni da se setim sta jos
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Kupila sam sebi 3 zelene majice na bretele,2 bele kratkih rukava,jednu suknjicu crvene boje,kacket crni,snalice,gumice za kosu,priveske za kljuceve,decku i drugarici poklon,narukvicu i mindjuse,preparate za kosu i nesto od kozmetike....
|
|
|
|
rozalinda Odomaćeni član
|
|
|
sladoled
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|