www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Novak Dokovic (odlazi iz Srbije ?)
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
vipclan
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 18 Jun 2006
Mesto: split

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 02, 2006 11:52 pm    Naslov poruke: Novak Dokovic (odlazi iz Srbije ?) Na vrh strane Na dno strane

BEOGRAD - Otac najboljeg srbijanskog tenisača Novaka Đokovića je za beogradski list Press najavio da će njegov sin vjerojatno uskoro napustiti Srbiju i nastupati za neku drugu zemlju.

"Đokovići su veoma razočarani odnosom države prema vrhunskim sportašima, a tata Srđan najavljuje da će Novak uzeti državljanstvo bilo koje zemlje koja njegovom sinu ponudi ozbiljne uvjete za napredak", piše Press.

Novakov otac je izjavio kako bi njegov sin "igrao i za Mars", ako mu ponudi bolje uvjete, te kritizirao srbijanske političare da se, kad nešto nekome zatreba, "ponašaju kao faraoni, nedodirljivi su".

Tako Đoković stariji nije uspio nikoga zainteresirati za ideju da on izgradi teniski kamp za nadarenu djecu. Jednostavno nije uspio doći ni do jednog ministarstva.
Srđan Đoković kaže i da se njegov srednji sin Marko trenutačno nalazi u teniskom kampu u Valenciji. Ima 15 godina i vrlo je talentiran, a i treći sin Nenad, koji ima 11 godina, igra tenis.

"Idemo tamo gdje su nam djeca. Dakle, ako ne možemo u Srbiji, a očito ne možemo, onda odlazimo iz zemlje. To je definitivno. Ja još mogu podnijeti i taj trošak, a zamislite stotine roditelja koji to ne mogu", rekao je Srđan Đoković.

On je izrazio oduševljenje odnosom Hrvatske prema svojim sportašima koji su tamo, kako je rekao, uzdignuti na razinu božanstva.

"Razgovarao sam sa sadašnjim predsjednikom Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatkom Matešom i on mi je rekao kako su u Hrvatskoj shvatili da su sportaši najbolji veleposlanici jedne zemlje u tranziciji, da je to najbolji brend za jednu državu kakva je Hrvatska... Predsjednik Mesić obavezno je na teniskom turniru u Umagu. Zar to jasno ne kazuje kakav je odnos države Hrvatske prema sportu?", rekao je za Press otac Novaka Đokovića.

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 8:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

04/08/06 Izvor: Glas-Javnosti

Srđan Đoković, otac našeg najboljeg tenisera, demantuje pisanje naše i hrvatske štampe
Novak ostaje pod zastavom Srbije!

Priča da će moj sin promeniti državljanstvo je novinarska patka... Ništa od toga nije tačno, ali šta sad mogu? Jednostavno, neka novinari pišu o tome šta hoće, poručio je Srđan Đoković
Posle neobaveznog razgovora s poslenikom jednog domaćeg štampanog medija, Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića - nema mira. Naime, nezadovoljan uslovima za razvoj teniskog sporta u Srbiji, a samim tim i vrhunskih igrača, Srđan je izjavio da bi njegov Novak, kao i još dva mlađa sina, koja takođe (uspešno) pikaju lopticu reketom, igrali i za (planetu) Mars, samo kada bi tako stekli normalne uslove za adekvatan razvoj i trening... S obzirom na to da su pre samo nekoliko meseci, sportski mediji objavili da bi Novak mogao da zaigra za Veliku Britaniju, što je, doduše, on kasnije demantovao, pomenuta "marsovska" izjava naišla je na plodno tlo spekulacija i nagađanja o svim mogućim opcijama. Ipak, da bismo što manje nagađali, a više se bavili stvarnošću, potražili smo objašnjenje direktno od Srđana Đokovića, koji, ruku na srce, nije bio previše raspoložen za duži razgovor.

- Šta da vam još kažem kada sam sve rekao? Više ništa ne mogu da dodam. I ono što sam rekao novinari su objavili onako kako njima odgovara.

Da li je istina da će Novak promeniti državljanstvo?
To je novinarska patka... ništa od toga nije tačno, ali šta sad mogu. Jednostavno, neka novinari pišu o tome šta hoće. Više nemam nikakav komentar.

PREDSEDNIK TS HRVATSKE NUDI DRŽAVLJANSTVO

Na priču da će Novak Đoković promeniti državljanstvo i izabrati neku srećniju zemlju, u kojoj će on i njegova braća imati povoljne uslove za trening i usavršavanje, odmah su se primili Hrvati, videći svoju šansu u činjenici da je Novakova majka iz Hrvatske.
- Uz ovu reprezentaciju koju imamo, Đoković bi svakako dobrodošao kad bi bio građanin Hrvatske. S obzirom na to da mu je majka Hrvatica, verujem da ima uslove za dobijanje hrvatskog državljanstva. Ako Đokovići odluče da se presele u našu državu, dobrodošli su - poručuje Radimir Čačić predsednik Teniskog saveza Hrvatske.

NACIONALNI IZDAJNIK

U intervjuu hrvatskom nedeljniku Nacional, Novak Đoković je na konstataciju novinara da bi u slučaju da uzme britansko državljanstvo bio proglašen nacionalnim izdajnikom odgovorio:
- To bi se sigurno dogodilo. Nismo samo mi takvi, to bi se desilo i u Hrvatskoj, Bosni, takav je balkanski mentalitet. Ja sam toga svestan, ali ni u jednom trenutku nisam pomislio na odlazak u Englesku. Mislim da se situacija polako stišava - objasnio je Đoković.

SCHegi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Mar 2004

PorukaPostavljena: Pon Avg 21, 2006 7:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ostaće on videćete!!!

sergioT
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Mar 2005

uruguay.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 22, 2006 1:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nole ostaje 100%

vujke13
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 02 Dec 2005
Mesto: Subotica/ Novi Sad/ Podgorica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 22, 2006 12:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Totalne dezinformacije...
Ne ide on nigde, ako ima imalo mozga, ponosa i swesti...

Velja25
~ Sanjicin komšija ~
~ Sanjicin komšija ~

Godine: 37

Datum registracije: 20 Jan 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 22, 2006 12:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koliko se ja razumem u tenis on prvenstveno igra za sebe. Lepo je to cuti da je nas teniser osvojio neki turnir ali svu korist od toga ima samo teniser. Koliko ja znam on drzavi ne daje ni dinar koji je zaradio. Za zemlju se ne igra iz koristi nego iz ljubavi prema njoj. Akli ako Novak ipak vise voli da mu domovina bude Britanija, neka ide, nece biti prvi ni poslednji koji je otisao...

Dulee_nbg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 26 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 13, 2006 1:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mali nije los, ali mnogo glumi...ne voli poraz, pa kad gubi odjednom ga boli noga, ima gusenje, grceve u bulji...itd!!! to mi je jedina zamerka

blok1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Avg 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 14, 2006 9:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma jok bre, ostaje nas!

batabg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 18 Apr 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 05, 2006 3:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neverujem da ce da ode ...
nema sance
nije on u tom fazonu

Pedjanbg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 20 Jan 2006
Mesto: Novi Beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 05, 2006 10:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cini mi se da je samo pitanje vremena kada ce Djokovic zaigrati pod drugom zastavom, sto je potpuno razumljivo. To bi bilo mnogo bolje za njega i njegovu sportsku karijeru. Samo napred.

elgrande
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 14 Avg 2005
Mesto: Косовска Митровица

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 06, 2006 2:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pedjanbg je napisao/la sledeće:
Cini mi se da je samo pitanje vremena kada ce Djokovic zaigrati pod drugom zastavom, sto je potpuno razumljivo. To bi bilo mnogo bolje za njega i njegovu sportsku karijeru. Samo napred.

Због чега је то разумљиво?!
Разумљиво је било за Монику Селеш која је играла за време сангција и као спортисткиња тадашње Југославије није имала право наступа-због тога је и узела Америчко држављанство.
Ђоковић тих проблема нема,паре му нису проблем тако да не видим због чега би се такмичио под другом заставом.

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

Godine: 36

Datum registracije: 31 Maj 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 06, 2006 8:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se mene tice, moze da igra i za Uzbekistan, ne volim tenis.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Novak Dokovic (odlazi iz Srbije ?) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon