www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pojela muža jer je previše vremena provodio za kom
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 57

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 31, 2004 3:02 am    Naslov poruke: Pojela muža jer je previše vremena provodio za kom Na vrh strane Na dno strane

Žena koja je ubila svoga muža, zbog toga što je previše vremena provodio igrajući se za kompjuterom, da bi ga posle toga skuvala i pojela, osuđena je na smrt u kineskoj provinciji Jilin. "Želela sam da moj muž uvek bude sa mnom, pa sam zato pojela komad njega", izjavila je Zang Šuzen nakon što ju je policija uhapsila

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 31, 2004 10:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trebalo je reći koji komad "njega", mogu samo da prwtpostavim... Strašno, a onako kad ih gledaš, te Kineskinje izgledaju kao da se uvek smeškaju...

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 31, 2004 10:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa to i jeste ono najgore Smile
Ja jeste da sam objavio ovu vest, ali trudim se svim silama da je sakrijem od moje zene hehehe Very Happy Very Happy Very Happy

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 14 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 31, 2004 11:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bice jos mnogo ovakvih slucajeva ja vam kazem hahahahaha!

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 31, 2004 11:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

More, koliko ja to vidim, bice ih i obrnuto hahahahha Very Happy Wink

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

niko_kao_Bane
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 14 Jul 2004
Mesto: tako blizu, a tako daleko

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 31, 2004 3:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja na Novi Beograd (kineska cetvrt) vise ne idem, ko zna kakve sve psihopate tamo setaju!!! hahahahhahahahah

Nikad, nikad kao Bane, nikad, nikad, nikad kao Bane

sopocanka111
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Cikago/Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 01, 2005 6:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma te Kineskinje nisu tako slatke, kad im dodju lutkice pojele bih i one stapice scime jedu!

woste1
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 45

Datum registracije: 01 Apr 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 26, 2005 9:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drago mi je sto nisam kinez Very Happy

mmilan80
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 24 Apr 2005
Mesto: nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2005 9:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sklanjajte ovu temu, moze nasim zenama da padne svasta napamet. Ionako na nas u svetu gledaju kao na divljake, jos bi nam ovkao nesto falilo... :)

sheba_diesel
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Mar 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 31, 2005 6:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mojoj devojci vec ide voda na usta dok ja ovo pisem... Smile

zoricapn
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 30 Maj 2005
Mesto: Paracin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 2:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Doduse i moj muz puno vremena provodi za kompom,ali to ne znaci da cu da ga pojedem,ha ha ha Kineskinje su cudo,na sve su spremne Mr. Green

goust
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 59

Datum registracije: 13 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 15, 2005 8:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pitam se da li je razvod pravo resenje? hehehehehe

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pojela muža jer je previše vremena provodio za kom Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon