:: |
Autor |
Poruka |
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
ja imam razloge cupati mu usi:
1.covek NIKADA ne spava (rezultat je da je sav uuuuuuuuumoran )
2.pusta nam NIKAKVU muziku ponekad(stvarno na znam gde je nadje )
3.a tek pitanja koja nam postavlja utorkom vece!!!!!
u poooooooooooomoc!!!
moramo mu cupati usi,nema nam druge
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
O boze...ja tek sad vidim ovo ...sramota,ocete kumchetu da cupate usi a on nam je najbolji dj...auuuu qq nama,ljudi ovde ne znaju da cene ono sta valja!!!
|
|
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
|
|
vidi njega!!!
hoces i tebi da cupamo usi???
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
pleaseeeeeeeeeeeeeee :lolj: :lolj: :lolj:
Hmmm, javno mnjenje je vrlo opasna stvar.
Moze za cas da ti skine "rejting".
Ovako:
1. Covek a.k.a. kumche retko spava. - Spavam po 5 -6 puta dnevno na 20 - 25 minuta.
Smatram da je dovoljno - nije ni Ajnstajn vise spavao. 8)
2. Nikakva muzika je muzika koja je na redu, tj. koja jos nije na veliko poznata.
Ne bih da raspravljam o ukusima draga please.
3. Pitanja su na mestu. - Mogu ja da pitam i koliko prstiju imam na levoj nozi, no smatram da to nije bas neko "uzbudljivo" pitanje.
hmmm, dobro, pitao sam ja vec i koliko kovanica imam u dzepu, ili sta sam doruckovao....
Pitao sam vec i sta ja ima u svom novcaniku/svojoj lisnici. Odgovor je glasio: Jedno veliko nista jer ga nemam. Ali su se tada neki ljutili jer im nije bilo fer pitanje.
Ko ce svima ugoditi. - Pogotovu zenama.
A sada molim za sledece "stejtmente" od clanova.
P.S. Ne diraj mi Miska, inace ode ja!.
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Citat: | vidi njega!!!
hoces i tebi da cupamo usi??? |
Vidim ja kome ce ovde biti cupane usi...khmkhmkhm...please
edit by ja:
Nemo' da dirate kumcheta inace... :473: :444: :439: :456:
|
Poslednja prepravka: miskopisko datum Sre Avg 02, 2006 12:56 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
|
|
muska konspiracija
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
JoCk, to je prevlast mocnijeg pola. @please
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ne dirajte starijeg chika kolegu kumcheta
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
|
|
Hvala gospodjice mladja koleginice. Veoma kolegijalno sa vase strane. Jako sam ponosan na vas kolegijalan stav.
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
|
|
eh pa laka noc svima.
slabiji pol se povlaci
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Auuu bre please pa sto si na kraj srca???
Ko ce nas ovde zasmejavati nebuloznim postovima ako kumchetu iscupam usi????
Ja sam protiv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
rozalinda Odomaćeni član
|
Godine: 31
Datum registracije: 21 Jul 2006 Poruke: 2453 Mesto: ko ce to znati...
|
|
ajde mora neko da bude sa please,evo ja,ali nemam razloge.pleasove su dobri razlozi
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|