:: |
Autor |
Poruka |
bajic_z Upućeni član
|
Godine: 52
Datum registracije: 14 Avg 2005 Poruke: 399 Mesto: Zemun
|
|
Srecan rodjendan i sve najbolje,
Puno zdravlja prvenstveno
A i posto znamo da je tesko da pobedis,zelim da osvojis drugo mesto da osvojis 14.10. na takmicenju.
PS, doci cu obavezno da navijam za tebe!!!!
|
Poslednja prepravka: bajic_z datum Pon Jul 31, 2006 12:02 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
OOOOO pa el je to nasem Party Majstoru rodjendan?
Naravno zelim ti sve najbolje u zivotu i karijeri, da osvojis to famozno prvo mesto, pa da se napijemo na zurci koju ces napraviti u to ime 8)
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
*s*r*e*c*a*n* *r*o*dj*e*n*d*a*n*
:new-bday:
Sve najbplje i da ti se ispune sve zelje i da budes srecan i zadovoljan svojim zivotom....jos jednom sve najbolje!!!
evo i da nazdravimo!!!!
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Sretan rođendan i sve najbolje
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Sretan ti rodendan i od mene
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
Jao ljudi kakvo lepo iznenadjenje!
Pa hvala vam svima...dacu sve od sebe na takmicenju da makar budem zapazen ako nista drugo
|
_________________ Tezim ka savrsenstvu u svakom pogledu! MSN - nszola@hotmail.com |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|