:: |
Autor |
Poruka |
natashaaaaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 12 Mar 2006 Poruke: 128 Mesto: duBBBrava
|
|
Milo Hrnić - Cigansko srce je u meni
Ima li netko???
please na mail natashaaaaaaa@net.hr
ili mi dajte link...
THX!!
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Milo Hrnić mislim da nema tu pesmu, ima jedna slicna koju sam nasao kod nekih ljudi...Pesma se zove "Hrvatsko srce je u meni", pa pretpostavljam da je to ta...
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
|
|
|
Znam.. Tu pjesmu imam doma, al čula sam u jednoj svadbi Cigansko srce je u meni.. U biti je to potpuno ista pjesma, al mene zanima ova verzija koju nemam..
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Tu pesmu neces ni naci, jer si je cula na svadbi...Treba da znas da pevaci po svadbama cesto menjaju reci pesmi, menjaju da bude "adekvatna" za datu priliku, pa je i taj pevac samo malo sebi dozvolio "pesnicke slobode"
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
|
|
|
al frka je u tome što moja majka tvrdi da je to pjesma još iz njezine mladosti i da JE postojala! :signhelp:
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|