www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nikon Jevtić
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 26, 2006 4:27 pm    Naslov poruke: Nikon Jevtić Na vrh strane Na dno strane

Jel ko čuuo za ovo čudo od djeteta.
Ako niste rječ je o trinaestogodišnjem dječaku porjeklom iz Srbije koji je malo reći čudo od djeteta.

Jevtić je sa samo 11 godina iz bečke Austrie prešao u Valenciu, a sada će se u Schalkeu, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor, pridružiti svom starijem bratu Nestoru, koji je trener u omladinskoj školi tog kluba.

"Niko je nevjerojatan talent." izjavio je trener Schalkea Mirko Slomka. Schalke Valenciji neće platiti nikakvu odštetu, zbog toga što se radi o 13-godišnjaku. Zanimljivo je da se Jevtić potpuno posvetio nogometu i nikada nije išao u školu, izuzev što ga kod kuće podučava starija sestra, ali unatoč tome uz maternji jezik tečno govori engleski, njemački i španjolski.

Evo link na kome možete uživati u majstorijama mladog Nikona: [url=http://www.youtube.com/watch?v=HuDyk7GHeEE&search=srbija]www.yutube.com[/url]

Pedjanbg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 20 Jan 2006
Mesto: Novi Beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 26, 2006 6:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, secam se tog klinca. Pre nekoliko godina je bilo dosta price o njemu. Bas sam se skoro zapitao sta je sa njim. Ali, zar on nije bio u Mancesteru?

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 26, 2006 9:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije, eto prešao je u Shalke, jeste se Aleks Ferguson raspitivao o njemu i želio ga dovesti ali eto otišao je u NJemačku, gde njegov brat vodi omladisnku selekciju u Shalkeu. Samo da tako nastavi, takav igrač nam fali u repki, a nadam se da neće uzeti neko drugo državljanstvo

Ronaldo27
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 03 Jul 2006
Mesto: New Now , Ruma City

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 27, 2006 11:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobar je Nikon, ali je bolji onaj mali Boban Vujaklija sto igra u arsenalu isto Srbin kazu da ce biti najbolji igrac sveta kroz nekoliko godina! Ali jos nije odlucio za koju ce reprezentaciju igrati!!!!!!!!

Georgiev17
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Jul 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 02, 2006 4:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mali je ekstra igrac ,nadam se da ce igrati za srbiju

Sever u transu luduje
i zapevajte Delije...

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

Godine: 36

Datum registracije: 31 Maj 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 09, 2006 7:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poslednje sto sam za njega cuo je da je presao u Valensiju, ali mu to nije dobro sto prelazi ODMAH u velike klubove, upropastice se...
I kakvo je to ime NIKON???

Ronaldo27
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 03 Jul 2006
Mesto: New Now , Ruma City

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 31, 2006 2:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa on je klinac i bolje da trenira i razvija se u velikim klubovima!!!!

vmudrinic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 18 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 01, 2006 12:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citao sam o njemu, odlican mali!

ERIC CANTONA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 08 Dec 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 09, 2006 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cuo sam za malog,verujem da ce postati veliki igrac.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nikon Jevtić Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon