:: |
Autor |
Poruka |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Jel ko čuuo za ovo čudo od djeteta.
Ako niste rječ je o trinaestogodišnjem dječaku porjeklom iz Srbije koji je malo reći čudo od djeteta.
Jevtić je sa samo 11 godina iz bečke Austrie prešao u Valenciu, a sada će se u Schalkeu, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor, pridružiti svom starijem bratu Nestoru, koji je trener u omladinskoj školi tog kluba.
"Niko je nevjerojatan talent." izjavio je trener Schalkea Mirko Slomka. Schalke Valenciji neće platiti nikakvu odštetu, zbog toga što se radi o 13-godišnjaku. Zanimljivo je da se Jevtić potpuno posvetio nogometu i nikada nije išao u školu, izuzev što ga kod kuće podučava starija sestra, ali unatoč tome uz maternji jezik tečno govori engleski, njemački i španjolski.
Evo link na kome možete uživati u majstorijama mladog Nikona: [url=http://www.youtube.com/watch?v=HuDyk7GHeEE&search=srbija]www.yutube.com[/url]
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Pedjanbg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 229 Mesto: Novi Beograd
|
|
Da, secam se tog klinca. Pre nekoliko godina je bilo dosta price o njemu. Bas sam se skoro zapitao sta je sa njim. Ali, zar on nije bio u Mancesteru?
|
_________________ Life sucks. Then you die. |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Nije, eto prešao je u Shalke, jeste se Aleks Ferguson raspitivao o njemu i želio ga dovesti ali eto otišao je u NJemačku, gde njegov brat vodi omladisnku selekciju u Shalkeu. Samo da tako nastavi, takav igrač nam fali u repki, a nadam se da neće uzeti neko drugo državljanstvo
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Ronaldo27 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Jul 2006 Poruke: 313 Mesto: New Now , Ruma City
|
|
Dobar je Nikon, ali je bolji onaj mali Boban Vujaklija sto igra u arsenalu isto Srbin kazu da ce biti najbolji igrac sveta kroz nekoliko godina! Ali jos nije odlucio za koju ce reprezentaciju igrati!!!!!!!!
|
|
|
Georgiev17 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jul 2006 Poruke: 32
|
|
mali je ekstra igrac ,nadam se da ce igrati za srbiju
|
_________________ Stadion pun,u dimu sve
i zastave se vijore
bubnjeva zvuk odjekuje
Sever u transu luduje
i zapevajte Delije... |
|
|
|
|
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
Poslednje sto sam za njega cuo je da je presao u Valensiju, ali mu to nije dobro sto prelazi ODMAH u velike klubove, upropastice se...
I kakvo je to ime NIKON???
|
|
|
Ronaldo27 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Jul 2006 Poruke: 313 Mesto: New Now , Ruma City
|
|
Pa on je klinac i bolje da trenira i razvija se u velikim klubovima!!!!
|
|
|
vmudrinic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Sep 2006 Poruke: 165
|
|
Citao sam o njemu, odlican mali!
|
|
|
|
|
|
ERIC CANTONA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Dec 2006 Poruke: 73 Mesto: Beograd
|
|
Cuo sam za malog,verujem da ce postati veliki igrac.
|
_________________ Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|