:: |
Autor |
Poruka |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Primetio sam da jos niko na sajtu nije napravio temu o Sky Star-u i problemima koji se javljaju sa njom
Evo ja cu prvi da pocnem
Imao sam nekih problema ranije sa karticom i sve sam sredio....radi kao nova........dugo vremena je proslo otkada sam je zadnji put koristio...do trenutka kada mi je bila pokvarena mogao sam da gledam mnoge kanale kriptovane u Viaccess-u 2 kao sto su Multivision i slicno,kao i D+ kanale na astri koji su bili kriptovani u Nagravision-u......tamo sam ladno mogao da gledam Taquill-a kanale , Nba tv,C+ Deporte
Posle ponovne instalacije Prog DVB-a i ubacivanja svih dodataka i kluceva , primetio sam da mi nijedan,ali ponavljam....nijedan od kriptovanih kanala softcam nece da otvori...zaista strasno.......znaci ni one najprostije kanale koji su se najlakse otkljucavali....
Da li neko moze da mi na private da linkove sajta gde mogu da skinem sve potrebne stvari da bi gledao kanale za koje je potreban kljuc...najvise bih voleo da gledam D+ kanale (Taquill-a,C+ Deporte i slicno)..............hvala unapred............
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Trenutno je situacija veoma jadna... samo par kanala mogu da se gledaju, a da nesto vrede... a ostali, trenutno nista... tps mozes da gledas ali kljucevi se menjaju na pola sata... a ako si online onda mozes da koristio plugin koji skida kljuceve sa neta i mozes da gledas multivision i tps kanale bez problema...
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
|
|
Ma znam cuo sam za taj plugin...imam ga i sam.....v-plug 0.94 ili 0.95.......ma katastrofa....bio sam i na elitesecurity-ju....tamo ima mnogo ljudi koji se razumeju u kartice....i oni kazu....nista ne moze da se gleda...stvarno strasno...a do pre neki dan sam mogao i taquill-u da gledam............
|
|
|
marko14 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 1263 Mesto: Somewhere
|
|
Situacija je katastrofalna, pre neki dan su pustoli premier pa se i moglo nesto gledati, ali evo nije proslo ni dva dana zatvorise ga.
|
|
|
|
|
|
marko14 Odomaćeni član
|
|
|
|
|
|
marko14 Odomaćeni član
|
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
|
|
Odlicno....jos samo da proradi i D+ i ja sam srecan
|
|
|
marko14 Odomaćeni član
|
|
|
Premiere jos radi, pa se prica da ce uskoro pustiti i D+, ostaje samo da se nadamo
|
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
|
|
eto,...premiere vise ne radi...dok je trajalo-trajalo...bas steta
|
|
|
marko14 Odomaćeni član
|
|
|
Premier radi vec nekoliko dana, za sve one kojii ga nisu otkljucali evo kljuc;)
|
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
|
|
Kljuc koji je izasao za multivision....otvara ceo francuski paket na Hot Birdu..kao i BBC Prime....i jos neke pakete...izuzetno dobra stvar...pa ko voli....nek izvoli
Svaka cast marko14...ovoga puta si nadmasio sebe
|
|
|
marko14 Odomaćeni član
|
|
|
hvala m@rchello, izgleda da je premier opet promjenio kljuc, pa izvolite:
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|