:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Draga moja dupla koleginice, sad sam tek videla , pa, srecna ti rodjaaaaaa :new-bday: :rodjendan: , NAjsrecnija, da si mi ziva, zdrava, nasmejana, voljena, uspeshna, pa nek pukne kamen , sve najbolje od srca ti zelim :letisrce: , ljubi te i grli tvoja koleZinica :zagrljaj:
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Pa vidi pa neće da se hvali da joj je danas rođendan pa da ti poželimo od sveg
srca radosti i zdravlja u životu a pogotovo ono prvo . I da ćeš ga danas lepo provesti samo da cbude veselo . Sretan rođendan ti žele svi iz sremačkog šora !!!!!!!!
|
Poslednja prepravka: magla 68 datum Pet Jul 21, 2006 11:26 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
maglovski je napisao/la sledeće: | Pa vidi pa neće da se hvali da joj je danas rođendan |
Nece, lija, da se pohvali da joj je joshte juche bio
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Pinkie srecan rodjendan i sve najbolje
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
e sad sam se snuzdila tek......svi se setili....jojjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Pinkic, zelim ti da te danas sve sitnice oraspoloze, da ti prijatelji ne zaborave na rodj, da se osecas mladjom nego sto jesi ..i puno, puno prelepih trenutaka ovde sa nama
ljubim te
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ajoj kunem vam se da nisam ni videla cestitku..sto me bar niste obavestili hehehehe..ja sam ko politicari u nasoj zemlji, uvek neobavestena sta da vam kazem..zaista nisam ocekivala da ce iko primetiti, a nisam bas mislila da treba da idem naokolo i sama sebi pevusim happy mi birthday hehehehehe :zagrljaj: hvala vam svima :zagrljaj:
Posto za lepe zelje i za slavlje nikad nije kasno ....akhm....
Za svoj 15ti rodjendan iako je alkohol zabranjen, cornula sam od mame i tate poneko :pivopije: :pivopije: :pivopije: pa izvolte, a 465: 465: a ovo je za onu manju decicu poput mene..heheheheh..hvala vam jos jednom ljudi i sta drugo da kazem..jos godinu starija, nimalo pametnija...milion puta iskusnija vse ne mogu da se pravim da neke stvari ne vidim i ne razumem a dobro mi je do sada islo..hehehehe..hvala jos jednom :zagrljaj:
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Moram i ja da cestitam rodjendan nasem dragom Moderatoru
Zelim ti srecan rodjendan, Pinkie, da nam budes ziva i zdrava jos 100 godina (minimum ), da budes srecna, vesela, zaljubljena, nasmejana, lepa, pametna...
Zelim ti ostanes dobar Moderator, ma da budes jos bolja, da se usavrsavas i da budes najbolja
Sve najbolje od Rileta_Mastera
KISS
|
_________________ Master |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
jupiiiiiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cestitam
nadji nekog da ti u moje ime dobrano izvuce usi...ja te ljubim i zelim ti sve najlepse
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
pinkie
Srecan Rodjendan zelim ti sve najbolje da ti se sve zelje ostvare sto si pozelela
velika cmoka za tebe
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
XwarTep Odomaćeni član
|
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 1338 Mesto: SaRaJevoo
|
|
osobi iznad iznad iznad....Sretan rodjendan...i da ih docekas jos 100
Evo pocasti se
|
_________________ _-_-_-BORIS-_-_-_
Pazi s kime spavas... |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ej ljudi bre sjajni ste!!!!Hvala i Riletu, i nastasenjki i gagi, i XwarTep ..najedoste me tortama..pa zar hocete da mi za dan dva upropastite liniju i sve ono sto sam uspela da smrsam u proteklih par meseci??hehehehehe Sta da vam kazem osim hvala..kamo srece da smo zajedno mogli proslaviti rodjendan, ali ovako matori ljudi kao ja vise i ne slave rodjendane..hehehehe sad pokusavam da sakrijem godine hehehe pa zato i precutkujem datum rodjenja..hehehe..Hvala vam jos jednom, ulepsali ste mi ovaj dan, prvi u novoj godini mog zivota :letisrce:
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Pinkic...sa zakasnjenjem cestitke i od mene...srecan ti rodjendan draga kolegenice,da ti se ne ispune svi snovi vec samo o oni o kojima najcesce mastas i zelis da ti se ostvare,puno zdravlja,srece...a sve ostalo neka samo dodje!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|