:: |
Autor |
Poruka |
marikris Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Jul 2006 Poruke: 44
|
|
koji cooler je najbolji za proc na maticnoj win fast K7NCR18D PRO2
i koliko dizati napone na procu, da li ici preko 1.7V
molim vase misljenje
|
|
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
ne preko 1.65v. Cooler uzmi sonic tower od thermaltake, i nabaci 2 12cm ventilatora koji gurajo minimum 25cfm svaki. Ako jos nesto treba, pitaj. ja sam imao taj chip prosle godine, i digao sam ga na 3200 tako da se razumemo.
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
najbolji kuler za taj proc ti je najbolji thermaltake volcano tx 7 + titanium def samo ako ga nadjes s njim nema sanse da ti se zagreje cpu a ja napon drzim na 2v
|
|
|
|
|
|
therkon_xxx Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Jan 2006 Poruke: 114 Mesto: BGD
|
|
I ja mislim kao rizmal thermaltake volcano tx 7 + titanium def...
Pogledaj da li ima na sajtu www.itsvet.com
|
_________________ xxx |
|
|
|
|
Sillmarill Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 76
|
|
gle , ako mislis overclockat stari procesor, trebas hebeno dobar cooler za stabilan rad.
hebeno dobar cooler hebeno i kosta.
Usporedi razliku u cijeni za taj cooler i procesor koji zelis kupiti, pa ces vidjeti da i nije bas tako velika a novi proc ce ti raditi na istoj frekvenciji s coolerom iz boxa (samo termostabilnu pastu obavezno promijeniti)
clockanje se u nekih 70 % slucajeva ne isplati.
Provjeri isplativost...
|
_________________ when he went down south across the border, left the chaos and disorder |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Sillmarill je napisao/la sledeće: | gle , ako mislis overclockat stari procesor, trebas hebeno dobar cooler za stabilan rad.
hebeno dobar cooler hebeno i kosta.
Usporedi razliku u cijeni za taj cooler i procesor koji zelis kupiti, pa ces vidjeti da i nije bas tako velika a novi proc ce ti raditi na istoj frekvenciji s coolerom iz boxa (samo termostabilnu pastu obavezno promijeniti)
clockanje se u nekih 70 % slucajeva ne isplati.
Provjeri isplativost... | de se ne isplati.Pa ja sam thortona 2800+ sa radnih 1.93GHz digo bexz problema na 2.4GHz i temp mi sa tjermaltake tt tx 7+ ne prelazi 55'C cak ni pri neprestanom maximalnom drndanju leti po igricama a cak sta vise kod mene je ko u sauni jer sam u potkrovlju...Nazalost uskoro cu ga se resiti tako da posto planiram da ga prodam i kupim 939 soket nadam se da cu naci neki dpobar kuler za 939 da ga klokam kao sto je TT tX 7+....
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|