:: |
Autor |
Poruka |
Dejan71 Upućeni član
|
Godine: 53
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD
|
|
Pomazete li svom partneru da vas dovede do vrhunca, tj. da li vam je neprijatno da mu skrenete paznju sta vam se svidja a sta ne, i sta bi volele da vam radi dok vodite ljubav......
Za one slobodnije: Sta je to sto volite da vam radi muskarac u toku vodjenja ljubavi?
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Znas kako...Ako ne kazes jasno i glasno ili ne pokazes sta je to sto zelis mozes biti potpuno siguran da to nikad neces dobiti. Nekada je potrebno reci, a nekada je dovoljno suptilno pokazati.
Cinjenica je da niko na ovome svetu ne poznaje moje telo onako kako ga ja poznajem i da partner ne moze u startu znati sta to meni prija, odgovara itd. U tome i jeste car vodjenja ljubavi sa nekim po prvi put. Upoznajete jedno drugo, istrazujete, shvatate sta vam prija, a sta ne. Stvari koje volite da radite sa jednim partnerom ne moraju vam obavezno prijati sa drugim.
Nikada mi nije bilo neprijatno da pokazem sta zelim. Obicno je bilo dovoljno da samo malo promenim polozaj tela pa da moj dragi intuitivno shvati sta ja to zelim. Njegovo telo je samo odgovaralo na moje potrebe i neizgovorene zelje. Par puta sam morala izreci svoje zelje i dragi mi je bio zahvalan sto nije morao da 'luta' i nagadja. Isto je bilo i sa njegove strane.
Posle izvesnog vremena se 'uhodate' pa onda vise i nema potrebe za nikakvim objasnjenjima. Mogli smo jedno drugom da predvidimo zelje i potrebe. To je car duge veze.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Iskreno, maltene i da nema potrebe da mu pokazujem i ukazujem, moj partner je moja lego kockica i zaista me ume :srculence: . Bilo kako bilo, s vremena na vreme, desi se da mu u toku samog vodjenja ljubavi dam signal shta bih zelela, tako shto se namestim, okrenem, pomerim mu ruke, privuchem telo, a isto vazi i za njega. Isto tako, vrlo chesto otvoreno prichamo o tome shta nam narochito prija, shta bismo voleli da probamo, eksperimentishemo sa svojom seksualnoshcu i uzivamo u nashoj ljubavi do maximuma i na planu sexa 8)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
naravo da treba da se kaze ... sta zelim ili ne zelim, jer tada on tacno zna sta se meni svidja... samo moze onda sex da vam bude lepsi i zanimljiviji..... zasto da se stidim pred njim? pa ako vec imam sex sa tom osobom zelim da uzivam 100% kao sto treba i on vama da kaze sta zeli ili ne zeli....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Dejan71 je napisao/la sledeće: | Pomazete li svom partneru da vas dovede do vrhunca, tj. da li vam je neprijatno da mu skrenete paznju sta vam se svidja a sta ne, i sta bi volele da vam radi dok vodite ljubav......
Za one slobodnije: Sta je to sto volite da vam radi muskarac u toku vodjenja ljubavi? |
Ja nemam potrebe da mu pomazem. On mene toliko dobro zna, da tacno zna sta volim, sta mi prija, sta mi najjjjjvise prija, a sta ne volim i sta ne treba da radi. Tako da, nemam ni najmanju potrebu da mu dajem upustva i putokaze. Ipak smo nas dvoje skoro 4 godine u braku, tako da se ooooodliiiicno poznajemo.
Na pocetku, ni on ni ja nismo zeleli "usmena" ili pismena upustva. Jednostavno, oboje volimo da samostalno ispitujemo teren (telo), oboje smo maksimalno mastoviti i samo je potrebno slusati i gledati reakcije ovog drugog. Cak i danas, kada otkrivamo nesto novo, probamo nesto novo, mi jedno drugom ne kazemo ni rec. Jednostavno, prepustimo se jedno drugom totalno, pratimo jedno drugo i uzivamo zajedno! Ja mislim da bih se sledila od muke, da krene da mi prica: ja volim ovo, sad rasiri nogu, podigni goozicoo i sl. Nikako!!!!! To se sve da izvesti mnogo bolje bez price i usmenih upustava!
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
i ja se slazem sa kiki..cini mi se da je nekako daleko lepse kad partneri sami ispituju teren i shvate sta je to sto prija a sta ne...mnogo je lepse nego "pisati pravilnik"..preterala sam u izboru reci, ali zaista nekako je sam odnos sto je ucestaliji sam po sebi nekako otvoreniji i prisniji i iskreniji i jednostavno ukoliko vam je stalo do osobe sa kojom vodite ljubav(sto se podrazumeva) sami cete shvatiti sta je to sto njemu/njoj prija a sta ne...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
mislim da je najbolje da sami momci ispituju erogene zone jer tako cak mogu naci i onu zonu za koju sama devojka nije znala da je bas tu i da je toliko pali i uzbudjuje,a nije na odmet ni da devojka sama nekad kaze gde je ili sta je najvise pali...
|
|
|
sanjica980 Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd
|
|
ne stidim se da mu kazem sta volim i sta hocu,mislim da je to neophodno da se kaze da bi bilo vrhunski
ja svaki put otkrijem nesto novo sto me uzbudjuje i sto mi prija
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
da mi priča prljave stvari,da bude malo agresivan,strastan i divlji i nježan kad treba....ako me zna netreba mu pomoč,a ako nezna volim da sam iztražuje i shvati šta me dovodi do ludila....
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Pa ponekad mu znam reci da stavi svoje prstice u mene. Ili mu kazem da bi ja htjela da sam ja dolje, da sam umorna i da zelim da me dovede do vrhunca. Jer ipak, on nemoze da cita moje misli. naravno, to se odnosi i na njega, i zelim da on kaze meni sto zeli, i da mu ja ispunim.
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Dejan71 je napisao/la sledeće: | Pomazete li svom partneru da vas dovede do vrhunca, tj. da li vam je neprijatno da mu skrenete paznju sta vam se svidja a sta ne, i sta bi volele da vam radi dok vodite ljubav......
Za one slobodnije: Sta je to sto volite da vam radi muskarac u toku vodjenja ljubavi? |
U početku mi je bilo neugodno reći što da mi radi i kako, ali sam ga sada nekako diskretno podučila
najviše volim kad sam ja na njemu, tada svršavam po dva tri puta zaredom
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
u početku veze mi se činilo da nije bas na mjestu da svom momku govorim 'kako' i 'di', jer mi se inilo kao da bi to povrijedilo njegov ego - jer on je faca i sve zna... ipak s vremenom sam ga bolje upoznala i shvatila da to uopce nije tako i da mu slobodno mogu reci sta zelim jer mi on to stvaaaarno zeli ispunit. I ja njemu ispunim sve zelje, najbolje je kad par otvoreno o svemu tome prica.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|