:: |
Autor |
Poruka |
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
danas to jest 11.07.2006 puni 21. godinu...cestitam ti i zelim ti sve najbolje u zivotu. Zelim ti puno zdravlja, sece, para, pre toga ta zavrsis skolu u roku, momaka , i sve najboljem sto se moze naci na ovom svetu....danas je tvoj dan, danas samo voli...Ljubim te-srecno
nadam se da nisam pogresio datum...
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Sretan rodjendan ti želin lipa i sve najbolje za tvoj 21. rodjendan.
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Sve najbolje za srecan, NAjsrecniji rodjendan od srca, zdravlja, ljubavi, srece, uspeha ti zelim u neogranichenim kolichinama :new-bday:
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Ne želim da ti se ispune sve želje i snovi jer više nebi želela i sanjala.
Želim da ti se ostvari onoliko želja i snova kolko ti je potrebno da budes srecna
Srećan Rodjendan
Neka ti svetlost ovoga dana obasja dusu i ispuni je najdivnijim osecanjima. Bog neka ti sacuva sve ono sto imas, a podari ono sto nemas, a volis. Sretan rodjendan!!!
Jedna munja ne znaci nista na nebu na kojem su urezane godine,snovi i druzenje, jer ljubavi dolaze,bivaju i nestaju, a prijatelji vecno ostaju
zelim da kod tebe tuga ne zaluta,da na vratima tvog srca prava ljubav zalupa,da ti se ispune zelje sve i da ne zaboravis svoje prijatelje!
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Ivanka,
Pa ja taman danas napisao jednu lepu poruku u vezi tebe a evo sada dolazi jos jedna i to jos bolja poruka. Sta da ti kazem osim da ti pozelim sve najbolje u daljem zivotu i da te sreca prati a naravno zelim, kao i svakome, da ti se sve zelje ostvare i da provedes ostatak zivota u miru, slozi i veselju.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Čestitam Ivanka, želim ti sve najbolje i šalljem puno poljubaca.
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Danas nam je divan dan,divan da,divan dan,nasoj Ivanki rodjendan,rodjendan,zivela,zivela i srecna nam bila...tralalalal (bolje da ne pevam vise,rasteracu sve miseve )
Ivanka,
Ostvari svoju mladost dok je tu,
ne rasipaj zlato svojih dana,ne
slusaj dosadne,ne pokusavaj da
popravis sudbine onih koji su svoj
zivot promasili zauvek.
Ne poklanjaj svoj zivot neznalicama,
prostacima i obicnima.
Nastoj da u zivotu volis,da svim silama
ostvaris svoje ciljeve i da svaki tvoj
korak bude uspesan!Koracaj i ne dozvoli
da te iko saplice-jer niko ne vredi vise od
*TEBE* :rodjendan:
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
Pridruzujem se cestitkama...srecan ti rodjendan da nam budes ziva, vesela i zdrava i da imas punooo parica
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Iskrene čestitke. Također sve najbolje... i puno sreće u svemu.
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Srecan rodjendan i sve najbolje u zivotu ti zeli Sascha336
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
@..::[ TuCko ]::.. ne brini druze moj dobar je datum, hvala ti sto si se setio mene !
Hvala za sve sto si napisao, predivno je, jako sam se obradovala ! Hvala za cvece i medice ljubi te tvoja Ika nadam se da cemo se uskoro videti Srce si !
@vilenjakinja draga moja hvala i tebi sto si se pridruzila ovde, hvala ti za cvece ljubim te puno draga moja !!!
@Annabel_Lee, koleginice moja draga, veliki ljubac za tebe ! Hvala ti za sve ! I ne prelepoj cestitki ! Srce si !
@gaga021 sekica moja, hvala ti puno ! Hvala ti puno sto si se mene setila i poslala predivnu porukicu u 00h nocas ! U srce me je pogodilo, pravo tu ! Ne brini prijatelje zaboraviti nikada necu a kamoli tebe ! Puno te volim sekice moja ! Bas kao da si mi rodjena sestra ! Ljubim te gde god da si i volim te !!!!
@Boky druze moj, hvala ti puno, na sve sto si napisao u vezi mene, u svakoj porukici hehe, nadam se da cemo se dugo druziti ! Veliki cmok za tebe ! Super si
@boban11 hvala ti puno ! Hvala sto si se mene setio veliki poljubac za tebe od Ike
@vive malena moja hvala ti za sve, na pesmici sto si mi otpevala i porukicu srce si pravo ! Saljem ti puno poljubaca !!!
@.::pinki::. draga moja koleginice ti si uvek tu da mi posaljes neku lepu cestitku i ova je prelepa ! Veliki cmokic za tebe !!!!
@mistik29 hvala ti puno dragi moj, za sve i za to sto si mislio na mene
@Sascha336 hvala ti dragi moj ! Cvece je uvek lepo ! Hvala ti za sve ! Veliki cmok za tebe !
...Hvala svima koji se mene setili ! Prijatelji kao sto ste vi tesko je naci ! Puno vas volim, od srca vam kazem ! Najbolji ste, posle svega ovoga, oci su mi pune suza ! Hvala jos jednom ! Vasa Ika...
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Pogledaj u zvezde, sve ce ti reci, one te vode ka tvojoj sreci, kad imas srece sve ti je lako, a ja bas zelim da ti bude tako. SRECAN RODJENDAN
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|