www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

nasa vive na 2 spraticu :)))
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
.::pinki::.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 03 Apr 2006
Mesto: u dugovima :))

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 10, 2006 6:40 pm    Naslov poruke: nasa vive na 2 spraticu :))) Na vrh strane Na dno strane

E pa plavusice da ti cestitam Very Happy

zelim ti da se jos dugoooooooooo druzis sa nama i napises jos punooooo postica Very Happy

a evo i poklona..

...naravno cvece

...i posto sam videla da volis cokoladu...moram i to da ti poklonim Very Happy evo ti dve vrste pa ti biraj Laughing

ovo

ili

i sta smo odlucili Laughing

\Very Happy/ \Very Happy/ \Very Happy/

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 10, 2006 6:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pridruzujem se chestitkama, samo napred i sve najboljeeee Smile Smile Smile

vive
*plavušica*
*plavušica*

Godine: 34

Datum registracije: 15 Maj 2005
Mesto: ''....Med javom i med snom...''

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 10, 2006 7:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

_Pinki jesi luda 100%!
Hvala puno i ja se nadam da cu jos dugoooo biti ovde!Hvala i za poklone....
(Uzecu onu drugu cokoladu Wink Embarassed )

_Annabel_Lee hvala i tebi na lepim zeljama!

:ilu: :redlips2:

Jer kad ljubav zameni krv u žilama,onda ni svi olujni vetrovi,ni sve nedaće ovog života ne mogu uništiti koren duboko zasađen u našim dušama...
*V*I**V*E*

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 10, 2006 7:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Plavušice moja lipa, iskreno ti čestitan i želin ti sve najbolje i samo tako nastavi naprid. :wink:

vive
*plavušica*
*plavušica*

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 10, 2006 7:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

_Vilenjakinjo hvala ti puno...divna si :zagrljaj:

Jer kad ljubav zameni krv u žilama,onda ni svi olujni vetrovi,ni sve nedaće ovog života ne mogu uništiti koren duboko zasađen u našim dušama...
*V*I**V*E*

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 10, 2006 8:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vive,

Kao nekome koga znam odavno i kao nekome kome se i dalje seca i ko je isto tako se vratio ovom forumu kao i ja zelim ti sve najbolje u daljem pisanju na ovom forumu i sve najbolje u daljem zivotu i radu.

vive
*plavušica*
*plavušica*

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 10, 2006 8:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bebice :53: ....pardon Boky,hvala ti!Al nemoj da mislis da se lonce ohladilo....ceka te :37:
Big kissic za tebe :redlips2:

*V*I**V*E*

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 10, 2006 9:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa plavusice da ti cestitam i ja da ti pozelim sve najbolje i da napises jos mnogo postica Razz Razz Wink

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 10, 2006 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke i od mene, zelim ti jos puno postova i predjenih spratica i da se jos dugo druzis sa nama na domaci.de Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 11, 2006 12:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam Vive, samo napred i da nam još dugo budeš ovde

vive
*plavušica*
*plavušica*

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 11, 2006 1:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drstvo divni ste...hvala vam puno.Uz ovakvu ekipu nece biti tesko stici i na treci sprat(daj Boze)
Hvala jos jednom!!! :letisrce: :dvasrca:

*V*I**V*E*

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 11, 2006 8:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno cestitke i od mene samo tako nastavi Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> nasa vive na 2 spraticu :))) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon