:: |
Autor |
Poruka |
martabg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 36 Mesto: e pazi da vam ne kazem
|
|
Sta je presudno u vezi?
Postovanje, vernost, ljubav...?
|
|
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
pa ja mislim da to što si ti napisala: poštovanje, vernost, ljubav i naravno izmedju dvoje zaljubljenih mora da postoji i drugarstvo
|
|
|
Dejan71 Upućeni član
|
Godine: 53
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD
|
|
Poverenje, ljubav, postovanje, medjusobna hemija.......
|
Poslednja prepravka: Dejan71 datum Pon Jul 10, 2006 7:34 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
mc_elly Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 15 Maj 2006 Poruke: 1628 Mesto: * u jednom vrtu medju cvijecem*
|
|
mislim da je za kvalitetnu vezu ipak najvaznije povjerenje i postovanje...slazem se i sa svim ranije nabrojanim,ali je po meni najvaznije da partneri vjeruju jedno drugom i da jedno drugo postuju...ljubav se podrazumijeva...bar ja tako mislim
|
_________________ LjUbAv Je VaLjDa JeDiNa StVaR nA sViJeTu KoJu Ne TrEbA oBjAsNjAvAtI i TrAzItI jOj RaZlOg |
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Poverenje i uzajamno postovanje,uvazavanje i razumevanje!
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Pre svega, prvo, najvaznije - ljubav, zatim iskrenost, postovanje, koliko toga zajednickog imate...ali ljubav je presudna
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Pa sad, sve je bitno! Ali po meni-to je prvenstveno postovanje! Jer, zaebi ti to sto on mene voli, ako me ne postuje! I obrnuto! I mnogo takvih primera svuda oko nas. Jednostavno-voli je/ga, ali ni P od postovanja!
Naravno, razumevanje dolazi odmah posle postovanja i ljubavi.Iskrenost! Strpljenje! Spremnost na kompromis...............! Sve te neke stvari, neophodne su jednoj vezi/braku (pogotovo braku), da bi funkcionisali!
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | Pa sad, sve je bitno! Ali po meni-to je prvenstveno postovanje! Jer, zaebi ti to sto on mene voli, ako me ne postuje! I obrnuto! I mnogo takvih primera svuda oko nas. Jednostavno-voli je/ga, ali ni P od postovanja!
Naravno, razumevanje dolazi odmah posle postovanja i ljubavi.Iskrenost! Strpljenje! Spremnost na kompromis...............! Sve te neke stvari, neophodne su jednoj vezi/braku (pogotovo braku), da bi funkcionisali! |
Iako mrzim da citiram ljude iz postovanja prema knknpnkn-ju nisam hteo da napisem neki slican odgovor pa da ispadne kao neka kopija .. samo zelim da kazem da se apsolutno slazem sa njenim odgovorom jer jednostavno ljubav i veza se grade na postenju i razumevanju izmedju dve osobe ..
Kao sto kaze ona poslovica " Sloga kucu gradi " ... tako i " Postovanje gradi vezu "
Nadam se da kiki nece zameriti sto sam uzeo njenu poruku
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
ljubav, postovanje i vernost, bez toga ne moze veza dugo da traje , jedan period moze dok ona strana koja je zrtva te veze u bilo kom pogledu ne shvati sta se oko nje desava
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
1. poshtovanje
2. tolerancija
3. ljubav i strast tj. seksualni zivot (shto se o5 zasniva na 'hemiji') :srculence:
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Prvo postovanje,ljubav,poverenje,strast....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
sandras Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 596
|
|
ljubav, poverenje, razumevanje, iskrenost...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|