:: |
Autor |
Poruka |
Sekazauvek Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Maj 2006 Poruke: 169
|
|
Da li ste culi novi album od Jami!! sad upravo slusam pesmu Hajde malo malo malo od nje.
|
|
|
|
|
|
Markky Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 568
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ej, ali ovo je lik kojeg tacno ne mogu da podnesem..pocev od fizickog izgleda preko ancina pevanja, stila, glasa, sve do pesme nono greb greb..mislim pesme su ocajne..novi album nisam cula i iskreno nemam ni nameru da slusam ..stvarno ne zelim da se kaznjavam...svaka cast njenim obozavateljima..ali :snipersmile: :2gunfire: :pottytrain5:
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
slazem se sa koleginicom pinkie ..zena je dno dna
|
|
|
maaraa Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2006 Poruke: 438
|
|
Nisam je jos poslusala, ajde bas cu sad skinut pa vidit jeli čemu ili nije! 8)
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Ajd da i to cujemo vec kad ima da se skine. Ono sto je prije pravila bilo je NULA!!!! Ovo sad valjda ne moze bit gore od nule?!?!?!
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Nisam još poslušala njene pjesme iako imam njen novi album..medjutim ništa veliko ne očekivam od nje kao i uobičajeno
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
ana111 Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496
|
|
Ona mi je jedna od najantipaticnijih likova-niti zna da peva,niti ima bar jednu dobru pesmu-e sad,kod nas ima takvih likova koliko hoces,ali Jami mi je u top 5!
|
|
|
|
|
|
JVilkoks Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Dec 2004 Poruke: 163
|
|
Ahhhhhhhhhh... Ja se ne bitam DA LI nego ZASTO ona jos uvijek pjeva... Pa, sigurno je da ce album da se prodaje... ahahahahahahha, yeah right! ))
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
JVilkoks je napisao/la sledeće: | Ahhhhhhhhhh... Ja se ne bitam DA LI nego ZASTO ona jos uvijek pjeva... Pa, sigurno je da ce album da se prodaje... ahahahahahahha, yeah right! )) |
ma sve dok ima onih koji ce slusati njene pesme dotle ce joj se albumi prodavati..na zalost..no to je sloboda trzista..svako ima prava da izda cd
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Za Jami cak i nemam komentar
Pocev od tekstova, blago debilinih, pa do samog njenog izgleda i stava u medijima
Iskreno receno,zao mi je da trosim kredite da bih preslusala gluposti
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
Shaq Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 152
|
|
aoooooo grijeha od pjevaciceeeeee.Kakvi sve ljudi danas pjevaju
|
_________________ "It's not how hard you push along the way,it's having something in you to finish"-His Airness,Michael Jordan |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|