www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Online knjizare
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 08, 2006 12:01 am    Naslov poruke: Online knjizare Na vrh strane Na dno strane

Da li koristite usloge online knjizare? Da li kupujete neke knjige online? Koje knjizare na internetu posecujete? Da li je bolje otici u knjizaru ili naruciti putem interneta?

ja jos nisam narucila nijednu knjigu internetom ali sam svakodnevno online u tim knjizarama i razgledam Smile

milica-81
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Jul 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 08, 2006 12:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam ni ja uglavnom kupujem u knjizarama-ali sto da ne pokusaj da narucis

radiopetica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 29 Mar 2006
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 12:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uglavnom knjige kupujem na sajmu, tada je popust, a ovako u Ips-u jer ima najraznovrsniju ponudu.

aleks3
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Sep 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 10:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koristim jednu on line knjizaru i mogu rec da sam stvarno zadovoljna,knjige nisu skupe,uvjek ima neki popust,postarina solidna i da stvarno volim saradjivat sa gazdom te knjizare..svaka cast!!!!

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 12:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam naviku niti ću je ikada steći da čitam knjige u pdf. formatu ili doc.
Nisam nikad naručio nešto za čitanje preko neta...
Jednostavno, navikao sam da knjige kupujem po knjižarama i antikvarnicama.
Čak i kad sam ranije skidao neke tutorijale za čitanje, drug mi je to štampao ,pa sam ih tek onda pregledao. Ne vredi,nemam naviku da duže tekstove čitam na kompu.

Reponja
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 13 Avg 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 15, 2006 1:12 pm    Naslov poruke: Re: Online knjizare Na vrh strane Na dno strane

Dajem prednost knjizarama, ali cesto tamo nema knjige koju trazim, ter moram da se odlucim na on-line kupovinu.

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 15, 2006 2:19 pm    Naslov poruke: Re: Online knjizare Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
Da li koristite usloge online knjizare? Da li kupujete neke knjige online? Koje knjizare na internetu posecujete? Da li je bolje otici u knjizaru ili naruciti putem interneta?

ja jos nisam narucila nijednu knjigu internetom ali sam svakodnevno online u tim knjizarama i razgledam Smile

razgledam samo da vidim što ima novo, a još nisam kupovala. Ne volim kad moram čekati, draže mi je poći u knjižaru i sama uzeti knjigu u ruke, prelistati... Wink

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

teac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 23, 2006 9:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa i ja uglavnom samo razgledam, uglavnom lagunin sajt posto ta izdavacka kuca ima po meni najbolje knjige

daliborvucetic
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 23, 2006 10:30 am    Naslov poruke: pozdrav Na vrh strane Na dno strane

online knjizare su neprevazidjene u obavestavnjau o novitetima u obalasi knjizevnosti

dialeksa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Mar 2006

bahamas.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 10:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Veoma lep nacin da se kupi knjiga... Moguce je osim toga naruciti knjigu i kod samog izdavaca i veoma cesto je mnogo jeftinije nego u obicnoj knjizari

Stark
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 09 Apr 2006
Mesto: paradise

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 11:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kupujem i online...najcesce u Laguni....imaju extra knjige

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 12:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uglavnom na sajmu nakupujem gomilu knjiga da budem 'obezbedjena' za celu sledecu godinu i uvek pre odlaska u tu guzvu, pogledam sve (kojih u tom trenutku mogu da se setim) online prodavnice sta nude da bih znala sta i gde konkretno da trazim tamo. E sad, posto ja obozavam da citam, ja bez "zaliha" ostanem vec nakon 2-3 meseca pa ako vec ne postoji nesto sto znam da bih zelela citati ili da mi je neko preporucio, opet bacim pogled na online knjizare sta je sve novo izaslo u medjuvremenu i zaputim se ka knjizari, mnogo mi je prakticnije nego da cekam da knjiga stigne ili jos gore da buljim u pdf na racunaru. To nije to.

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Online knjizare Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon