:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Da li koristite usloge online knjizare? Da li kupujete neke knjige online? Koje knjizare na internetu posecujete? Da li je bolje otici u knjizaru ili naruciti putem interneta?
ja jos nisam narucila nijednu knjigu internetom ali sam svakodnevno online u tim knjizarama i razgledam
|
|
|
|
|
|
milica-81 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 40
|
|
nisam ni ja uglavnom kupujem u knjizarama-ali sto da ne pokusaj da narucis
|
_________________ HALLO |
|
|
|
|
radiopetica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 248 Mesto: Nis
|
|
Uglavnom knjige kupujem na sajmu, tada je popust, a ovako u Ips-u jer ima najraznovrsniju ponudu.
|
|
|
|
|
|
aleks3 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 195
|
|
koristim jednu on line knjizaru i mogu rec da sam stvarno zadovoljna,knjige nisu skupe,uvjek ima neki popust,postarina solidna i da stvarno volim saradjivat sa gazdom te knjizare..svaka cast!!!!
|
|
|
|
|
|
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
Nemam naviku niti ću je ikada steći da čitam knjige u pdf. formatu ili doc.
Nisam nikad naručio nešto za čitanje preko neta...
Jednostavno, navikao sam da knjige kupujem po knjižarama i antikvarnicama.
Čak i kad sam ranije skidao neke tutorijale za čitanje, drug mi je to štampao ,pa sam ih tek onda pregledao. Ne vredi,nemam naviku da duže tekstove čitam na kompu.
|
|
|
Reponja Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 335 Mesto: Novi Sad
|
|
Dajem prednost knjizarama, ali cesto tamo nema knjige koju trazim, ter moram da se odlucim na on-line kupovinu.
|
_________________ Milo moje, mimo tvoje volje
sve nas ceka pet asova ka dolje! |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | Da li koristite usloge online knjizare? Da li kupujete neke knjige online? Koje knjizare na internetu posecujete? Da li je bolje otici u knjizaru ili naruciti putem interneta?
ja jos nisam narucila nijednu knjigu internetom ali sam svakodnevno online u tim knjizarama i razgledam |
razgledam samo da vidim što ima novo, a još nisam kupovala. Ne volim kad moram čekati, draže mi je poći u knjižaru i sama uzeti knjigu u ruke, prelistati...
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
teac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 115
|
|
Pa i ja uglavnom samo razgledam, uglavnom lagunin sajt posto ta izdavacka kuca ima po meni najbolje knjige
|
|
|
|
|
|
daliborvucetic Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Dec 2006 Poruke: 11
|
|
online knjizare su neprevazidjene u obavestavnjau o novitetima u obalasi knjizevnosti
|
|
|
|
|
|
dialeksa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Mar 2006 Poruke: 109
|
|
Veoma lep nacin da se kupi knjiga... Moguce je osim toga naruciti knjigu i kod samog izdavaca i veoma cesto je mnogo jeftinije nego u obicnoj knjizari
|
|
|
|
|
|
Stark Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 713 Mesto: paradise
|
|
kupujem i online...najcesce u Laguni....imaju extra knjige
|
_________________ Mozda je glupo sto ovo pisem,ali bez tebe ne mogu da disem |
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Uglavnom na sajmu nakupujem gomilu knjiga da budem 'obezbedjena' za celu sledecu godinu i uvek pre odlaska u tu guzvu, pogledam sve (kojih u tom trenutku mogu da se setim) online prodavnice sta nude da bih znala sta i gde konkretno da trazim tamo. E sad, posto ja obozavam da citam, ja bez "zaliha" ostanem vec nakon 2-3 meseca pa ako vec ne postoji nesto sto znam da bih zelela citati ili da mi je neko preporucio, opet bacim pogled na online knjizare sta je sve novo izaslo u medjuvremenu i zaputim se ka knjizari, mnogo mi je prakticnije nego da cekam da knjiga stigne ili jos gore da buljim u pdf na racunaru. To nije to.
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
|