www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sta ste pametno danas uradili
Strana 1, 2, 3 ... 56, 57, 58  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 07, 2006 11:56 pm    Naslov poruke: Sta ste pametno danas uradili Na vrh strane Na dno strane

Kolegina tema u osvezenom ruhu... Wink Sama tema vas navodi na odgovor..navedite sta ste to danas pametno radili..
Ja sam recimo bila na poslu, dosla kuci, spremala rucak, sredjivala kucu, ucila malo, malo prosetala i na kraju, nakon zavrsetka dnevnih i vecernjih pobaveza eto mene..e sta je od svega ovoga bilo pametno...valjda onaj deo o "malo ucila" Embarassed Laughing
Ajde sad vi Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 08, 2006 2:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

radila san u poslovnici, sredila sve papire, primila robu, upisala sve u kompjuter, uz to vodila i malo prodaju. Došla doma sad, ručala.

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 08, 2006 2:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam jos nista al ima vremena Mr. Green

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 25

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 08, 2006 2:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Promenila muzicku karticu na komp, sredila kucu i pricala sa Nikolom......

MARINA-NS
Shukran La Kul Shi
Shukran La Kul Shi

Godine: 38

Datum registracije: 02 Okt 2005
Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 08, 2006 5:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmmm kupila sam papuce Very Happy

Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa!

mc_elly
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Maj 2006
Mesto: * u jednom vrtu medju cvijecem*

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 08, 2006 6:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dogovarala se za more s jaranicama

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 08, 2006 9:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dobro se odmorio

Ludica_S
~ Glowing heart ~
~ Glowing heart ~

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 09, 2006 1:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Spremila se za more... :angel:

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 09, 2006 2:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Danas je subota sto u mom recniku znaci odmor .. ali ocigledno da ta rech u zadnih par meseci za mene ne postoji .. jednostavno nemam odmora .. kod mene se bas slaze ona recenica " nema odmora dok traje obnova " Very Happy .. nego .. da ne duzim ..dakle sta sam danas pametno uradio je ucio za test iz Zakona koji imam u utorak a onda posle toga sam malo odmarao i kao sto mozete da vidite se vratio na ovaj sajt posle 8 meseci odsustva.

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 09, 2006 2:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ucila sam...nista drugo

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 09, 2006 9:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tek planiram, a to je da odem do crkve, nadam se

mc_elly
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Maj 2006
Mesto: * u jednom vrtu medju cvijecem*

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 09, 2006 10:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zaradila si pare za mora Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Sta ste pametno danas uradili Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 56, 57, 58  sledeća
Strana 1 od 58

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon