:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Pozor - prevara!
[Kako je prevaren jedan Vinkovčan]
Ovo pišem da vas upozorim na nešto što mi se desilo i zato što sam postao nevina žrtva prevare ispred supermarketa. Desilo se je ispred Merkator centra u Šiški, a vrlo lako može da se desi i vama. Evo kako to izgleda.
Dve zgodne tamnopute 18-godišnjakinje prilaze do vašega auta upravo kad slažete namirnice koje ste kupili na pod ispred prednjeg sedišta i spremate se za odlazak iz centra. Jedna počne da čisti vetrobransko staklo sa Windex-om za okna, dok druga prilazi do vas i naginje se kroz prozor tako da joj grudi skoro ispadnu iz grudnjaka i kaže: "Živijo!" sa južnjačkim naglaskom. Nemoguće je ne pogledati je. Kad se im uljudno zahvališ za čišćenje stakla i ponudiš nešto za napitninu, kažu da im treba prevoz do Kranja i ako možeš da ih povezeš.
Ako pristaneš, obe uđu u auto i sednu na zadnje sedište. U toku vožnje, samo što izađete na autoput, one počinju da se hvataju, miluju i ljube, a onda jedna preskoči na prednje sedište i otkopča ti pantalone, i dok izvodi oralni seks druga ti ukrade novcanik. Ja sam na taj način bio napadnut u utorak, sredu, četvrtak i petak, ali u subotu i nedelju nisam mogao da ih nađem.
Budite oprezni!
|
|
|
MERLINKA-PG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jul 2006 Poruke: 276 Mesto: ...znam za jedan grad gde si wecno mlad....
|
|
Axaxaxa ... Sto ste ludi ljudi ...
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
:lolj:
Joj Boze
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
:lolj:
hahaha loodilo
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Ovo sam nasao na newsgrupi hr.soc.grad.vinkovci ["Zivijo" je njihov pozdraw, poklicz i sl.]. Nazalost, sad ne mogu da citam njihowe poruke, pa ako neki newser ovde ima tu grupu na serveru, molim da posalje ovde ako nadje nesto ovako zanimljivo/smesno. Vinkovcani su ludi ko struja [ko sto se iz prilozenog da videti].
|
|
|
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
Al je naivan taj Vinkovcanin...
|
|
|
despot77 Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Sep 2004 Poruke: 325 Mesto: република српска
|
|
svaka čast, baš dobar fazon...
|
_________________ Република Српска
|
|
|
|
|
alexandar86 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Feb 2006 Poruke: 122 Mesto: tu iza coskica...
|
|
extra...
|
_________________ Bolje ispasti glup, nego iz aviona... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|