:: |
Autor |
Poruka |
Jan Dark Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 03 Apr 2005 Poruke: 56
|
|
Postoji li u Srbiji neko udruzenje koje okuplja obolele od Spine Bifide?
|
|
|
|
|
|
jenniferlopez Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Feb 2006 Poruke: 19
|
|
za udruzenje ne znam,ali lekari na Banjici su upoznati sa ovim problemom kicme,i mogu ti pomoci,a posto i ja imam ovaj problem,mogu ti pomoci samo kazi sta te muci
|
_________________ Duboko veruj u ono sto zelis i zapamti : izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli! |
|
|
|
|
Jan Dark Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 03 Apr 2005 Poruke: 56
|
|
Ne muci me nista, jer sam prilicno upoznat sa ovom bolescu. Kao sto mozes da vidis prilicno sam stariji od tebe i duze zivim sa tim. Za ovu bolest i ostecenja koja ona nosi trenutno jos nema leka. Ako gresim, ispravi me. Mogu se samo operacijama otklanjati periferne posledice. Stepen ostecenja zavisi od mesta gde je bila locirana cista kao i od njene velicine. Mozes mi eventualno napisati koje nedostatke su lekari uspeli da ti otklone.
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|