:: |
Autor |
Poruka |
milena Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Okt 2003 Poruke: 4 Mesto: Melbourne
|
|
Pozdrav svim clanovima i moderatorima,
Rukoveti od Stevana Mokranjca
Vec duze vremena trazim 2 diska sa 15 Mokranjcevih rukoveti. Pjevala sam u crkvenom horu, pa smo pjevali malo i rukoveti i sada pokusavam naci ova divna duhovna djela jednog od najboljih nasih stvaralaca.
Ako neko zna gdje mogu da ih download ili ako ekipa domaci.de moze da pomogne, jako to cijenim...
Unapred hvala
Veliki pozdrav
Milena
|
|
|
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
Kao sto vidim nisi citala pravila inace bi ostavila E - Mail sdresu na koju ti clanovi mogu poslati trazenu stvar! Ako ne dodas u roku 24 sata bice ti tema Izbrisana!
|
|
|
milena Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Okt 2003 Poruke: 4 Mesto: Melbourne
|
|
Hvala S*A*S*A, nisam procitala pravila fontane zelja...
Stavila sam post vise iz razloga da mi neko da ideju gdje jos mogu da pogledam ili da li je neko nasao nesto sto ja nisam mogla.... CD su bili na rapidshare na jedno 3 mjeseca ali su u medjuvremenu skinuti, a ja to nisam znala...
Ako neko moze da pomogne javite mi se na milena.marg@gmail.com, ili ako ja mogu nekome da pomognem sa nekim pjesmama, takodje mi se javite...
Unapred hvala
Veliki Pozdrav svima
Milena
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|