:: |
Autor |
Poruka |
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
Zalite li za propustenim prilikama? m ?
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
E bas me nagje. Oduvek sam zalila za "propustenim" prilikama i mlatila danima glavu o tome, ali za cudno cudo odjednom mi sinulo u glavi. Nije bila prilika vec lazna nada nesto sto nije mi bilo sugjeno.
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Iskreno, jesam u 2 slucaja... Ali interesantno je kako te iste osobe gledas posle par godina... prosto vidis da oni i nisu trebali da ti prodju kroz zivot ...
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
"propustne prilike"????mislim da toga nije bilo u mom zivotu- s obzirom da verujem u sudbinu smatram da ono sto mi je bilo sudjeno to mi se i desilo-to sam i izabrala...da su bile prilike meni sudjene ne bi bile propustene
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
uh da, zalim da ne moze biti gore...jednu sam propustila i ni sada ne mogu da se otresem osecanja da je to moglo biti to...a sta ces? mladost ludost
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Nekada sam zalila....mozda zalim i dan danas, ali se trudim da budem srecna uz ovo sto mi je Bog dao. Ponekad kad sednem , i razmislim, shvatim da sam puno toga propustila, da je bilo tu i lepih ljubavi, i srecnih dana, i cega sve ne.ALi obicno gledam unapred. Gledam u ovo sto trenutno imam, gledam u ono sto zelim da imam, i zivim za to.Nema svrhe ziveti u proslosti.Sve sto je izgubljeno ima svoj razlog zasto je tako..i tu je Amin
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Nemam nista od toga...ne mogu da vratim vreme pa sta onda imam od zaljenja
|
|
|
|
|
|
djinaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 140
|
|
Nijedna prilika nije propustena.Neko ce se uvek posluziti onima koje ti nisi iskoristio.
Ja ne zalim,jer ne treba zaliti za onim sto nisi uradio,nego za onim sto jesi.
|
|
|
|
|
|
emotivnalooda Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 124 Mesto: Subotica-Palic
|
|
Uh pa imam par za kojim zalim..i kao imala sam ih u planu,ali....sad vise ne zelim...
|
_________________ Toliko koliko sam ja slaba ti nikad neces biti jak.. |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ne...to je, shto je..kraj
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Kratko i jasno ne zalim...sta ti je sudjeno to te snadje. Ja to gledam ovako....nema propustenih prilika...Da je trebalo da bude nesto nekad, bilo bi...posto nije bilo, znaci nije ni trebalo da bude...Ali opet kazem..ja verujem u sudbinu i u ono "it was written" jer imam hiljadu sopstvenih potvrda za to. Verovatno neko to drugacije gleda, pa zato zali za necim sto misli da je propustio. Ja ne
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Ja kao i Bojka-ne zalim. Sve sto je valjalo-desilo se. Sve sto je propusteno, znaci da nije bilo vredno, inace ne bi bilo propusteno! Sve sto sam mislila da treba da se desi-desilo se. Tako da nemam za cim da zalim. Nekada ranije mi je bilo krivo, zasto jednom decku nisam dala drugu sansu. I sad mi je ponekad krivo, ali samo zbog njega, jer vidim da i dan danas ON ne moze to da mi oprosti. Ali smatram da nije bilo sudjeno. Da se desilo sta je trebalo da se desi. Ono sto se nije desilo-nije ni trebalo da se desi!
|
Poslednja prepravka: knknpnkn datum Sre Jul 05, 2006 1:12 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|