:: |
Autor |
Poruka |
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Kao sto se moze primetiti ljudima se ponovo u poslednje vreme usladilo gledanje horora, sto producentima jednog od popularnijih serijala horor filmova nije dalo da sede skrstenih ruku.
Krajem oktobra tacnije 31. oktobra ocekuje se preijera treceg dela filma SAW.
Rediteljska i glumacka ekipa je sledeca:
Director : Darren Lynn Bousman
Starring : Tobin Bell , Angus Macfadyen , Dina Meyer , Kim Roberts , Shawnee Smith , Bahar Soomekh
Oficijalni web sajt pogledajte ovde: SAW 3
|
|
|
|
|
|
bhdba Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Jun 2006 Poruke: 71 Mesto: Tuzla
|
|
Nije samo to, nego sto su krenuli sa hororima, i ako primjetite skoro na svakom dvd pishe "based on true story", dakle tek ce sad mnoge stvari izaci na vidjeli, bar kroz film, one stvari koje mi neznamo.
|
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Jedva cekam SAW III... Prva 2 su me odusevila...
Nadam se da ce i III da bude dobra...
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
I ja jedva cekam da izade 3 deo...obozavam saw da gledam mada da ne bude opet vise epizode,nego nek bude zadnji i bas ono strava...
|
|
|
|
|
|
Jinx Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jun 2005 Poruke: 31 Mesto: Ljubljana / Nis
|
|
Volim horore uopste, a Slagalica je jedan od boljih koje sam pogledao u zadnje vreme. Jeste da dvojka nije bas mnogo odmaknula od jedinice, ali meni to nije smetalo nimalo.
|
_________________ Balkane, Balkane, Balkane moj... |
|
|
|
|
pokemon21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 208 Mesto: Podgorica,Crna Gora
|
|
Pa na kraju prvog dijela se moglo zakljucit da ce da naprave i drugi dio,pa posle na kraju drugog(izvanredan) vidise da ce da bude treci,pa ne zove se dzaba "Slagalica strave",to je sasvim logicno bilo,eto jedva cekam da vidi treci dio,sta su sad smislili
|
|
|
|
|
|
CAMO_PEJB Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495
|
|
I vrhunski, II malo bezveze, ali se nadam da ce III da ispravi sve to
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
bhdba je napisao/la sledeće: | Nije samo to, nego sto su krenuli sa hororima, i ako primjetite skoro na svakom dvd pishe "based on true story", dakle tek ce sad mnoge stvari izaci na vidjeli, bar kroz film, one stvari koje mi neznamo. |
E u pravu si za ovo sto pise : based on true story....mada gomila tih filmova nisu ni primirisala stvarnim pricama....pogledajte npr film Amityvle horor....film je odlican...i takodje pise da je film radjen po istinitij prici,ali ne pise da je istinito samo 1-2 pocetna minuta filma ...ostalo su maltene sve gluposti..ni mrvica istine
Sto se tice trilogije SAW mogu da kazem da me je prvi deo prijatno iznenadio..ni drugi deo nije bio los,mada...poznato je da je drugi deo uvek bolji od originala,osim u nekim filmovima kao sto su (terminator 2,scream 2.....i jos neki....)...Mislim da treci deo nece razocarati......
|
|
|
rara Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Jul 2005 Poruke: 485 Mesto: Yverdon
|
|
jaooo saw 3 je boli glava, strava majke mi!Obavezno idete u bioskop da ga vidite
|
|
|
|
|
|
nikiv1984 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Sep 2005 Poruke: 32
|
|
Extra! Jedva cekam! Prva dva su fenomenalna!
|
|
|
|
|
|
dobra_devojka Fan Dragane Mirkovic
|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Jul 2006 Poruke: 1010
|
|
Meni je prvi mnogo bolji od drugog dela. Nemam hrabrosti da ga idem gledati u kinu, pa cu cekati da dodje na dvd
|
|
|
|
|
|
MARKOsb Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 149 Mesto: sl.brod
|
|
gledo sam prva 2 i odlicni su
nadam se da je i 3 dobar ko prva 2
|
_________________ ni stara baba neda đaba |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|