:: |
Autor |
Poruka |
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Sve cestitke od mene sve najbolje jos mnogo lepih trenuta ti zelim da provrdes na domaci de sa nama
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Hvala puno za cestitku Gago :redlips:
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Ljubavi moja, želim ti da nastaviš ovako kao što si i do sada radila i da ispišeš što više postova i pređeš još puno, puno spratova.
I naravno, tvoje omiljeno pice, da zalijemo
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Mila moja-sve cestitke! Svaka od tih 2000 poruka znaci mnogo, jer iz svake mnogo moze da se nauci! Hvala ti na svakom minutu koji si provela sa nama ovde! Hvala na svakoj poruci!
Hvala ti sto si uvek bila prijatelj kakvog svako moze zeleti da ima i ja sam ponosna sto si bila meni prijatelj!
Kazu da covek vredi onoliko koliko pravih prijatelja ima! Tacno 100%!!!
|
|
|
|
|
|
@ prvo Marko...Hvala ljubavi moja :love_u: isto iz milion razloga, ali pre svega sto si ti TI, jednostavno takav kakav si, sto me volis, i sto si uz mene, sto mi ulepsas svaki dan, i sto cinis da kad sam s tobom sve drugo sem nas izgleda manje bitno. znas i sam...
"I'm glad when I'm making love to you, I'm glad for the way you make me feel, I'm happy cause you seem to blow mu mind every time...
I love it when we walk you hold my hand, I'm happy that you know how to be a man, I'm glad you came into my life, I'm so glad..."
Mislim da je ovom pesmom dosta receno o tome kako se ja osecam kad si ti u pitanju srce. Hvala ti :redlips2: :ilu: ... much love baby
@Kiki moja ljubav broj dva ... hvala na lepim recima kad si ti u pitanju znam da je svaka iskrena i to znas i sama da postujem do koske. Hvala ti kao sto vec rekoh na tvojoj cestitci, sto si bila pravi prijatelj uvek, sto si bila tu da savetujes ovu moju ludu glavu kad hoce kroz zid, sto si takva kakva si, sto si kao ja i ne je**s zivu silu i na d**e bi progovorila samo da odbranis svoj stav. To cenim i volim jake zene, zene koje su kao ja, zene i ljude koji stoje cvrsto iz svojih reci i stavova i spremni su da ih brane uvek. Dosta toga sam i ja naucila od tebe znas to. i hvala na svemu mila. :redlips: :ILoveYou:
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Cestitam ti od srca i zelim ti da se jos dugo,dugo druzimo i igramo kao na slici.....
a vilicu ti saljem da sto pre vidis svoju ljubav koju puno volis....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Svaka ti cast ! Zelim ti puno postica, jos mnogo spratova i jos puuuno druzenja sa nama ovde !
I naravno mnogo ljubavi
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Pridružujen se čestitkama lipa moja i želin ti sve najbolje. Ubrzo se vidimo u Beogradu volin te.
|
|
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
cestitke i od mene Cute samo tako nastavi i da napises jos puno puno postova i dodjes sto vise spratova...
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
|
|
|
@Vilo moja :redlips: hvala mila vidimo se na kafi
@Breskvice, Ivanka i Tucko hvala i vama puno :69:
|
Poslednja prepravka: Cute Blondie datum Pon Jul 03, 2006 2:13 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Sve cestitke i od mene...sve najbolje i samo napred... :zdravica:
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
iskrene čestitke... BRAVO
a sad idemo dalje
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|